Najdi forum

Pretvorba MOV v MPEG?

Imam nekaj datotek MOV (računalniški tutoriali). Rad bi jih pretvoril v AVI ali MPEG, da bi jih lahko gledal tudi na TV. Po pretvorbi slišim le zvok, slike pa ni. Ali so tovrstne izobraževalne MOV datoteke zaščitene proti pretvarjanju v druge oblike zapisa?

Probaj tale program:

Drugače pa malo poišči, jih je na…:

Lp, Max

Yes!!! Thanks Max!

Prehitro sem se veselil – pretvori sicer v AVI, a le začetno sliko in zvok. Nobene animacije…. Škoda. Poskušam dalje. Še kakšna ideja?

Keteri codec za A/V pa izbereš oziroma imaš tega tudi inštaliranega? Če ne inštaliraj tole: oziroma probaj najprej pretvoriti tale .mov file v .avi, da boš videl če dela:

Lahko da je kaj z datoteko narobe katero pretvarjaš, ali pa ne počakaš dovolj časa da konča…

Lp, Max

ace kodeke imam. Prevtorba se konča. Predvaja pa le začetno slike in zvok teče dalje.

Za vsak slučaj probaj inštalirati omenjene kodeke (stare seveda izbriši) in probaj zgornji file spremeniti v avi. Ace kodeke lahko še vedno nazaj inštaliraš… Tako da izločimo kaj je narobe. V programu pa izberi recimo Divx codec za sliko in mp3 za zvok…

Lp, Max

Sem zamenjal kodeke, v AVI ni šlo – v MPEG2 pa brez problema. To mi zadošča, preseneča me le počasnost pretvorbe, saj gre za sorazmerno kratke filmčke. Morda jih bom sedaj lahko pretvarjal tudi z drugimi programi. Hvala!

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close