Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Prevare – naivn folk

Prevare – naivn folk

Pa jaz tega ne morem verjet, kako je folk naiven v 21. stoletju, na starševskem čveku so ženske še vedno prepričane, da je v zakonu nekaj hudo narobe, če mož vara ženo.

LOL

Ljudje, kdaj vam bo jasno?

1.zvestoba je pomanjkanje priložnosti
2.najglasneje zvestobo zagovarjajo samski ljudje
3.ne poznam nobenega zvestega poročenega moškega
4.če žena v zakonu dobi vse, kar potrebuje, moža ne bo nikoli sumila

In pol ženska zve, da se ji je tip skurbal in piše na mon, d aji več ni do življenja..

Če bi brala moje posta izpred 6-7 let nazaj, sem že zdavnaj napisal, da se vsi, ki imajo priložnost, kurbajo, res ne vem, zakaj ste ženske presenečene, ko nekoga zalotite.

če bi se ljudje popolnoma zavedali tega, potem ne bi bilo več zakonov, otrok….

očitno mora biti določena mera neumnosti povsod :))

Jaka…saj veš da imaš prav…pa saj veš da je tako kot si napisal…samo kaj hudiča hočeš dokazat s tem…naj živijo v zmoti tisti, ki tako želijo.

Poznam zveste, poročene moške in očitno ljudje s takimi izkušnjami nimajo potrebe, da bi pisali na MON-u. Bi to pomenilo, da sem prenaivna? Bolj kot to, da ne spletkarim in očitno to pokažem tako prezentno, da se me ljudje s takimi navadami izognejo.

Velik plus tega je tudi v tem, da imam iskrene prijatelje. In oni partnerke, ki jih zaslužijo.

se lahko kr vgrizneš v jezik, ko poveš da poznaš…nikoli nikdar…to samo ti tako misliš oz. imaš takšno menje o določeni osebi.

kar je jaka napisal je seveda posploševanje……. ni neke resnice, ki bi bila primerna za vse

1/ zvestoba – kaj to komu pomeni ??? človek naj bi bil zvest predvsem sebi in tistemu kar ima v sebi – če je tip žrebe bo seveda tako tudi živel, ne glede na to kaj ima doma
priložnosti so vedno, samo eni jih grabijo in iščejo, drugi se pač najdejo drugje

2/ samski ljudje, ki so v samskem času prišli do določenih spoznanj zagovarjajo zvestobo morda zato, ker se zavedajo kaj stvari pomenijo za neki vezo (če so samski, imajo verjetno izkušnje z vezo ali vezami 🙂
in seveda ni res, da VSI samski zagovarjajo zvestobo – eni so samski ravno iz razloga, da se lahko pasejo na več pašnikih – to so ljudje, ki imajo jajca bit sami, ne potuhnjenci in potuhnjenke, ki imajo doma nekoga, usput pa še kaj nategnejo oz komu nastavijo

3/ moj oče je bil mami zvest do smrti, imam prijatelje in mož je zvest
mogoče se ti družiš z napačnimi

4/ odvisno kaj je za neko žensko vse. če je baba kura je hitro srečna, če ima instinkt bo vedla isti moment k si ga namoču nekam kamor ni blo treba. vprašanje je samo kok bo ta občutek v sebi zatajila

jaka – bo treba mal do krstiča stopit in širše pogledat, tele tvoje prerokbe se nanašajo na določeno sorto ljudi – morda na take, s katerimi imaš opravka ti

Ti iščeš v dogodkih, ljudeh okoli sebe slabo? Jaz ne.

Veliko razčistiš, če sebe vprašaš: bi mi bilo vseeno, če bi oče varal mamo oz. obratno? Še zlasti, če bi imel oba rad in bi videl, da je prevarani prizadet?

Veliko razčistiš, če sebe vprašaš: bi mi bilo vseeno, če bi oče varal mamo oz. obratno? Še zlasti, če bi imel oba rad in bi videl, da je prevarani prizadet?[/quote]

to je nevrjetno…kako lahko tako hitro sklepaš, kaj jaz iščem okoli se sebe…ta mon je poln nekih čarodejev in jasnovidk…a je tebi mogoče jasno da nikoli nikdar nemoreš vedeti o čem jaz razmišljam, ko sem tiho?

to da se sebe vprašaš kako bi bilo če bi bilo pa samo lahko razumeš kako se drugi počuti…ampak dokler sam/a ne občutiš lahko samo modruješ o tem….

No, jaz pa mislim takole.

V zakonu je lahko vse čisto okej, pa nekdo ali oba vseeno varata.

Nezvestoba je posledica iskanja priložnosti.

Tvoje sklepanje je pa rahlo šepavo. Če prevedem: ker osebno ne poznam nobenega Kitajca, Kitajci torej ne obstajajo?

Nezvestoba je posledica odločitve kaj boš naredil s priložnotjo.

