Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Prevarala sem ga..

Prevarala sem ga..

Saj ga nisi zadnjič. Pomiri se. Če si ga enkrat boš ga še večkrat, posebej s tem bivšim. Po moje boš s tem bivšim varala katerega koli.
Verjetno si želiš njegovih dotikov in seksa z njim.

Zato se nikar ne sekiraj.
Življenje je tako kratko, da ga užij kolikor se da. Leta bodo hitro tu in potem takih dobrih priložnosti ne bo več.

Kaj pa, če imaš partnerja tako rad, da ga bolj sploh ne moreš imeti, kakšno pa je potem opravičilo za varanje?

To sprašujem samo tiste, ki varate zaradi športa, vendar imate svoje partnerje v resnici baje zelo radi.

Zakaj se do 123 obnašate tako čudno, kot da ste prišle iz popolnoma zakritega muslimanskega sveta?
To kar je opisala je kot v filmu.
O tem lahko samo sanjamo. Da te nekdo lepo razvaja in ljubi 2 meseca, da se počutiš varno in da to doma ničesar ne spremeni!
To je lahko nekaj najlepšega kar se ti lahko zgodi.

123 – malo ti kar zavidam. Tako doživetje. Ne poslušaj teh starokopitnic.

Mene pa zanima pri tistih, ki varate oz. ga “zagovarjate” – sprejemate kot vsakdanjo situacijo, kako gledate na vlogo prevaranega…da vas ljubeči partner, ki ga imate baje radi vara…bosta oba skakala čez plot?

Nevem no, jst si ne morm predstavljat, da bi živela v takem odnosu..oz. da bi mirno gledala da me partner vara, ker mi je to nekaj najhujšega kar od partnerja lahko pričakujem…in ravno to je tisto zaradi česar obsojam varaje…ne naredi človeku kar ne želiš da bi se zgodilo tebi…al kako že…

Nisem se umešavala do sedaj!

Imate kar pestre debate glede 123 in njenega početja.

Tudi sama sem že varala – ne da bi se hvalila; nasprotno – nisem ponosna na to in me je kar malo sram; ker vem, da ni lepo varati, ampak ko to enkrat storiš oziroma prideš v tako situacijo, popolnoma spremeniš mnenje in pogled na to.

Zato ti potem tudi ni več važno, ali te partner prevara oziroma si nekako tega celo želiš, da imaš potem bolj mirno vest, češ, saj ga nisem samo jaz varala!!!

Je pa res, da v življenju nikoli ne moreš reči, da tega pa že ne boš storil, ker se vedno lahko pojavi takšna situacija, ko se preprosto ne moreš upreti. No, lahko se, a potem vedno sanjaš o tem in ti je žal, da prilike nisi izkoristil in se sprašuješ, kako bi bilo, če bi jo!

Punce ne obsojam! In dejstvo, da je bila noseča, nič ne spremeni. Saj otrok zaradi tega ni nič trpel. Edino vprašanje tu je vprašanje varanja!

bejba – tvoje mnenje pa daje lep odgovor na to zakaj odobravate varanje – SAMO ZATO, KER STE SAME TO ŽE STORILE (IN ŠE BOSTE) IN PREPROSTO IŠČETE OPRAVIČILO ZA SVOJA DEJANJA.

JAZ LAHKO REČEM, DA TEGA NE BOM STORILA. TAKOJ, KO ME BO KAKŠEN MOŠKI ZAČEL PRIVLAČIT, VEM, DA JE ČAS, DA GREM OD SVOJEGA, KER GA NE LJUBIM VEČ. IN NE BOM VARALA.

derseta :)))) ti si moja zmagovalka 🙂

DRSETO IN NJEJ PODOBNE !

NIMA SMISLA GOVORIT NEKAJ VNAPREJ.
KER NE VEŠ KAJ BO.
LAHKO JE RAZPRAVLJATI O TEM DOKLER STE SAME INDIFERENTNE IN NEVPLETENE.
PRAV LAHKO SE ZGODI,DA SE BO PRAV VAM VAŠ SVET IN VAŠE RAZMIŠLJANJE OBRNILO NA GLAVO…..
V ŽIVLJENJU SE NE DA POSPLOŠEVAT. VSAK ČLOVEK JE INDIVIDUALEN IN VSAK PAR JE PRIMER ZASE. IN NIMAMO NOBENE PRAVICE SODITI DRUGE ZA DEJANJA, KATERIH RESNIČNEGA OZADJA NE POZNAMO.

