Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Prevarala sem ga..

Prevarala sem ga..

In pol so moški svinje in barabe…če ne druzga se moški vsaj mal bl pošteno kurbajo kot ženske…

…vedno bl se mi zdi da je tko, da se moški ornk skurbajo v mladosti ko se pa ustalijo je pa to to…ženske pa že od rane mladosti ene kvazi prince iščejo, ko ga najdejo ta sploh ni to kar je iskala in opa cupa med druge rjuhe. Patetično.

kar je pač je!!!! pozabi in nikoli več ne ponovi

Neznana, o etiki so ti že drugi dosti povedali in meni se ne da ponavljati. Upam samo, da si pri seksu z drugim vsaj toliko pametna (pijača gor ali dol), da si seksala s kondomom.

Če sodim po sebi, bi fantu morebitno enkratno (!) varanje še lahko odpustila, tega pa, da bi me okužil s kakšno spolno boleznijo, pa nikoli.

Neznana mogoče v vajinem odnosu res “vse štima” ampak ali ga ti zares ljubiš?

torej ti ne stima vse,ce nimas lepih besed,ki ti mankajo! mene bi pekla vest,kakor tudi tebe! in ce se s partnerjem zelo zastopita in ti je zal,se mu izpovej za to,kar se ti je zgodilo! ne zadrzuj v sebi! si pa izkoristla dober trenutek,pjacka pa tudi naredi svoje…nic lepega,vendar clovesko…

Daj mu povej pa bo že sam ocenil, če ti je dovolj žal in, če ti da še eno šanso. A se mora v današnjem času res toliko varat? Če bi jaz zvedela, da bi me moj fant prevaral, bi bila total šokirana, res čisto na tleh. Pa tudi meni na kraj pameti ne pade, da bi ga. Ker se zavedam kaj imam, veliko se vas pa zgleda to zave šele takrat, ko je že prepozno.

ja,jst se pa strinjam s tabo,dermi! clovek sele takrat spozna,ko izgubi!!! ko se taka stvar zgodi,niti ne pomislis na to,da bi res do kaj takega prislo!!! toda trenutek,ko se to zgodi je lahko ze prepozno! sem pa vseeno mnenja,da se to pove! sam sem imel enak problem! in sem povedal,da sem prevaril!!! zelo me je pekla vest,vendar sem ji vseeno povedal,da sem naredil neumnost! najina veza je po tem postala se mocnejsa,danes pa mi niti na pamet ne pride,da bi jo prevaral se 1x,ker se zavedam,da imam zaklad!!!

123!!! se strinjam z derseto!!! mislim,to je pa res sramotno!!!! v sebi imas otroka s svojim fantom,sla pa si ga prevarat z drugim moskim!!!! in zalost,niti te ne pece vest!!!!! in danes zivita srecno???? ljudje bozji,pa sej si res cisto brez vesti!!! on gara,punca pa z drugim,a je to normalno??? totalno sokiran,res!!! kako lahko sploh zivis s tem? ali imas custva?

to sporocilo je za 123!!! ne morem verjeti,da si bila sposobna naresti kaj takega??? da si to naredila svojemu OTROKU in pa seveda svojemu fantu,ki je bil sluzbeno odsoten!!! sram te bilo!!! kako si lahko to storila? res bi me zanimal odgovor,ce te ne moti? sej ne morem verjeti,z otrokom v sebi,se gres skoke cez plot!!!! joj,joj,joj,kaj je s tabo?!

drugace pa,in to bo za naslednjo temo,kako bi bilo,ce bi bila stvar obratna,da bi moski skocil cez plot,ko bi bila punca noseca?!!! vsekakor si mi dala veliko misliti,veliko slabega!!! upam,da te je vsaj sedaj posteno sram?!!! mene bi bilo!

nihče nima pravice da te obsoja, vsak naj pometa pred svojim pragom

sicer pa ne vem, kaj si hotela od forumašev?

________________________________________________________ <http://matjer.moj-album.com/>

Tud moj fant meni ne govori oz. ne vedno tko kot jaz njemu ljubkovalnih besed, pa mi vseeno na misel ne pride, da bi ga zaradi tega prevarala. Punca moja, dejanja so pomembna, govoriti znajo vsi, pokazat je pa malo težje, če nič ne čutiš.