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ Nikakor ne bi mogli razumeti prihodnosti, če se ne bi zavedali preteklosti. (G.A. Livraga) ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Veliko razčistiš, če sebe vprašaš: bi mi bilo vseeno, če bi oče varal mamo oz. obratno? Še zlasti, če bi imel oba rad in bi videl, da je prevarani prizadet?[/quote]

to je nevrjetno…kako lahko tako hitro sklepaš, kaj jaz iščem okoli se sebe…ta mon je poln nekih čarodejev in jasnovidk…a je tebi mogoče jasno da nikoli nikdar nemoreš vedeti o čem jaz razmišljam, ko sem tiho?

to da se sebe vprašaš kako bi bilo če bi bilo pa samo lahko razumeš kako se drugi počuti…ampak dokler sam/a ne občutiš lahko samo modruješ o tem….[/quote]

O tebi in meni največ povedo najini komentarji.

Prvi si začel s hitrim in napačnim sklepanjem – ko sama (praviš) začnem početi isto, se ti zdi pa neverjetno.

Pustiva to. Bistveno je, da začnemo razumeti, da naša dejanja vplivajo na druge. In da prihajamo v nasprotje s svojimi prepričanji, če počnemo nekaj, kar nam je nedopustno pri drugem.

bravo, tko ja :))) to mi deli uhhh, ker je že un tvoj crni – oven haha

to da se sebe vprašaš kako bi bilo če bi bilo pa samo lahko razumeš kako se drugi počuti…ampak dokler sam/a ne občutiš lahko samo modruješ o tem….[/quote]

O tebi in meni največ povedo najini komentarji.

Prvi si začel s hitrim in napačnim sklepanjem – ko sama (praviš) začnem početi isto, se ti zdi pa neverjetno.

Pustiva to. Bistveno je, da začnemo razumeti, da naša dejanja vplivajo na druge. In da prihajamo v nasprotje s svojimi prepričanji, če počnemo nekaj, kar nam je nedopustno pri drugem.[/quote]

kako sem pa jaz začel prvi, če sem tebi odgovoril na tvoje sklepanje…pa sploh nisem kaj sklepal…ampak ti povedal da je skoraj nemogoče poznat človeka v nulo.

in zakaj manjka ta tvoj citat:

Ampak je res neverjetno kako eni vedo celo kdo s kom ali ne, in to čisto iskreno… Če si vsaj žleht dobro zate, ker sicer je tvoje zdravje pod vprašanjem.

Vidiš, japkica je zdrava: njej so vse drugi krivi. Absolutno!

Govori zase.

Točno tako!
Biti v partnerstvu pomeni biti odkrit do partnerja – ni težko “skakat čez plot” in se s “podvigi” hvalit kolegom, zato res ne rabiš poguma; če si količkaj normalen osebek, partnerju poveš, da ti ni dovolj in da potrebuješ potrditve še v drugih posteljah – in se partner nato odloči ali te obdrži ali pa te usmeri proti vratom. AJa, saj res, to pa ne pride v poštev, ker je vseeno luštno imeti gospodinjstvo “spedenano” … Pomilovanja vredni osebki, ni kaj.

A65 ima prav – tisto na kar si skočil, sploh ni bilo sklepanje, pač pa vprašanje. Verjetni si prehitro prebral…

mlado pa zagnano rok :)))))

A65 ima prav – tisto na kar si skočil, sploh ni bilo sklepanje, pač pa vprašanje. Verjetni si prehitro prebral…[/quote]

mi dol visi kdo ima prav…spotaknil sem se ob tem ko navaja “Poznam zveste, poročene moške”.

Se pravi ti tudi naivno vrjameš, da človeka lahko poznaš kot on pozna sebe!

“Velik plus tega je tudi v tem, da imam iskrene prijatelje. In oni partnerke, ki jih zaslužijo.” – lahko bi se tudi tu spotaknil:))

čuj ti…nakepal te bom…pol pa še mal naribal:)))

čuj ti…nakepal te bom…pol pa še mal naribal:)))[/quote]

hahaaaaaaaa, ogrevanje tut vključeno v tretma? :)))

čuj ti…nakepal te bom…pol pa še mal naribal:)))[/quote]

hahaaaaaaaa, ogrevanje tut vključeno v tretma? :)))[/quote]

sevedaaa…da se slučajno ne prehladiš:)

hehe…možno je tudi dodatno ogrevanje z grelno svečko:))))…je prej toplo..hihihi

hahaaaaaaaa, ogrevanje tut vključeno v tretma? :)))[/quote]

sevedaaa…da se slučajno ne prehladiš:)

hehe…možno je tudi dodatno ogrevanje z grelno svečko:))))…je prej toplo..hihihi[/quote]

no, to je že boljš ja, napol narjene stvari niso ok hahaaaaaa

a svečka se reče hahaa, ok 🙂

ja. sveča, svečka, svečkica. :)))

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ Nikakor ne bi mogli razumeti prihodnosti, če se ne bi zavedali preteklosti. (G.A. Livraga) ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

ja. sveča, svečka, svečkica. :)))[/quote]

a ni kontra koker se še spomnim hahaaaaa???

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close