VSEM NAM PA JE KAR DOBRO POZNAN REK: ….ZAREČENEGA KRUHA SE NAJVEČ POJE….

Pa brez zamere, samo na živce mi pač gre če nekdo tako absolutno trdi kaj bo naredil če bo v takšni situaciji, v resnici, pa je lahko vpliv takratnih okoliščin tako močan, da danes res nimaš pojma kaj boš takrat naredil, pa če še tako načrtuješ.

Malo za v razmislek pa brez zamere.

Mravljica

Edino, kar je v življenju stalno, so spremembe.

zato NIKOLI, ampak res NIKOLI ne reci NE.

Po desetih letih zakona sem vztrajno trdila ne, meni se to ne more zgoditi, še po petnajstih letih ravno tako, sedaj, po devetnajstih letih, pa ne vztrajam več na tem.

jaz sem mojega fanta po 3 letih prevarala…manjka mi le to da nikoli ne grema nikamor na morje ali pa ven žurat skupaj, seveda sem se soočila s posledicami in mi je sedaj zelo žaal..

Danijela

Haha 🙂 Koliko obsojanj!!! Tudi jaz sem rekla, da ne bi… Pa sem. Tako je in sedaj vem, da je tako čisto v vsakem odnosu. Samo eni smo kdaj “prevarali” fizično, drugi pa le in/ali tudi čustveno. Kaj je huje? Prepuščam vsakemu posamezniku, da se malo zamisli.
Dejstvo je, da tisto, česar ne veš, ne boli… Ampak to ni rešitev. Se kar strinjam z “Mravljico” nekaj postov nazaj. Vprašati se moraš, kaj te je gnalo v to, da si prevarala fanta. Jaz zase poznam odgovor, najdi ga še ti.
Sicer pa kdo pa smo ljudje, da bi se večno zavezali samo na enega partnerja? Čeprav me boste popljuvali, ampak moram omeniti; res redke živali se vežejo samo na enega partnerja za celo življenje. Tudi ljudje, čeprav imamo razum (vem ja), smo le del narave. In ljudje se spreminjamo, zorimo, skozi leta drugače gledamo na stvari. Tako je tudi v partnerskih odnosih. Zato pa… Tisti, ki niste in ne boste nikoli prevarali. Super za vašega partnerja, a zelo slabo za vas. Ker to namreč pomeni, da boste prej ali slej trpeli v zdajšnem odnosu, saj se vam bo prej ali slej ponudila priložnost oz. boste najdi “sorodno dušo” ali se preprosto zaljubili. Ker pa smo ljudje (kot sem že omenila) razumna bitja, verjetno ne boste kar pusti svojega moža/žene, zaradi neke nore zaljubljenosti, a ne? Takrat se preprosto skoči čez plot in to je to. Uživaš v trenutku, predsodke daš na stran…
Nisem hotela biti predolga, ampak lahko bi še pisala o tem. Naj povem, da je to zgolj osebno mnenje. Vem, da me boste mnogi obsojali in se ne boste strinjali z mano, ampak mi ni mar! Vsak živi svoje življenje, ima svoje razmišljanje in svoje poslanstvo. Predlagam nam pa vsem, da bi blo na svetu veliko lepše, če bi zmanjšali pričakovanja (najprej do sebe, nato do drugih) in se posvetili vsak svojemu življenjskemu poslanstvu! Make love, not war!!! 🙂
LP od enešpelce

Tako razmišljanje žal ne vodi nikamor, tudi zate pride pošten konec palice…..do tedaj pa uživaj kolikor te je volja!!!

Leteli bomo nad teboj in preklinjali nebo.

