Najdi forum

Splash Forum Potovanja.Over.Net Kam in kako na počitnice prevoz na dunaj 26.10.

prevoz na dunaj 26.10.

mene pa zanima če gre kdo 26.10. na dunaj, ali pa 28.10. iz dunaja v ljubljano (ali pač kamorkoli v slovenijo), pa če ima še kaj prostora v avtu za dve prijetni gospodični:D

lahko je tudi 27. na dunaj, za nazaj grede sem se pa zmotila v datumu:P…zanima me če gre kdo iz dunaja v slovenijo v nedeljo 29.10. ali v ponedeljek 30.?

Kupil sem letalski karti (priloga), ki mi jih bo jutri prinesel poštar. Tudi midva ne veva natančno,

kako bova prišla v ponedeljek oz. torek na dunajsko letališče. Pokliči, da se dogovorimo.

LP!

Š3tof

Flor 11. 10., 18:44
Re: Prodam dve karti Dunaj – Peking, 17.10 do 7.11
jakab 11. 10., 15:31
Re: Prodam dve karti Dunaj – Peking, 17.10 do 7.11
pavla 11. 10., 14:59

Samos če jaz prav razumem se najini datumi odhoda na dunaj sploh ne ujemajo!? jaz iščem prevoz na dan 26. ali 27.10. ti pa greš na dunaj 17.10…..al sem jaz to kaj narobe prebrala???

Ali gre za pomoto? LP! Š3tof

Zej pa res že nehaj srati Samos!
Ljudje tle gor prijazno iščejo informacije, sopotnike, prevoz ti pa se v vse vtakneš, čeprav se te večina stvari sploh ne tiče! Skratka serješ po tem portalu…
A si res lahko tako debilen, da tega ne razumeš?!?! Pa saj bom to takoj videl iz tvojega odgovora…
Res skoda da Izaelci dol v Libanonu niso temeljiteje opravili svojega dela…

Islandski pozdrav!

Iskra: Ne vem zakaj se vtikaš v najine dogovore z Alino.

Punca je čisto prijazna in vse, kar sva se imela za

pogovoriti, sva že danes uredila v telefonskem pogovoru.

LP!

Š3tof

Se mi je zdelo, da ne boš štekal…

Namibijski pozdrav!

hahahahah…kakšnem telefonskem pogovoru??? do sedaj sem raje ostala nevtralna kar se tiče tvojih prerekanj na forumu,ampak človek ti se res lažeš in kar nekaj zmišluješ! midva nisva nikoli niti za sekundo imela telefonskega pogovora!

Le kako moreš biti taka? Po telefonu si govorila povsem drugače!?

LP!

Š3tof

jao bolnik! ne bom se več spuščala v debato! če se slučajno kdo javi, da gre na dunaj v terminu ki ga omenjam bom vesela, vsi ostali ki s tem nimate veze pa lahko prišparate prste in ne odgovarjate v to temo

Potem prosim, da vsaj podpišeš peticijo za mojo odstranitev

s foruma – Peticija. Potem ne bom več pisal pod vzdevkom

Samos, ampak pod drugim, pod katerim pišem le včasih.

LP!

Š3tof

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close