Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Prevara

Prevara

Pozdravljeni!

Imam fanta s katerim sva 3 leta skupaj. Včeraj me je pa prevaral. Šel je na erotično masažo. Menil se je za sex in masažo. In je tudi šel, potem mi je pa govoril, da ni res in da si kar nekaj izmišljujem. Ampak jaz sem videla sporočila kako se je menil in tudi zvečer je šel potem pa prišel nazaj.

Zanima me kaj bi naredili v tem primeru.

Ali naj ga pustim ali naj mu oprostim. Čeprav jaz tega ne bom mogla pozabiti.

Zakljucis!

Pusti ga. Fuj!

Vprašaj, ga če greš lahko še ti na erotično masažo. Jaz bi šla na tvojem mestu na erotično masažo. In mu to pol povedala. Pojdi na dve masaži.
    Punca spoštuj se. Načevljaj ga takoj. Kaj imaš tu za oprostit. To ni spodrsljaj, to je popolno nespoštovanje tebe. Ni vreden niti, da prestopi prag tvojega doma.

Daj kontakt pa bom jaz naredil pri tebi tudi erotično masazo, pa bosta kvit. Prej boš dala prej boš frei. In ti tudi rečeš, da ni blo nič njemu.

Odgovor na objavo uporabnika
Prevarana677, 11.12.2021 ob 10:27

Pozdravljeni!

Imam fanta s katerim sva 3 leta skupaj. Včeraj me je pa prevaral. Šel je na erotično masažo. Menil se je za sex in masažo. In je tudi šel, potem mi je pa govoril, da ni res in da si kar nekaj izmišljujem. Ampak jaz sem videla sporočila kako se je menil in tudi zvečer je šel potem pa prišel nazaj.

Zanima me kaj bi naredili v tem primeru.

Ali naj ga pustim ali naj mu oprostim. Čeprav jaz tega ne bom mogla pozabiti.

Če si ne izmišljuješ, ga načevljal še danes, če si pa izmišljuješ, pa se jebi.

Vbistvu to sploh ni bila prevara. Gre se namrec za obisk profesionalke za odpravo fizicne tezave, in polna jajca znajo biti se vecji problem kot bolecina v krizu. To je prakticno medicinski poseg.

Vbitvu moras na to gledati da ti je naredil uslugo sej se je za obisk verjetno odlocil da ni rabil obremenjevati tebe.

Morda ga je pa tip masiral… obuj špičake in ga nabij na ku*ac.

Ja imaš take paciente, ki bodo to naredili iz štosa, fore, stave, za lastni užitek. Propad vajine zveze je očitno kolateralna škoda. Če je to naredil z lahkoto, potem z lahkoto tudi vara.

Kakorkoli obrneš, to je začetek konca. Lahko še čakaš  ene 3, 5, 10 let. Samo da ti ne bo žal kaj si tako dolgo čakala. Pri meni ni bilo nikoli več isto. Je pa trajalo še pol leta, da rečem adijo. Ni šlo… eni tega ne moremo sprocesirat…

69675, 16.12.2021 ob 22:20

Daj kontakt pa bom jaz naredil pri tebi tudi erotično masazo, pa bosta kvit. Prej boš dala prej boš frei. In ti tudi rečeš, da ni blo nič njemu.

Hahhaha dobra ponudba ?

Brcni ga v p… Tako se zacne in na koncu bos ti vsega kriva.Ce si videla ssporocila je vprasanje kaj vse si se z drugimi pise. Govorim iz lastnih izkusenj. Bivsa si je tud ” samo ” pisala potem pa ugotovil da so jo jahali ko kobilo sem jo sred novi dobesedno vrgel ven z cunjami in zdaj… zivim ko pticek na veji

mnenje126, 16.12.2021 ob 22:24

Če si ne izmišljuješ, ga načevljal še danes, če si pa izmišljuješ, pa se jebi.

Ha ha, super nasvet (oba dva)

to ni normalno

bolnik

adijo zbogom

nej on hod na te droljice se naprej ti pa najd enga zrelga normalnega k se s tabo tok pokavsa dobr in ukvarja da nima casa volje in energije da se drugo obdeluje

Narediš tako kot je prav zate, da imaš mir v srcu! Če veš, da to ne boš mogla pozabiti, potem že veš kaj ti je narediti.

jaz osebno ga našutiram tej seksačici pa naj bode kar z njo. Al si mi zvest al pa kurc te gleda-pri meni ni trte mrte kar se zvestobe tiče. To je najhujša izdaja partnerke/partnerja, saj se ne gre samo za fizično ampak tudi čustveno prevaro. S tem da zakrije svoje grdo dejanje, ti laže in te omalovažuje! Podporo tako da neki kurbi tebe pa totalno izda. namesto da podporo daje tebi in ti je zvest v vseh pogledih, ko se gre zate.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close