Najdi forum

Splash Forum Potovanja.Over.Net Kam in kako na počitnice prevozi na Rodosu

prevozi na Rodosu

Zanima me, ali lahko po otoku potuješ udobno tudi z avtobusi, ne samo z rent-a-car-jem.Mi bomo v Kalithei, avto si bomo izposodili za kake dva, tri dni. Zvečer pa bi se mogoče radi odpeljali v mesto Rodos ali pač kam drugam, pa zjutraj na plaže Lindosa. Kako je z voznimi redi, cenami, pa tudi cenami taksijev?

Pozdravljena!

Jaz sem bila na Rodosu predlansko leto. Bili smo štirje in smo najeli rent-a-car za pet dni. Ni nam bilo žal. Ne spomnim se, da bi videla veliko taksijev. Avtobusov več. Žal ne vem nič glede avtobusov in taksijev, lahko pa ti povem iz naše izkušnje, da vedno najememo rent-a car, saj se nam zdi cenovno ugodno. Teh je mrgolelo po otoku. Pa rent-a-motorjev tudi.

Pozdravi Rodos! Uf, kako lepo je blo. Mesto Rodos pa si morate ogledat, podnevi in ponoči.
Srečno!

LP

HI!
Lani smo bili na Rodosu, tudi mi smo za 4 dni najeli rent a car, ostale dni pa smo se posluževali javnega prevoza. Med mesti poleg avtobusov redno vozijo tudi ladje (npr. 2 odrasla in 1 otrok z avtobusom Rodos-Faliraki ca 2,5 eur, ladja nekoliko dražja), na otoku imajo dobro organozirano taxi službo, vsi taksiji so črni Mercedezi z belimi strehami, cene so fiksne in so objavljene na vsakem postajališču.

Lep dopust !

ojla- včeraj sem prišla iz Rodosa———-
bila blizu Falirakija
Taxi Hotel-Faliraki 5 EU
” Hotel- Rodos mesto 13 EU

Rent a car 3dni (ESPERIDES RENT A CAR)
za fiat Panda 3dni 90EU novi avto z klimo -tudi zvečer smo šli z avtom v mesto-čeprav je kar malo
nevarno- vozijo kot norci- štirje na enemu motorju brez luči itd…..
trebe je pač malj bolj čuvati, pa tudi gre.

avtobus: Hotel – Rhodos 1,70 EU

blizu Lindosa so res dobre plaže- npr. TSAMBIKA beach

uživaj- tako kot smo mi
lp

Christine! Prosim povej, v katerem hotelu si bila in kako je bilo. Mi gremo naslednji teden v Forum beach hotel in me zanima, če si bila slučajno tam. Prosim prosim! Kdaj ste imeli let? Imaš majhne otroke? Kako je tam za majhne otroke?

Uh, ti bom hvaležna za kakšno informacijo.

Hvala!

Evo javljem se iz Kresten Palace Kalithea. Hotel je kar v redu, imamo izhod na trato, velika soba, ok. Plaza je mimimalna, oddaljena cca 250 m in nima nic opraviti s plazami, ki so drugod po otoku. Skratka za ljubitelje pescenih plaz ta hotel odpade. Mi se s taksijem vozimo v bliznji Faliraki, tam je super, vzeli pa bomo za 5 dni rent-a-car, tako da bomo raziskali otok.Na bazenu pa otroci uzivajo 100 na uro, dobra animacija, glasba…
Lepo se imejte!

ojla- žal nisem bila v tem hotelu- ampak “ESPERIDES BEACH FAMILY RESORT”-
za otroke majka!
all inkl. še kokice, sl.pena, sladoled- topogani in avtoscooterji –

upam da se boš imela fajn!

za mako, ki se javlja iz hotela:

TO JE NEVERJETNO, DA NEKATERI ŠE NA DOPUSTU NE MORETE BREZ INTERNETA.

:-(((

Draga Lara,
upam, da ti na počitnicah brezskrbno uživaš in ne misliš na drugo kot na zabavo. Jaz imam pač obveznosti in imam prenosnik s sabo. Upam, da mi ne zameriš, če kdaj pokukam na internet, ali pa?

Don’t worry, be happy!

Uživaj!

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close