Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Prevarala sem ga..

Prevarala sem ga..

To vem, da je enašpelca prosila za prevod, ker naj bi tvoja “izjava” imela več pomenov:) Ampak ne štekam, kaj si bo lahko s tem prevodom pomagala:)))))

pa res ne vem kaj vraga je treba v tisti izjavi iskat neke globine. Mene bolj navdušuije kakšna druga (globina – mislim).

Boom, ti res ne razumeš. Mogoče pa enošpelco navdušuje prav globina izjave. Tako kot tebe kakšna druga. Globina – mislim :))

Posle jebanja, nema kajanja!

Kaj hočeš s tem povedati?:))))

Ni blo zasledit glih kakšnega orgazmičnega navdušenja. Prej kakšen tihi glasek vesti, čeprav poskuša dajat nasproten vtis :-))

kaj mislim s tem povedati Bibita ….

ja to kar sem napisala, ne!

bom poskušala razložit po daljši poti: ko greš enkrat z nekom do konca, ti potem ne sme bit žal. kar se je zgodilo se je and life goes one…tko, da brez veze se potem s tem obremenjevat, če npr. poješ sendvič, a se pol cel lajf s tem ubadaš, zakaj si ga pojedla?

sve je to život, ljudi moji, vsi smo pod kožo krvavi, meni se “zaenkrat” še ni zgodilo, da bi prevarala partnerja, ne bom pa dala roke v ogenj, ker se lahko to potem že ju3 zgodi…

ampak, če se bo…..

posle jebanja, nema kajanja

Aha, v tem kontekstu je bilo mišljeno. Res nisem razumela, kaj hočeš povedati.

Moram pa rečt, da mi je res čudno, da takšne nasvete dajete prav tisti, ki skozi kaj takega še niste šli. Torej govorite zgolj hipotetično. Kot sama praviš “se ti zaenkrat še ni zgodilo”. Kako pa potem lahko trdiš, da (če se malce lepše izrazim) nekomu potem naj ne bi bilo žal. Poznam primere, ko se je to zgodilo. In povem ti iz prve roke, da so se “posle jebanja i kajali”. Še zdaleč pa to ni tako, kot bi pojedel sendvič. Jaz bi bolj rekla, da je tako, da se ti je ta sendvič “zataknil”. In potem imaš cel lajf posledice 🙂

Ni vse tako enostavno. In ne vse samo črno in belo.

Pa kaj potem če si ga???
70% ljudi vara na tak ali drugačen način!!!!!!!!
Kar ne veš ne boli!!!!!!!!!!!
Pa še to vsak išče oz.rabi kdaj kakšno toplo besedo in če to ne dobiš doma iščeš drugje.
Tukaj razno razni moralizirajo in solijo pamet jaz ti pa povem tako.
Delaj tako da se ne izve pa ti bo še naprej lepo.!!!!!!!!
Vsak človek rabi nekaj ,pa naj bo to skok čez plot ali kaj drugega.
Naj ti povem nekaj:delam v kolektivu z 250 ženskami od tega je 200 poročenih in kakor pravijo imajo skoraj idealen zakon,AMPAK od teh 200 bi jih 150 lahko spravil v posteljo ,to naj ti bo v razmislek.Vsi smo pod kožo krvavi!!!!!!!Svojemu dragemu pa raje ne povej ker potem nebo več zaupanja in imela boš samo probleme pa čeprav ti bo rekel da ti odpusti in nevem kaj še–NE POVEJ MU !!!!!!!!!!
Uživaj življenje še naprej.Živiš svoje življenje ne življenje drugega!!!!!!!
Lep pozdrav

@carpbone…podpišem ta komentar. Realnost!!!!

Pa ja da. Takšno je življenje.
Tukaj si par čustveno pohabljenih žensk v imenu morale prisvaja partnerja, kot svojo lastnino.

kdor ne skače ni slovenc.

Ja ljuba duša in to si morala obesiti na veliki zvon, da ve vesoljna Slovneija?

Zdaj je kaj je, poti nazaj ni! Če boš to fantu povedala ali ne je pa čisto tvoja odločitev. Vsekako pa to varanje moraš najprej odpustiti sebi.

Pa ja da. Takšno je življenje.
Tukaj si par čustveno pohabljenih žensk v imenu morale prisvaja partnerja, kot svojo lastnino.[/quote]

ce se zmenta, lahko oba skačeta čez plot. sej sta oba pod kožo krvava. kaj je pol problem povedat?!?! morbit zato, ker taisti, ki si privošč enga za zraven, ponavad zganja tragedijo, če zalot svojga z drugim.

ne, ni takšno življenje. takega eni zagovarjate takrat, ko vam gre sam za lastne užitke in koristi. takrat ste v resnic čustveno pohabljeni. ostane vam le, da se po forumih tapkate po ramah v odobravanju. vsaj neki. pa še tle jamrate, da nabašete na moraliste.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close