prevrteni kilometri
Če si vozilo kupila v kakšni trgovini jih lahko prijaviš tržnemu inšpektorju, če pa si ga kupila od fizične osebe moraš dobit sodnega izvedenca (dobro ga je dobit v vsakem primeru), ki ti do dal pisno potrdilo da so kilometri dejansko zbiti potem pa ga lahko tožiš. Mela boš stroške, ki pa ti jih bo prodajalec moral povrniti. V vsakem primeru pa je potrebno da imaš potrdilo oz. izvedenško mnenje. Torej podlago, ker drugače te lahko v trgovini odpravijo češ da nimaš pojma itd. , če pa gre za fizično osebo je to podlaga za tožbo in tudi kupoprodajna pogodba po kateri si vozilo kupila.
Upam da sem ti pomagala.
lp nija
tinka števec mora biti plombiran.Če ni gor plombe je bil odpiran.Ponavadi so vijaki na števcu premazani z takšno posebno rdečo barvo ki bi naj nadomeščala plombo.Če je ta barva na vijakih poškodovana ali je sploh ni vedi da je števec bil odprt.Drugače pa ti to lahko potrdi vsak malo biljpi avtomehanik.
ne mores nic…se to me zanima kako je brat ugotovil ?ga je pogledal pa je reku ti pa nisi realn…je pa tko to vsi delajo tko da….tudi sam sem in pol sem tut sam kupil tako stvar pa se nisem kaj prevec sekiral…odvisno je seveda tut ali je digitalni ali analogni stevec da se pra prevertet vse……in s tem iztrzit bolso ceno…ok lep pozdrav
Forum je zaprt za komentiranje.