PREVEZA V GRČIJI – nekoga je zanimalo…
Torej, pred dobrim tednom je nekoga zanimalo, kako je v tem hotelu. Ker smo se ravno danes vrnili lahko povem le to, da je bilo naravnost porazno. Hrana obupna, nobene izbire, mrzla, cel teden enaka. Za majhne otroke nobene izbire. Postrežba…je ni. Ker baje ne plačamo zanjo ker smo all inclusive… Sobe majhne micene, če ne odneseš pol pohištva na balkon se še do postelje ne da. In vse to, kar obljubljajo da hotel ima…tega ni. Pa še to. V letu 2007 naj bi bil renoviran, pa kar razpada, omet že odpada. Renovirali sicer očitno so ampak mi smo imeli počeno kad, ploščice so odpadale, dvigalo se stalno kvari…
Moj nasvet-če imate možnost, pojdite drugam!
A si mislila tole???
http://www.globtour.si/aranzma.asp?IDp=1&IDd=GR%C8IJA&IDr=LEFKAS&IDk=PREVEZA&ID=721
http://www.globtour.si/aranzma.asp?IDp=1&IDr=LEFKAS&IDk=PREVEZA&ID=721&gal=1
Upam, da si vse fotografirala in da boš zahtevala vsaj delno povrnitev stroškov!
Jaz tudi načeloma ne bi komplicirala glede sobe. Ampak tole mi je pa dvignilo pokrov. In ti povem, da nas je bilo tam mogoče 10 družin, pa sem prepričana, da se bodo pritožili prav vsi. Ravno tako so se pritoževali tuji gosti.
Soba je katastrofa. Prenovljeno se sicer vidi, da je bilo ampak že vse razpada.
Hrana obup, nobene izbire, cel teden ene in iste stvari, vse mrzlo.
Hotelska plaža umazana. Ful. Če se boste hotli kopat, bo treba stran od hotela.
Bazen zaprejo ob 18h. Sredi dneva. Vsi ven. Sam bog ve zakaj.
Otroškega igrišča ne pričakuj. Vse zarostano in nevarno.
Mini golf podrt.
Odbojka je na travi, ne na mivki.
Telovadnice ni.
Dvigalo se non stop kvari.
Cel dan se jim prižigajo požarni alarmi.
Pijače ne strežejo, ker je baje ne plačamo. Pomojem jim še nobeden ni povedal, kaj je all inclusive.
Flaširane vode ne pričakuj. Vzemi medicinsko oglje. 🙂
Pa še kaj bi se našlo…
Pa še vprašanje zate:
Zakaj greš pa na all inclusive, če ti hrana ni pomembna??
Ja, pa saj ne moreš vedeti, da te bodo takole nateg****.
Mi smo šli predvsem zaradi malega na all inclusive, da mi ne bi bilo treba skrbeti zaradi hrane. Pa sem mu na koncu morala vsaj 4x na dan dat mleko, ker drugega takega ni bilo.
Še predstavnica ni mogla verjet, ko je videla vse stvari, ki smo ji jih pokazali.
Glede hotela, o katerem pišete. če želite ene povprečne počitnice v hotelu s 3 minus zvezdicami, potem bo ok. ker ste plačali 4+, pa vam najbrž ne bo v redu.
hotel je nekje dallleeeč od mesta – od preveze. tja se morate peljati s taxijem (oz. morda so zdaj že uvedli avtobus iz hotela). tudi tam ni kaj videt, daleč od Nidrija (od tam smo šli z ladjico), kjer je ogromno kafičev, stojnic, trgovinic…. skratka, večerni sprehod do mesta odpade, pravzaprav odpade vsakršen sprehod, ker nimaš kam iti. razen po plaži ob morju (za tiste, ki imate vozičke odpade).
hrana: mislim, nikjer se mi še ni zgodilo, da bi bili pri zajtrku evrokrem, marmelada in med v velikih skledah, iz katerih si moraš z žlico zadevo dat sebi na krožnik. 4+????
ker nočem več pogrevati počitnic in se spravljati v slabo voljo samo še 2 zadevi: zadnji večer preden smo odšli, smo ob otroškem bazenu videli (in slikali) ŽABO!!! in še: ko bi bila vsaj vodička v redu, da bi vse skupaj pomirila, je pa … pravo nasprotje. niti na sestanek ni prišla ob dogovorjeni uri. skratka, z globtourjem nikamor več.
