Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Preveč denarja-banka

Preveč denarja-banka

Doma imam nekaj 10.000,00 eur gotovine.

Sedaj razmišljam da bi ga dal na banko da bi se malo bolje počutil kot pa da ga imam doma v štunfu. Ok vem ja banke so v krizi, sam jaz bi bil pa še bolj če mi ta denar ukradejo mi pogori stanovanje….

Se je komu na banki že uspelo dogovoriti da je denar vezal tako, da od obresti ni plačeval davka, oziroma da država ne ve da imaš denar na banki?

Ne nosi denarja na banko, to je najslabša možna izbira.

Jaz ti lahko zrihtem vse to, kar želiš, in še veliko več! Pokliči me na 040 820-004!

Daj ga v kakšno tujo banko in ne v nlb in podobne. Če pa nočeš, da država ve za tvoj denar, ga pa še vedno lahko daš v sef. Ali pa slediš velikim in ga daš v kakšno banko, do kamor država nima dostopa.

Žal se ne da zmenit, tudi če je banka iz drugih držav. Za 10.000 eur še ne plačaš davka.

Na 10.000 eveov vezanih ne boš plaçal davka na obresti, ta je če dobiš nad 1.000 evrov obresti na leto. Ti pa ne boš dobil tako visokih obresti in tako ni davka.

Davka na obresti od 10.000 € depozita ne boš plačal, je premajhen znesek.

10.000eur res ni nek bajni znesek…

Saj pravi, da je nekaj 10, to je lahko tudi 50 ali še več.

Pa verjetno gre za kakšno finto s socialnimi prejemki, vrtcem, malico, OD in podobnim, da noče, da država za to ve.

Doma v sobi, seveda, ko boš sam doma! Naredi luknjo v zid, pojdi kupit manjši sef ga vgradi, ja kupi še kako lepo sliko za na steno in “wola” denar je na varnem. V primeru potresa na posledice ne odgovarjam!

PS: ne pravit nobenemu, pa ženi ne pustit, da ti prah s slike briše!

Mene tudi nekaj zanima. Pac jaz imam nekaj čez 20000 na računu in se partner nekaj takega in me zanima, kam bi lahko dala ta denar glede na to da bova imela otroka in bo država videla ta denar za otroški dodatek in podobno.

Odgovor na objavo uporabnika
Kr ena, 26.05.2021 ob 06:09

Mene tudi nekaj zanima. Pac jaz imam nekaj čez 20000 na računu in se partner nekaj takega in me zanima, kam bi lahko dala ta denar glede na to da bova imela otroka in bo država videla ta denar za otroški dodatek in podobno.

Denar podari dobrodelnim organizacijam in prejemaj najvišje otroške dodatke in ostale ugodnosti. Ali pa pač živi s tem kar imaš in ne ožemaj nas, ki plačujemo da lahko ti vlečeš otroške dodatke.

Te ni sram????

Če hočeš denar spraviti na varno kupiš vodovodno cev 1 1/4 in jo vzidaš v zid po tistem ko si vanjo vstavil denar, na oba konca daš čepe. Zagipsaš nazaj in fertik, enako se da pod banjo če jo imaš vzeti ven eno ploščico, jasno rabiš nadomestno, daš denar pod banjo in pritrdiš ploščico nazaj, lahko tudi v kuhinji, za pralnim strojem, v glavnem polno je lokacij kjer se da skriti denar da ga nihče ne najde, edino prihajajoča inflacija, ta ga bo našla…

Mojemu dedu je propadlo leta 18, 41, 45 kupe denarja,zato je vedno govoril, denar je papir…

šparovc, 29.07.2012 ob 18:34

Doma imam nekaj 10.000,00 eur gotovine.

Sedaj razmišljam da bi ga dal na banko da bi se malo bolje počutil kot pa da ga imam doma v štunfu. Ok vem ja banke so v krizi, sam jaz bi bil pa še bolj če mi ta denar ukradejo mi pogori stanovanje….

Se je komu na banki že uspelo dogovoriti da je denar vezal tako, da od obresti ni plačeval davka, oziroma da država ne ve da imaš denar na banki?

Hahaha….pa ne moreš take provokacije spustiti.

Zveza prijateljev mladine, Palčica pomagalčica, Sonček,….

sef-v-zid, 30.07.2012 ob 08:11

Doma v sobi, seveda, ko boš sam doma! Naredi luknjo v zid, pojdi kupit manjši sef ga vgradi, ja kupi še kako lepo sliko za na steno in “wola” denar je na varnem. V primeru potresa na posledice ne odgovarjam!

PS: ne pravit nobenemu, pa ženi ne pustit, da ti prah s slike briše!

“wola”???

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close