Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Prevarana žena

Prevarana žena

Mož me je varal skoraj 10 let. Pravi, da je imel ves čas isto ljubico, ne vem ali je to res ali ne. Glede na to, da mi je 10 let lagal, ne vem kaj mu sploh lahko še verjamem. Najraje bi se ločila. Med nama že tako ali tako že več, kot 10 let sploh ni bilo intime, živiva kot dva sostanovalca. On hodi v službo, jaz pa doma gospodinjim. Jaz sama nimam prihodkov, nikoli jih nisem imela. Vse kaj imava, kar imam jaz je financiral on. On je rekel, da ne rabim delat in nisem nikoli. Sedaj pri 50 letih absolutno ne bom šla v službo. Kakšne imam možnosti, če se ločim od njega? Ga lahko vržem ven iz bajte, za katero on plačuje kredit in notri živim z najinim otrokom? Me mora on še vedno preživljati, ali sem prepuščena sama sebi? Otrok je prizadet in nikoli ne bo mogel živeti sam, torej za celo življenje moram jaz skrbeti zanj 24 ur na dan. Ali se lahko zgovarjam na to, da v službo ne bom šla, zaradi nege otroka in da naju mora še naprej preživljati on, čeprav se ločiva?

Pojdi domov v Bosno. Bye.

Laže kot pes teče. Nekaj časa je z mano flirtal.

Če prav razumem, si ti vsa leta skrbela za vajinega prizadetega otroka, on pa je hodil v službo? Tudi to je služba, predlagam, da nehaš govorit, da je samo on služil!  Kakšen pa je bil tvoj status – si imela uradno priznan status družinskega pomočnika oz. skrbnika otroka z motnjo v duševnem / telesnem razvoju? Si iz tega naslova dobivala kakšne dohodke (plačilo za izgubljeni dohodek)? Če še nisi imela tega (kar bi bilo malo čudno), si to uredi. Ob ločitvi bi ti moral tudi plačevati preživnino (zate), če nisi zaposlena.

Sicer pa bi se jaz na tvojem mestu ločila, tako ne bi mogla živeti naprej. Tvoja pot bi morala biti najprej na CSD, da se pozanimaš, kako in kaj, potem pa na svetovanje h kakemu odvetniku, da ti pove, kako je s premoženjem. S sabo imej čimveč papirjev – mi imamo tule premalo informacij, da bi konkretno lahko povedali…

za otroka skrbim 8 let, prej pa nisva imela otrok in sem bila cca. 15 let doma, pač sama.  Mož je htel, da bi šla delat, pa mi to pač ne leži, tudi jezika nisem znala in nisem imela izpita za avto. Otrok je dopoldan v zavodu, popoldan in čez vikend pa je doma pri meni, mož pa dela od zjutri do zvečer. Jaz ne dobim nobenih denarjev, ne socialne, ne odtroških nič, ker imava veliko hišo in mož dovolj zasluži, zato nama tega ne pripada.

Mene je bolj zanimalo, če se ločim, če je po zakonu on dolžan mene še naprej preživljati…. otroka vem, vem da mi polovica pripada vsega premoženja, samo jaz s polovico hiše ne morem se preživljati.

tvoja zgodbica ne pije vode, nehaj si zmišljevati in raje vzemi zdravila. Če bi imela ti že 8 let prizadetega otroka, bi bila sedajle že doktorica uveljavljanja raznih pomoči in pridobivanja denarja na ta račun. Še posebej, če si iz juga. Bila bi zaposlena kot otrokova pomočnica z 1.2 minimalca na računu +

Otroka v domsko oskrbo ti pa v službo do 65. Leta. Kaj iščeš mehke hruške.

Odgovor na objavo uporabnika
Alma Almira, 11.08.2025 ob 08:48

Mož me je varal skoraj 10 let. Pravi, da je imel ves čas isto ljubico, ne vem ali je to res ali ne. Glede na to, da mi je 10 let lagal, ne vem kaj mu sploh lahko še verjamem. Najraje bi se ločila. Med nama že tako ali tako že več, kot 10 let sploh ni bilo intime, živiva kot dva sostanovalca. On hodi v službo, jaz pa doma gospodinjim. Jaz sama nimam prihodkov, nikoli jih nisem imela. Vse kaj imava, kar imam jaz je financiral on. On je rekel, da ne rabim delat in nisem nikoli. Sedaj pri 50 letih absolutno ne bom šla v službo. Kakšne imam možnosti, če se ločim od njega? Ga lahko vržem ven iz bajte, za katero on plačuje kredit in notri živim z najinim otrokom? Me mora on še vedno preživljati, ali sem prepuščena sama sebi? Otrok je prizadet in nikoli ne bo mogel živeti sam, torej za celo življenje moram jaz skrbeti zanj 24 ur na dan. Ali se lahko zgovarjam na to, da v službo ne bom šla, zaradi nege otroka in da naju mora še naprej preživljati on, čeprav se ločiva?