In strinjam se z nekaterimi, ki so ti napisali, da si zatiskaš oči. Res ne more biti vse v redu, če padeš na par komplimentov.

Na tvojem mestu bi se s fantom resno pogovorila in mu povedala kaj je bilo.

Pa veliko sreče

ne obsojajte dokler sami ne doživite. čudna so pota življenja, vsi smo krvavi pod kožo, pride trenutek, ko samega sebe presenetiš, ko narediš nekaj, kar si v sanjah nisi mislil, da si sposoben, ko samega sebe šokiraš.

…sam sebe šokiraš, ko sam sam sebe ne obvladaš! Kako smo šibki!
Pa ne nakladajte, no!
To je stvar izbire – boš ali ne boš – izbiro ima vsak posameznik in odloča se vsak zase!
Sem ena tistih, ki je ponudbo enostavno zavrnila. Sploh nisem potrebovala časa za razmislek. Samo zato, ker sem bila v razmerju s fantom, ki ni bil moj prvi, je pa definitivno zadnji.

Ne vem pa zakaj se nestanovitni odločate za kakršna koli razmerja?!

lep dan!

Zelo si me razočarala.

* * * Nikoli nad nikomer ne obupaj. Čudeži se dogajajo vsak dan. H. Jackson Brown Jr. http://www.publishwall.si/lelj

“…a je sploh še kej poštenosti na tem svetu…”

Se strinjam z Blondy.

Se strinjam s tabo, exčveka :)))
Samo slabiči in egoisti lahko naredijo kaj takega. Takšne je pa itak 90% populacije…..

Nobena stvar v življenju ni 100% oz. kot nekatere pravite, da je sedanji partner “definitivno zadnji”.
In ne recite, da so ljudje, ki so prevarali egoisti in slabiči!
Eh…čudna so pota življenja.

DEJ MI POVEJ “PRAVI MOŠKI”, KO SI TAKO RAZUMEVAJOČ, KAJ BI NAREDIL ČE BI IZVEDEL DA JE TO TVOJA TEBI NAREDILA, A BI BIL ŠE VEDNO, TO JE ČIST O.K.
TE PODPIRAM PRI TEM DA ČE JE BIL SAMO SEX JE O.K., SAM DA SE TO NE PONAVLJA A KAJ ČE BI BIL TI PREVARAN?

če bi bla moja in če bi to men naredila, bi lahko tisti trenutek spakirala kovčke

JAZ LAHKO REČEM 100% ZADNJI!!!!!!! – če ne umre prekmalu!!!!!

lep dan!

maca,a bi ti to naredila svojemu fantu,ce bi bila noseca,da bi sla pa z drugim v posteljo?! mislim,da punca sploh ni bila sokirana,ampak se je se pohvalila s tem,kar je naredila!!!! NE GRE PA ZA OBSOJANJE!!! je samo grdo,kar se je zgodilo!!! in to se ne da popravit!!!

123:”Bilo pa mi je hudo, da on dela, jaz pa uživam!!!”

Glede na to, da je možno uživat tudi kako drugače (jaz npr. uživam ko igram tenis recimo). Ali bi ti bilo hudo tudi v primeru, če bi uživala še kako drugače kot v seksu z drugim???

In pa glede tega, kar ste ji napisali drugi, češ kako je lahko to storila otroku. Nekako ne vem, KAJ PA MU DEJANSKO JE STORILA?!

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Kaj je storila otroku? Malo pomisli, če bo ostal brez očeta….

Exčveka….vidiš…vedno so “če”-ji. Če umre….če si najde drugo….če se ti zaljubiš v drugega, če pride bolezen…ipd. Bog ne daj!!!
Nikoli ni nobena stvar 100%, razumeš?
Želim vama, da za vedno ostanega skupaj.
Lep pozdrav!

Pri meni je samo in definitivno samo en če – ČE mi (bognedaj) prekmalu umre!!!!
Preizkušenj je bilo v najini 20-letni vezi ogromno. Marsikdo je mislil, da ne bova zdržala pritiskov, pa je vsaka ovira in vsak prepir še okrepil najino ljubezen. Midva bova (če preživiva) eden tistih redkih parov, ki se pri
70-ih držijo za roke zato, ker so srečni skupaj.

lep dan!

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close