Najdi forum

Splash Forum Recepti.Over.Net Prehrana in kulinarika Pretresljivo!

Pretresljivo!

Pa sem dozivela bliznje srecanje zelo zalostnega dogodka. Saj ste zvedeli iz medijev o vcerajsnji nesreci v Kopru! In kje sem bila jaz? V trgovini ,nekaj vrat naprej od Atlantide, sem kupovala okrasne trakove,ko se je zgodilo.
Ker je kompleks trgovin v stavbi,si lahko mislite,kako je bilo!V naivnosti sem najprej mislila,da je kdo odvrgel mocno peterdo.Potem pa…
Odsla sem pri drugem izhodu stavbe stran od tragicnega dogodka .Slisala pa sem vpitje in vso tisto vznemirjenost.
Ves cas sem razmisljala,kako me skrbi,da ne bi kdaj vnuk v Izraelu cesa takega dozivel.Pa sem to dozivela sama v mirnem dopoldnevu soncnega Kopra. Zelo pretresena in zalostna! Kljub vsemu lep dan Babi

Babi, sicer ne vem, kaj se je zgodilo, pa zdajle nimam casa brat 24ur ali Dela po internetu, ampak upam, da se v tej nesreci ni kdo poskodoval, ki ga ti poznas. Karkoli je ze bilo, ocitno je bilo strasno, upam, da si bos hitro opomogla. Ocitno svet pac ni vec varen nikjer, niti ne v Kopru. Zal…. 🙁

Babi, mislim, da te varuje angel varuh, da si bila na drugi strani. In prav je tako, ker ti si tisti angel, ki smo ga srečali in ga želimo že srečevati.

Upam tudi, da je razburjenost minila. Žal imamo zdaj takšne dogodke tudi tu in jih ne vidimo le po tv.

Lep večer!

ko sem pred cca 17 leti odhajala s hcerjo v izrael,me je bilo posteno strah!! ko sem prisla dol, so me najprej malo begali oborozeni vojaki na ulicah! to je bilo pa tudi vse od “nasilja”! takrat je bil pravzaprav “zelo miren cas”! sedaj pa sredi kopra…lahko lj, ali celja,….kaj takega! v “mirni dezeli”!!! ze branje o takih dogodkih te pretrese,kaj sele da si prakticno udelezenec!! pomiri se,babi!! lp petra

Res grozen dogodek…Pretresljiv in ob njem zastane beseda. Le kam gre ta svet? Babi…si iz Kopra?

Hej! Res sem iz Kopra. In tisti Zeleni park(sploh ne vem zakaj zeleni,ker je samo betonska stavba) ima nekaj prijetnih trgovin.V zacetnem zaokrozenem delu stavbe je lokal Atlantida,v katerega se nisem stopila.Je bolj za malajsi rod.

Ursa,26 letni fant se je hotel mascevati osebju tega lokala za neko zamero ali neporavnane racune ali… in bomba mu je eksplodirala zunaj v roki,se preden jo je uspel vreci v lokal.To je izjava pristojnih izvedencev.Fant je bil takoj mrtev. Zalostno,da veliko mladih ne najde vrednot v spostovanju lastnega zivljenja in zivljenj soljudi. Me je res pretreslo! Kako pomagati?
Lep pozdrav Babi

Poznam…tudi jaz sem iz Kopra…

Hej,tan! Ma…koncno se ena od tu. Pred srecanjem v oktobru sem mislila povprasati,ce je katera iz Kopra,ki bi rada sla z nama na kuharijo.Pa sem si mislila: ce je katera,bi se ze oglasila. Zmenjeno za drugic?
Lep pozdrav Babi

Joj, pa je res pretresljivo. Kako ljudem take stvari sploh pridejo na misel? Kaj bi imel od tega, da bi razstrelil lokal in poskodoval druge, ki pri vsej stvari sploh niso nic imeli? Grozno…

Zmenjeno… Kje pa živite?

Hej,tan!
Zivim v zame najlepsem delu Kopra,na Belvederju,ob Italijanskem konzulatu.Cez cesto je kopalisce s slascicarno. Upam,da uzivas v tem krasnem soncku in da bova pocasi pozabili na zalostni dogodek.
Lep dan Babi

Jaz pa v Manžanu… Do zdaj sem delala, zdaj pa mesim kruh:)

Hej,pri vas pa je lepo! In zdaj v kuhinji ze disi po svezem domacem kruhu!:)) Lep pozdrav Babi

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close