Cutty,
če drugače razmišljaš, še ne pomeni, da imaš prav ali da je tvoje razmišljanje edino pravilno. Hvala bogu, da smo si različni. Pač imamo eni radi več svobode v razmerju in če to obema partnerjema ustreza, potem je to vredu. Ostali pa kar nadaljujte svoje odnose, če vam to ustreza. Biti zvest je super, seveda! Samo vsaka čast, še nisem srečala človeka, ki bi mu to 100% uspelo. Samo eni se temu upirajo (bolj ali manj uspešno), drugi smo pa pač “popustili”… Ne vem, če je vredno sploh razlagati, ker tako ne boste razumeli… Ker preberete/vidite/slišite samo tisto, kar razumete, kar je v vaši podzavesti, vsega neznanega/tujega/novega se pa otepate in ne priznavate. Samo bolj se moramo vsi skupaj odpreti…

Boom,
prosim za prevod… Tvoja izjava ima lahko več pomenov! Ali pa tudi ne, ker vidim da izjava spodaj ni nič kaj prida. Če je to tvoj “moto”, mi je zelo žal zate…

LP
enašpelca

pa saj nihče nikogar ne sili, da bi bil večno zavezan samo enemu. lahko izbiraš, enega, dva, tri, deset ali še več… kolikor ti srce poželi 🙂

in prav zato, ker naj bi ljudje imeli razum, se je treba najprej posloviti od prvega in oditi k drugemu in tako dalje :)) če pa že ne oditi, pa tistemu, s katerim si, povedati, kako in kaj. na njemu pa je odločitev ali bo to sprejel ali pač ne.

živeti dvojno življenje, brez da bi tisti s katerim si, o tem bil seznanjem, pa je za moje pojme milo rečeno sprevrženo. seveda ni rečeno, da imam čisto prav, ampak takšno je moje mnenje.

dokler pa si sama in brez obveznosti pa lahko izbiraš med večimi :))

In kaj je tvoje poslanstvo iz napisanega?

naj samo izrazim na hitro nek model svojega rezmišlanja….
menim iz izkušen in logičnega mišlenja…
Naj povem,da naj veliko debat in razmišlanja v zvezi z varanjem,sexom,kot takim,steče med partnerejma,preden stopita v vezo… takrat naj bi se bilo o tem veliko za pogovarjati,vendar ima to kot večina stvari tudi slabe strani. Ta tema je takrat zelo občutljiva,kajti partnerja se ne poznata…lahko dozeže tudi negativen odziv obeh…če pa to dasta takrat “skozi” (si bovesta vso “bolečo”resnico,iskrenost drug drugemu) in je rezultat pozitiven…potem,praktično lahko živita večen 100% srečen zakon! ampak veliko dejavnikov vpliva na ta pozitiven razultat,ki se jih zdaj nisem dotaknil…kot recimo: enakovrednost,uravnoteženost v telesnih,intiligentnih,čustvenih,materialnih,okoljskih…dispozicijah. če partnerja postaneta tudi najboljša prijatelja in se popolnoma štekata sta več ali manj enakovredna…se potem lahko kasneje,če je želja po tem obojestranska..odločita..da greta skupaj v to..recimo iskanje podobnega para..in razne fantazije..kot je skupinski sex itd… vendar tudi to ima lahko zopet nagativne posledice..tko da je verjetno zelo malo parov takih,ki bi to lahko uspešno izvedi. V tem primeru bi se zadovoljevala z drugim oba istočasno zamo z vidika užitka,kajti iz varanja na podlagi iskanja čustvenega zatočišča ta primer popolnoma odpade.. V naprej bi morala vedt,da kakoršna koli kemija..lahko privede do lubosumja itd.. tudi z tem bi se teoretično dalo peljati…samo se že izgubi pomen,zakaj sta partnerja sploh “skupaj” ??? Recimo,da bi pa vseeno želela imeti družino in druge različne skupne načrte..takrat bi se ta zadeva morala uspešno peljati po tem MODELU!!! vznemerljivo,nevarno,iskreno,zanimivo,..kaj pravite?

..kam brcaš?

..kam brcaš?[/quote]

To tudi mene zanima. Sem malo brala, pa nič ne vem zakaj gre oz. naj bi šlo:)

jaz tud nič ne štekam, ampak ziher je cool)))

我們將飛越你和咒罵的天空

ups, ni šlo. Bomo pa takole:

Tutakuwa kuruka juu yenu na laana angani

Tudi tega ne štekam. :)) Me pa firbec matra, kaj naj bi to pomenilo?

Prosila je za prevod moje izjave, pa mi jo je striček google pomagal prevest v svahili :-))))

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close