Najdi forum

Splash › Forum › Starševski čvek › preventivni pregled pri zobarju – korona časi

preventivni pregled pri zobarju – korona časi

Ali se prijavljate na preventivni letni pregled pri zobozdravniku? Ali mogoče čakate, da bo konec epidemije, ker pač obisk pri zobozdravniku ni nujen? Ne vem kaj naj naredim, pa me zanima kako je pri vas.

moj zobar že dve leti trpi samo nujne primere

Odgovor na objavo uporabnika
mijav mijav, 28.01.2022 ob 12:06

moj zobar že dve leti trpi samo nujne primere

zobar mora delovat normalno – vsi plačujemo enake prispevke, dobi normalno plačano polno koncesijo in zato je dolžan izvajati normalen program.

Avtorica vse normalno – samo test boš morala narediti.

Ni zobarja in ni nič med korono..

Moj zobar dela čisto normalno, le na test moram prej, da imam PCT potrdilo. Pa izjavo vsakih izpolnim in pomeri temperaturo.

Drugače pa popolnoma normalno, redni pregledi (vsakič mi že ob pregledu da nov datum), ko me je zob skelel ob stiku z mrzlo pijačo, sem bila še v istem tednu pri njem, ko mi je zatekla dlesen ob modrostnem zobu, sem bila pri njem še isti dan.

Ker je moja prejšnja zobarica vrnila koncesijo  sem bila skoraj prisiljena najt nekoga privat. Tu ni problema hitro prit na vrsto.

Otroka sta v javnem zdravstvu. Zobarca naroča pol leta vnaprej. Če imaš srečo.

So imeli sistematski pregled in je ista zobarca enemu od otrok napisala naj se čimprej oglasi pri njej. Kličem in mi da datum v juniju. Kot bi se delali norca. Sem ga potem naročila privat pri mojem in je bil na vrsti še isti teden.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close