preveč blond – rumena barva
jss mam pa eno vprašanje::*
jss sm se pubarvala na svetlo rjavo…vijolčno..temno rjavo zdj pa bi šla rada na blond..sam ne čist blond…tko rumeno zlato neki tazga ne znam puvedat..pa me znima č bi prjela..k zdj se mi je tut že mau sprala…sam u lseh pa mam rdeč pigment al nwm kko se npiše pravilno:$…ja uglaunm znima me č bi ta barva lpo pršla…sj tut č u t prve ne tok ((prosmm udgovorr))
Neeza pozdravljeni.
Žal vam preko foruma odgovora nemorem podati.
Potreben bi bil posvet, na katerm bi si ogledala stanje vaših las ter ternutno barvo, le tako vam lahko svetujem.
Lp
Naya
Menim, da je bila oseba, ki te je barvala, precej neizkušena – najprej mora poiskusiti ugotoviti, koliko oranžnega pigmenta imaš, ki je zelo prevladljiv pri barvanju na blond. V tvojem primeru so primešali ( če sploh so) premalo “nevtralizacijske barve za ta oranžni pigment. Dodaja se pepelnata barva, vijolični nevtralizator rdečega pigmenta, oziroma mix večih barv, da se “nevtralizira” rdeči pigment. Veliko kemije torej.
Nič ne počni sama doma – takoj nazaj in reklamiraj in jih poduči, da ti morajo nevtralizirati rdeči pigment….
Za nevtralizacijio rdeče barve lahko uporabljamo blond barve, ki vsebujejo zelene pigmente ali sivkasto-vijoličaste pigmente.
Končni rezultat pa je takšen Kolekcija: EVIL BLONDE
Lp
Naya
Forum je zaprt za komentiranje.