Oprosti, tako posploševat pa ne smeš! Napiši konkretno in z imeni krajev, hotelov, gostiln, turističnih agencij… kaj ti ni bilo všeč, ne pa Grčija na splošno!
Tukaj nas je kar nekaj takih, ki smo si že nekaj Grčije ogledali in smo bili navdušeni.
No, isto velja za Hrvaško – vse tam dol pa že ni sranje.
Tudi mi smo teden dni v juliju 2008 preživeli v hotelu Preveza Beach. Vendar vsega tega, kar pišejo moji predhodniki nismo opazili, ali pa so naše zahteve nižje. Glede na to, da sem bila že v več različnih državah (v Evropi, Aziji in Afriki) v hotelih, vedno z vsaj 4-mi zvezdicami, sem bila s hotelom in hotelsko ponudbo v Prevezi zadovoljna. Bili smo v družinski sobi, ki nikakor ni bila tako majhna, da bi morali pohištvo prenesti na balkon, da bi se lahko prebili do postelj. Tudi kopalnica je bila lepo urejena. Zadovoljni smo bili tudi s hrano, tako z glavnimi obroki, kot tudi s prigrizki. Izbire je bilo dovolj, nikakor vsak dan isto, in vedno toplo ali vroče. Všeč nam je bilo, da so bili tudi napitki in prigrizki na baru ob bazenu samopostrežni, saj so si lahko otroci sami priskrbeli tako pijačo kot malico. Tudi plaža je bila zelo urejena in čista.
Motilo nas je le to, da voda v bazenu ni čez cel dan krožila in se čistila skozi filtre, ampak samo zvečer, ko ni bilo nikogar več na bazenu. Bila je tudi preveč klorirana. Sicer pa noben dan bazena niso zaprli ob 18. uri. Vedno so počakali, da smo vsi zapustili bazen in lažalnike ob bazenu, potem pa so se lotili čiščenja.
Strinjam se, da je otroško igrišče staro, nikakor pa se mi ni zdelo nevarno.
No, tudi dvigalo se v tistem tednu ni pokvarilo in niti enkrat nismo slišali požarnega alarma.
Žal nam je bilo, da smo počitnice v hotelu Preveza Beach rezervirali le za en teden…
Končn eni pravi turisti, ki znajo potovat. Tudi mi smo bli tam pa vse o.k. Res ni Turčija, ampak so nam že na agenciji povedal, da turški all inclusive pa grški ni za primerjat. Je res, da Grkom zmeri nekaj zmanjka, da bi stvari v nulo poštimal, ampak sej to ni Skandinavija, ne?
Plaža je bla super, za okol smo si pa avto vzel, hrane je blo tut dost.
Tipičn za Slovence, da se vse skritizira, kar se da pa da cel teden slabo voljo okol stresajo. V glavnem- Grčija je Grčija, grški hoteli pa grški hoteli.
Klima dela. Mi smo z obeska vzeli ključ, obesek pa pustili v reži, da je klima delala tudi medtem, ko nas ni bilo v sobi. Sobarice so jo izključile, mi pa smo jo po kosilu zopet vključili in soba je ostala prijetno ohlajena.
Ko smo bili mi tam, je bilo vsak dan med 40 in 42 stopinj, vendar je pihalo, da smo vročino lahko prenašali.
Največji minus tega hotela je bil, poleg slabe hrane, čistoča in to na vseh področjih.Tam smo bili junija in je bilo za bruhat. Mogoče so se sedaj vzeli v roke in vse dobro očistili ter navdušili nekatere v tem forumu. Kaj naj vam rečem sončica in podobni, drugo leto rezervirajte za dva tedna.
Edino kar lahko pohvalim je bilo čisto morje, srečo pa smo imeli tudi z vremenom.
Hotel Preveza Beach nikoli več!!!
Glede klime smo mi počeli isto – z obeski, ampak so sobarice to opazile in so nam z recepcije sporočili, da bomo v prihodnje, če se bo to še dogajalo, morali plačati 10 eur na dan za to. HALO!!!!!!!!! Reklamirajo pa, da je kima na voljo 24h/dan.
Sicer pa..
skoraj prepričana sem, da sta pozitivni repliki, ki se nanašata na ta post, napisani s strani turistične agencije, saj NIHČE, ki je že toliko prepotoval, ne bi mogel biti zadovoljen s hotelom in s samo ponudbo, ki jo hotel nudi.
Aja, družinske sobe so mogoče že večje, ampak nas so (4 člansko družino), dali v navadno sobo, kjer bivanje res skorajda ni bilo mogoče.
Forum je zaprt za komentiranje.