A si ti retard?

A bereš za seboj?

Že 10 let nazaj bi morala imeti spakirano, ti pa se sprašuješ kaj ti pripada?

ene ste res nesposobne ništa od ništa, sploh se ne čudim, d aje imel ljubico

Če ti še noben ni povedal, da si zabita, naj bom prvi. Zabita si in nihče, ki te ne pozna, ničesar ne zamuja.

Meni pa je fascinantna ta podrobnosti, da že deset let ni intime, otrok pa je star 8 let. Kaj je od lufta spočet?

Ne rabiš iskati izgovorov, ker službe ne boš dobila.

Zakajse pa moraš ločiti? Za vse bo boljše.

Ne razmišljaj samo o tem, kaj bi lahko pridobila, raje kaj vloži končno v to zvezo.

Zakaj le nista jntna? Po tvoji zaslugi? Saj če je tako, potem je prej s tabo nekaj narobe, ne pa z možem.

Če bi imela ti neko voljo do dela, bi ti rekla, da se loči, ampak mislim, da potrebuješ nekoga, ki te bo preživljal in to gre dosti boljše ob možu, kotobločenem bivšem možu.

Pa saj je ostal s tabo. Torej imata zdaj vi2 možnost začeti znova.

Lazes kot pes bezi. Ne govori da ne dobis denarja za otroka ki je bolan pa tudi ce zivis v izobilju. Drugo je to da noben stars ne napise nikoli da je njegov otrok prizadet ampak da je bolan. Prizadet je za mene zaljiva beseda. Daj spoksj nekam delat ( ker najbrz si brezposelna,ker imas cas za taksne zgodbice). Ce pa je vse ze res? bi ta pa rekla da prav da te vara. Zenski ki ni za delo je najbolje da je sama. Zdaj pa jamras ker se ti na km vidi da rada zivis v izobilju. Zalostno da se ne brigas za sebe in se nisi spokala delat.

Ma kaj se to bere, financ ministra bi z bajte vrgla, a si resna ?☺️ Če je bil kredit najet v času vajine skupnosti, ne glede na to, da je pogodba samo nanj, ti nosiš polovico kredita. In kam ga boš vrgla, če je bajta v času skupnosti na pol. V kolikor ni pridobljena pred skupnostjo in bi bila samo njegova in se ti loh obrišeš pod nosom. Pri ločitvenih sodišče ne gleda razlog za varanje. In kje boš dobila pegare, če ti sodišče odredi plačilo stroškov? A prej pa nisi mislila, da bi si našla delo? Ali da bi uveljavila poklic gospodinje.  Ma daj daj. Zdej bi ga bi iz bajte metala. Grrr. On ima denar za odvetnike in sodišče. Ti pa ne. Sedaj bi verjetno pa še polni penzjon zahtevala. Če je nekdo takobhudo nepokreten, se ga premesti v varstvo zdravstveni ustanovi. Tudi zato, da ne bo izgovora za nedelo. Tudi, če dobiš preživnino od njega, ti ne bo zneslo pokriti, kar je on pokrival. In kako bi ti pol še bajto pokrila? Iz katere bi ga vrgla. ??☺️☺️☺️

http://www.pravnitelefon.si/pravna-podrocja/druzinska-razmerja/prezivljanje-zakonca-po-razvezi-zakonske-zveze

Odgovor na objavo uporabnika
Alma Almira, 11.08.2025 ob 11:46

za otroka skrbim 8 let, prej pa nisva imela otrok in sem bila cca. 15 let doma, pač sama.  Mož je htel, da bi šla delat, pa mi to pač ne leži, tudi jezika nisem znala in nisem imela izpita za avto. Otrok je dopoldan v zavodu, popoldan in čez vikend pa je doma pri meni, mož pa dela od zjutri do zvečer. Jaz ne dobim nobenih denarjev, ne socialne, ne odtroških nič, ker imava veliko hišo in mož dovolj zasluži, zato nama tega ne pripada.

Mene je bolj zanimalo, če se ločim, če je po zakonu on dolžan mene še naprej preživljati…. otroka vem, vem da mi polovica pripada vsega premoženja, samo jaz s polovico hiše ne morem se preživljati.

MA daj no, on ni želel, da delaš, pol pa da želiš da delaš. Pojdi delat že ?☺️☺️☺️☺️

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close