Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Prevara, povedati ali ne?

Prevara, povedati ali ne?

Pokesaj se, spremeni tok svojih razmišljanj, po tihem, pozabi in se osredotoči na bodočnost. Če čutiš posledice, povej in izgini iz njegovega življenja.

No, jaz sem takoj, ko sem izvedela, povedala prijateljici. In ona je že vedela pred mano. Rekla je samo, da je čakala, če ji bom sama povedala, ko bom izvedela. Ker je sumila, da sem izvedela pred njo, pa nisem. Zato, ker je tip varal z mojo drugo prijateljico. Bila je zelo hvaležna. Za iskrenost, za prijateljstvo. Sva v dobrih odnosih, tipa pa je nagnala, jaz pa tisto prijateljico. Tako to gre. Med iskrenimi ljudmi.

Odgovor na objavo uporabnika
Bikica128, 28.01.2025 ob 19:18

Kaj bi vi naredili?Zvedela sem za prevaro.Moja prijateljica je prevarala svojega fanta, ki je tudi moj prijatelj z drugim skupnim prijateljem, ki ima tudi punco.V bistvu je to prevara znotraj našega kroga ljudi, ki se družimo skupaj.Sedaj me muči, ker ne vem, če bi to povedala prijatelju, saj se mi to, kar sta naredila gnusi.

A ste čefurji? Tam je radoživost/prvinskost bolj doma. Menjaj družbo. Sčasoma se ti bodo še bolj upirali, ker primitivci niso primitivci le na enem področju..

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close