Najdi forum

Splash Forum Arhiv Glasba, film in fotografija pretvorba fotke iz črno-bele v barvno

pretvorba fotke iz črno-bele v barvno

živijo.
zanima me, če je mogoče iz črno-bele fotografije napraviti barvno. s tem mislim na starejše fotografije, ki so pač bile črno-bele: bi jih lahko v fotografskem studiu (pobarvali”?

načeloma se da, samo dvomim da bi se dejansko komu dal ukvarjat s tem, pa še ne zgleda tolk realno, k je enkrat prebarvano…

¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨ ·uʍop əpısdn əɥʇ Obožujem rdečo zvezdo, pijem Heineken. Iä! Iä! Cthulhu fhtagn! Gosturnca u solat še ni konc sveta.

Downloadaj tale program. Delal ti bo samo 21 dni, ampak saj do takrat boš menda že kaj pobarvala 🙂

Recolored[/url]

P.S. Pa saj to veš, da boš morala barvati sama, program ti delo samo močno olajša?

Roman, hvala za link. Trenutno sem brez svojega računalnika (še 1 teden), ampak takoj, ko ga dobim, probam tole. 🙂

Zanima me, kako veš kakšno kiklo je imela teta, pa kake hlače sosed, pa ruto nona……al bo to kar nekaj na pamet???

Ne, iz črnobele v barvno pa res ne gre. 🙂 Če ni informacij o barvah jih pač ni, ni kaj tukaj…

Lahko se pa pobarva, to je bilo v modi pred prihodom barvne fotografije. Zagotovo imate doma kakšen črno bel portret z rdečimi lički. 🙂

New Report

Close