Najdi forum

prhlaj

Več kot leto dni imam precej grozen prhlaj. Najprej sem ga poskušala odstraniti s pomočjo šampona iz lekarn, potem s pomočjo šampona in maske mojega frizerja.
Žal pa je to postalo že nočna mora.
Kaj mi predlagate naj še storim. Ali poznate dermatologa, ki se mogoce malo bolj ukvarja z prhlajem? Ali dermatolog ugotavlja vzroke prhlaja in na kakšen način ga zdravi?
Upam, da mi boste lahko pomagali.
l.p.Barbara

Spoštovana Barbara.
Prhljaj je res hud problem za marsikatero žensko in tudi moškega.Gre za gljivice in mikroorganizme, ki so ”krivci” za šprehitro luščenje povrhnice lasišča – kože.
Jaz sem tudi marsikaj probal.
Po mojih izkušnjah zagotovo pomaga profesionalna kozmetika KERASTASE. Lasna kopel – šampon, v kombinaciji z ampulami proti prhljaju odstranijo še tako hud prhljaj. Garantiram.
Kerastase je vodilna svetovna profesionalna kozmetika za zdravljenje las in lasišča. Dobi se le v 25 frizerskih salonih v Sloveniji. Tudi v našem.
Ne želim delati reklame, želim vam le pomagati z pravim nasvetom.
S spoštovanjem
Stevo Pavlovič

************************** STEVO FRIZERSKA HIŠA Trubarjeva 44 Ljubljanja Naročanje:01/431 51 38 Delovni čas:08-20 sobota:08-14

Hvala za odgovor.

Priporočam vam šampon od Vichy-ja, decros. Sem imela tako hud prhlajaj, da sem imela že kraste po glavi, že po prvi uporabi so bili že vidni rezultati. Šampon stane malo manj kot 10 €.

Tudi jaz sem imela probleme s prhljajem na sprednji strani lasišča in ob straneh. Včasih je postala koža rdeča. Takoj po uporabi Head&Shouldersa se mi je stanje popolnoma izboljšalo. Žal pa se ob prenehanju uporabe tega šampona takoj pojavi nazaj.
Bom probala Vichy Decros. Baje je super.

Bom tukaj prilepila še svoje vprašanje. Tudi jaz imam prhljaj. Preizkusila sem že “vse”, tudi Kerastase. Večina šamponov mi prhljaj odpravi. S tem ni težav. Jezi me, ker imam po vseh teh šamponih zelooo mastne lase. Sicer pa imam suhe. Je tu kak recept ?

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close