Preveliki cevlji s peto :(((
Opetniki ali delni vložki za spredaj, so pri petkah bolj, da te ne ožuli, da noga spredaj ne drsi ali da daje vec udobja sprednjemu delu. Lahko probaš s celim vložkom. Ampak so bolj za ravne, prevelike čevlje oz. za manj potenja, kot pa za v salonarje. Zakaj sploh nakup prevelikega salonarja? Prevelik, premajhen čevelj ni zdrav za noge, salonar še manj.
Rezi*, 18.09.2025 ob 21:18
Opetniki ali delni vložki za spredaj, so pri petkah bolj, da te ne ožuli, da noga spredaj ne drsi ali da daje vec udobja sprednjemu delu. Lahko probaš s celim vložkom. Ampak so bolj za ravne, prevelike čevlje oz. za manj potenja, kot pa za v salonarje. Zakaj sploh nakup prevelikega salonarja? Prevelik, premajhen čevelj ni zdrav za noge, salonar še manj.
Salonar kupim vedno malce vecji, ne prevelik, ampak res na fajn komot, dam tanek vlozek notri in silikon na opetnik da mi je prav, ko pa dolgo stojim in mi noge otecejo, dam vlozke ven in mi je spet ravno prav in ne tisci.
pomaga ti lahko ze orng vlozek.
kupis pa v trg s cevlji.. nesi cevlje zraven pa bosta s prodajalko probali.. mislim da imajo v dajhmanu celga hudica za take stvari..
ce pa ne najdes mas pa na temu za male pare pa vec moznosti kupi.. je pocenini..
pa ne bod no tok zalostna. si napisala, kot , da se bos zjokala.. al pa sem jz tako prebrala..
Forum je zaprt za komentiranje.