“preveč” veke
imam en tak problemček, da mi zgornji del veke nekako “visi” čez spodnji oz. kot bi bilo “preveč ” kože za veko, me razumete? ne vem, kako naj se naličim, v gubo nima smisla dajati temnejše barve, ker je “nekako” skrita. imam modro-sive oči, sem zelo svetle polti, imam zelo svetle blond lase. oči imam “majhne”, Obstaja kakšen trip za poudarke majhnih in kot prej omenjenih oči? Hvala
Pozdravljeni,
po opisanem predvidevam da imate povešeno veko, tako imenovano azijsko oko. Tudi to lahko lepo naličite, le tehnika ličenja je malo drugačna. Seveda je nesmiselno nanašati temno senčilo v gubo, ker jo ob odprtem očesu zakrijete. Lahko pa nanesete temnejše senčilo tik nad gubo in ga lepo razmažete navzgor proti obrvem. Predlagam tudi, da uporabite svetlejša senčila, sploh če so očke manjše, saj jih boste tako optično povečali. Svetlo senčilo nanesite tudi na spodnji del gube na očesu (na očesno pulbo). Privoščite si tudi bogat nanos maskare in oko bo videti bistveno večje.
Jadranka
Tik ob očesu na zgornji premični veki morajo biti svetle in svetleče barve. Kakšna bisernata, barva šampanjca bi bili primerni, na zgornjo veko (tisto, ki vse prekriva), pa lahko daste že v osnovi za odtenek temnejši puder. Pomembno je, da je tik ob očesu svetlejša, pod obrvjo pas temnajša senca. Pa na maskaro seveda ne pozabite.
Forum je zaprt za komentiranje.