Prezivljanje hipoteke stanovanja kjer ke bivš
Pozdrav.
Ali je še kdo ki se je odselil od svoje ženske si kupil drugo stanovanje in plačuje hipoteko za stanovanje kjer sta živela skupaj, sedaj pa živi samo ona z najnimi otroci (jaz obiskujem po želji).
Nekako sem ustvaril to situacijo. Imava 3 otroke 10,8,5. Deset let sem živel čustveno prazno življenje in zapustil ženo (ki je sicer ok mama), ampak jaz nisem zmogel več. Rad pa bi ji zagotovil bivanje.
Malo preverjam kako ste vi storili, če je še kdo ki ke imel za ženo bolj kot ne stay at home mom.
Hvala
Če nista uradno ločena je tudi novo stanovanje 1/2 v njeni lasti. Saj to verjetno veš? Tudi če nista poročena, moraš prekiniti izvenzakonsko skupnost.
Zato je zakon, da sta izvenzakonska partnerja enaka kot zakonca protistaven. Nista. Zakonca delata za skupno življenje, koruzniki se ne upajo zavezati in ne deliti.
Vprašanje si nejasno napisal zato ti ne znamo odgovoriti. Kaj te sploh zanima?
Bivšo izplačaj, zahtevaj polno skrbništvo, imej otroke pri sebi in 24/7 skrbi zanje. Ampak tebi otroci ne dišijo in se ti ne da ukvarjati z njimi. Zato bi jih pustil na puklu bivše. Lažje je biti samski očka ko ti zapaše ga namočiš in ko ti zapaše greš na obisk k bivši, buci buci z otroki, narediš celo štalo s svojimi pravili in ko si se ji ponovno posral na glavo greš v svoje mirno in samsko stanovanje v tišino.
Sramota za moški spol si!
Forum je zaprt za komentiranje.