prezrte stročnice – pomoč
Pozdravljene!
Sem redna obiskovalka tega foruma in moram se vam zhvaliti za številne ideje, ki sem jih dobila tukaj. Doma pravijo, da sem že kar obsedena s tem forumom in tiskanjem receptov in nasvetov, ki se jih je nabralo že kar za dva velika rednika. Naš jedilnik je sedaj mnogo bolj pester. Ker bi rada naš jedilnik še dodatno popestrila, sem želela kupiti knjigo PREZRTE STROČNICE, v kateri naj bi bili opisani postopki priprave jedi iz manj poznanih stročnic. V knjiharnah so mi povedali, da je knjiga razprodana in je ni možno kupiti, v knjižnici pa je izposojena že dalj časa in je tudi ni možno dobiti.
Bila bi hvaležna za vsako informacijo o tem, če je knjigo kljub vsemu še možno kje kupiti, kupila pa bi tudi rabljeno, če jo katera mogoče ima in je ne potrebuje.
Hvala in lep dan še naprej!
Pozdravljene!
Hvala obema za ponudbo. Andreja, glede na to, da sem tudi jaz iz Maribora, bi te lepo prosila, da mi knjigo posodiš, da bi jo skopirala.
Dosegljiva sem na telefonu 041 552 208, moje ime pa je Mateja. Danes telefona nimam s sabo in bom dosegljiva šele po 16. uri.
Hvala in lep dan še naprej!
Forum je zaprt za komentiranje.