Najdi forum

Splash Forum Arhiv Glasba, film in fotografija Pretty woman včeraj film

Pretty woman včeraj film

saj sem ga že gledala…ampak včeraj po dolgih letih ponovno…oooo, kera romantika, kako je bil Richard še mlad, pa ona tudi…iiii….prav polepšal mi je večer film. Saj vem, da je pravljica, ampak vseeno… se je še kateri milo storilo?

meni je bil tudi všeč..izjemno

Ja, meni … Jaz bi tudi imela enega milionarja :-)))

No, film imam na kaseti in ga prav rada pogledam. vsaj enkrat na leto …. Mož se mi sicer smeji, včeraj mi je rekel, da ga gledam, kot bi prvič gledala, he, he. V resnici pa že n-tič.

Itak, da!

Lep pozdrav !

Izredno prijetna in simpatična sta mi (dobra igralca-itak), tako da mi ga ni problem gledati ponovno.

po dolgih letih spet gledala, lepoo.

Enako!!

Film sem gledala že “stotič” in še vedno me ne dolgočasi, za razliko od drugih.
Itak pa sta to moja najljubša igralca EVER!!!
Gere je en najbolj šarmanten moški na svetu, Julia ima pa res nasmeh vreden miljon dolarjev.
Skupaj sta ODLIČNA!

Gere je kot Sean Connory, starejši vedno bolj šarmanten. Lušten film, takrat se je Gere začel mediti – šarm ven tolče že. Julia je pa itak že v lifu zame Pretty woman , še bolj pa njen brat Eric Roberts – charming man.

tudi jaz sem ga včeraj SPET gledala…to je film ki ga lahko gledam vedno znova in znova (kot cvetje v jeseni)…seveda sem zraven jokala….jokala….jokala…… 🙂

Zakaj pa jokat ob tem filmu. A je avtobiografija kake prostitute. Ma dajte no. Lep film , za nedeljski večer, da pa jokam zraven – zaradi česa pa?! Saj je happy end kot v vsakem filmu več ali manj.

film sem gledala že ptnajstič…in sem jokala ! in nekoč boš dojela tudi ti !

Edino tistega rozastega hlačnega kostuma jaz ne bom prebolela nikoli. Me kar zaboli, ko jo vidim v njem 🙂
Richard ima pa tak pogled, madonca, dober je.

Eni smo pravljice že prerasli. In tale film tudi.
Da bi pa človek jokal ob takem filmu, ja dajte no!
Edino Richard Gere je za pogledat pa par dobrih oblekc …

film sem gledala že ptnajstič…in sem jokala ! in nekoč boš dojela tudi ti ![/quote]

Jaz sem se tudi ob modo “obregnila”. Ej, če bojo zdaj spet moderne take široke rame kot v osemdesetih letih!?!? In takrat mi je bilo to všeč 🙂

Film pa je prijeten, prava moderna pravljica o Pepelki.

kaj je privlačnega na starih trtah?

prerasla si pravljice ? smiliš se mi ! !

prerasla si pravljice ? smiliš se mi ! ![/quote]

Naj se ti ne (smilim), ker v takih pocukranih zadevah a la “pretty woman” ne najdem drugega kot par oblek in fajn tipa. Pač ne bežim iz realnosti, ker mi je v njej čisto fajn in zanimivo.

prerasla si pravljice ? smiliš se mi ! ![/quote]

Naj se ti ne (smilim), ker v takih pocukranih zadevah a la “pretty woman” ne najdem drugega kot par oblek in fajn tipa. Pač ne bežim iz realnosti, ker mi je v njej čisto fajn in zanimivo.[/quote]

in zakaj ne bi bežala iz realnosti ? ? fajn in zanimivo ? ne me basat ! zdaj se mi še bolj smiliš !

pa se ja ne bosta kregali zaradi pretty woman, no……. pa tako fajn film :-))))))))))))

Ja, sej res nima smisla, če se nekomu smilim, ker imam za počet kaj bolj pametnega in zanimivega kot gledat n-tič Pretty woman.

Ja, tudi jaz sem ga gledala že stotič. Lep film. Vedno znova me pritegne in ker zadnjih 10 minut nisem gledala, ga bom danes gledala še na T2. Se že veselim. Gere je pa itak car. Se spomnite, ko je pred časom krožil frw: Včeraj te je iskal v službi, pa si že šla domov in klikneš gor in je Gere z rdečo vrtnico…

o jaaaaa …
se čisto strinjam
tako glede Gera, kot Erica :)) ….. Čeden dečko, zelo!

Ja, sej res nima smisla, če se nekomu smilim, ker imam za počet kaj bolj pametnega in zanimivega kot gledat n-tič Pretty woman.[/quote]

sem mislila, da je tvoja napaka, ker se ne jokaš, ko ga gledaš. A ti ga pa sploh nisi gledala? C c c.

:-))))

film sem gledala že ptnajstič…in sem jokala ! in nekoč boš dojela tudi ti ![/quote]

Ja, tudi jaz, ob določenih prizorih vedno jočem.

Tale gor pa ne verjamem da bo dojela, če do sedaj ni:-)

Ja, tudi jaz, ob določenih prizorih vedno jočem.

Tale gor pa ne verjamem da bo dojela, če do sedaj ni:-)[/quote]

Jaz zmeraj jokam pri Love story – ker je žalosten film.

V Pretty woman pa res ni nič tko pretresljivega …

New Report

Close