Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Prevara, povedati ali ne?

Prevara, povedati ali ne?

Kaj bi vi naredili?Zvedela sem za prevaro.Moja prijateljica je prevarala svojega fanta, ki je tudi moj prijatelj z drugim skupnim prijateljem, ki ima tudi punco.V bistvu je to prevara znotraj našega kroga ljudi, ki se družimo skupaj.Sedaj me muči, ker ne vem, če bi to povedala prijatelju, saj se mi to, kar sta naredila gnusi.

Ne povej. Bo že izvedela če se  bo nadaljevalo . Ne vtikuj se v tuje stvari

A da bi njo pocukala o tem, pa ne bi, ce te že tiši? In zvedla si od koga? Od prjatla, prjatla, prjatlce? ☺️

Brigaj se zase in ne govori. Kako sovražim take ljudi ki se vtikujejo tam kjer jih nič ne briga. Doma pa imajo sami štalo.

Daj bodi pametna in pusti drugim naj delajo kar želijo. To ni tvoj problem, štekaš ??

Če mu boš povedala, boš izgubila prijatelja, prijateljico itak, družba se te bo izogibala, ker ne veš vsega od vsih, se te bodo preventivno izogibali, prijateljica bo iz tebe naredila budalo da si bo rešila svoj zakon, itd

Predvsem pa to, svoje umazano prilo si ga doma operi

Nimaš kaj povedat. V take stvari se ne vtikuje. Konec koncev se ti nima kaj gnjusit, saj je z drugo delal isto kot s prvo. Torej če je s prvo to lepo je z drugo tudi. Pač monogamija je overrated.

pa nnehaj se družit s to kurbo pa mir. takih ljudi ne rabiš okoli se be,

A ce bi bili vi sami prevarani si tudi nebi zeleli vedeti? Saj ce je varal z eno, bo verjetno se s kom. In na koncu te tak clovek se s cim okuzi. Za vas ne vem, ampak sama bi si zelela vedit s cim imam opravka.

Kako si zvedela za prevaro? Si za to sploh sigurna? Jaz bi bila na tvojem mestu tiho. Tako se boš izognila hudi krvi. Naj razčistijo sami med seboj.

Mene je mama učila: Ta zamolčana ni ne pisana in ne brana.

Odgovor na objavo uporabnika
Bikica128, 28.01.2025 ob 19:18

Kaj bi vi naredili?Zvedela sem za prevaro.Moja prijateljica je prevarala svojega fanta, ki je tudi moj prijatelj z drugim skupnim prijateljem, ki ima tudi punco.V bistvu je to prevara znotraj našega kroga ljudi, ki se družimo skupaj.Sedaj me muči, ker ne vem, če bi to povedala prijatelju, saj se mi to, kar sta naredila gnusi.

Pa si prepričana, da je ejakuliral?

Jaz pa prijeteljici sem povedala, da jo partner vara in mi je bila na smrt hvaležna, kar še vedno večkrat potrdi, čeprav je bilo to že pred nekaj leti.

Zgleda, da se v tem prijateljskem krogu vsi med sabo dol dajejo, samo tebe se izogibajo.

Nekateri pravijo, da se ne vtikqj, ni tvoja stvar, da boš izgubila prijatelje in bla bla bla. Ni nujno. Sama presodi, kakšen človek je ta tvoj prijatelj. Da jaz izvem, da me partner vara, ter da so moji prijatelji to vedeli in mi zamolčali, ker kao ni njihova stvar, jim tega nikoli ne odpustim in so zame mrtvi. Kakšen prijatelj pa je to, ko mirno gleda, da te nekdo tako podlo vleče za nos? Jaz bi hotela, da mi to povejo in zato bi tudi sama take stvari svojim prijateljem povedala.

jaz bi absolutno želela vedeti, če bi me moj varal.

Najraje s kako anonimno informacijo

Toliko folka na kupu, ampak prijatilji si pa ne morete reči.

Kaj te briga:kaj ti ni jasno?seveda jo briga.in mene in vse.ves kaj je morala?čista vest.tudi jaz bi povedala.ne prenesem dvoličnežev.

Ne vtikaj se..

spominčica807, 28.01.2025 ob 21:08

Kako si zvedela za prevaro? Si za to sploh sigurna? Jaz bi bila na tvojem mestu tiho. Tako se boš izognila hudi krvi. Naj razčistijo sami med seboj.

Mene je mama učila: Ta zamolčana ni ne pisana in ne brana.

Za prevaro sem popolnoma prepričana, saj sta bila moj fant in moja prijateljica skupaj na neki zabavi in sta se tudi slikala gola. Sem našla pri fantu slike in se mi vse to zelo gnusi!

V primeru, da vara ženska, bi fantu povedala. Kaj če zanosi in mu otroka podtakne. Povej mu, ti bo hvaležen. S tisto kurbico se pa prenehaj družit.

Bikica128, 29.01.2025 ob 06:57

Za prevaro sem popolnoma prepričana, saj sta bila moj fant in moja prijateljica skupaj na neki zabavi in sta se tudi slikala gola. Sem našla pri fantu slike in se mi vse to zelo gnusi!

Mogoče najbolje bi bilo poslati anonimno dokaze. Tako poveš, izogneš se pa osebnemu faktorju,  vest imaš čisto, da nisi ostala tiho, kaj bo pa kdo naredil s to informacijo, je pa na njih samih.

Taki prijateljici bi pa jaz tudi povedala svoje in se prenehala družiti z njo. Jaz takšni osebi ne bi mogla zaupati

Povej. S tem, da si tiho, to tudi podpiraš. Je pa hudo, ker zaradi takšnih stvari razpadejo družine, vse to pa povzroči ogromno gorja.

Ti pazi na svojega.

Anonimno 8217, 29.01.2025 ob 10:46

Ti pazi na svojega.

Neumen komentar… Premagaš odgovornost za prevaro, ki je zgolj in samo odločitev in krivda varajocega, na nič krivega partnerja.

Nihče nima kaj za paziti na partnerja, ker nismo otroci… Vsi smo odrasli ljudje in v odnosu mora biti temeljna nujna osnova iskrenost in zaupanje, kdor se kot odrasla oseba odloči za prevaro  in torej izda zaupanje, iskrenost, je preteklost nima kaj delati več v odnosu.

O moj bog ta auto correct * prelagaš

a to je iz reklame za snickers? vaš krog prijateljev bo definitivno razpadel, če so se začeli goniti povprek.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close