Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Pretepena zaradi ljubice?!

Pretepena zaradi ljubice?!

Sej sem že prej rekla, da ni prav, da ti je prisolil klofute…tudi jaz sem mnenja, če ti jih je sedaj dal, ti jih bo še večkrat dal, čeprav se ti je ali pa se ti ni opravičil…in si storila edino prav, da si ga zapustila, dokler je bil še čas.
Nikar ne obupuj, iz tega dogodka povzemi samo dobre stvari in bodi srečna, da se je to zgodilo toliko zgodaj. Pozabi na vse to in pojdi naprej z eno izkušnjo več. Seveda pa pazi, da ne boš slučajno s preteklostjo obremenjevala novega prijatelja oziroma da ne bo imel občutek, da iščeš samo tolažbo pri njem.

BRAVO SOKIRANA!!! TAKO SE DELA!

kako sedaj naprej? ah, daj čas zaceli vse rane. po pisanju sodeč si še mlada, boš že našla kaj zase. ostani trdna, prepričana vase, da si ravnala prav, življenje se ti ni spremenilo zaradi tebe, temveč zaradi njega. pojdi svojo pot naprej, on naj pa tava. poznaš tisto: enkrat tat, vedno tat.

drži se!

Dragi forumasi,hvala vam za vse poste,zelo ste bili prijazni in v veliko oporo.Sem mlada oseba,zato je bilo toliko tezje iti cez vse to,kar se je dogajalo,vendar kot pravite,cas zaceli vse rane 🙂 Ni mi bilo vseeno,vendar sama pri sebi vem,da bi zivela naprej samo se v strahu,brez ljubezni,tako pac ne gre,vsaj pri meni ne! Mislim,da se bodo stvari odvijale sedaj samo se v pozitivno smer,taksno naj bi bilo pac zivjenje.

Lizika,vem da sama gledas na vse to z drugacne plati,vendar verjemi,ni tako lahko,ko pride do krute realnosti.Vseeno pa vsem hvala za vzpodbudne poste!

Imejte se radi.

Moraš se zavedat, da si storila nekaj pomembnega za sebe. Ni jih malo, ki tega koraka ne bi naredile. Že zato si nekaj posebnega in sigurno se bo našel kdo, ki te bo spoštoval. Kaj pa pravi bivši na to, če ti ni zoprno govorit o tem?

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Seveda mi ni zoprno govoriti o tem,saj se pobiram in tudi lazje mi je,ce se izpovem,kot npr. tukaj na tem forumu.

Pac sem zajela zrak in mu povedala svoje,da tako pac ne gre,da ne zelim biti v strahu in da z moje strani ni vec takega pozelenja do njega in da se mislim odseliti.Vse to zaradi tega,ker ne zna spostovati mene same,poleg vsega pa me je se udaril,kar sem mu najbolj zamerila.
In so sledile sladke besede,da se to ne bo vec ponovilo,da je bil izven kontrole(???) in da se sam ne ve,zakaj me je udaril?! bla,bla,bla…

No,hvalezna sem za to,da sem taka osebnost kot sem,da se cenim,da vem,da se nekaj bo iz mene in da bom nasla svojega princa na belem konju!

In kot pravis ti,tudi jaz mislim,da si bom nasla nekoga,ki me bo spostoval.

POzdravljena šokirana!

Moram priznati, da sem tudi jaz enkrat popizdila zaradi ljubice. Sledil je udarec in potem opravičilo. Nadaljevalo se je s tem, da me je vsakič ko mu ni kaj pasalo držal za zapestje in to tako močno, da sem čutila bolečine pri vsakem delu! Ker je poleg tega bil mamin sinček je stanje bilo toliko hujše.

Sam se je kurval okrog za ženske pa govoril, da so vse kurbe! In jaz sem rekla, da če so vse ženske kurbe mora biti njegova mati tudi in sestra in babica. S tem sem hotela doseči, da ugotovi kaj pomenijo take besede za ženske. In kaj je naredil: mamici je rekel, da sem jaz rekla da je ona kurba! Sem zalupnila z vrati in nikoli več se nisem vrnila v njihovo hišo. Sledil je pekel in včasih še vedno pomislim nanj, vendar zdaj imam fanta, ki mu ni para. Nikoli se med prepirom žaliva, nikoli nisva groba ne z dejanji ne z besedami in moram reči TUDI TAKO LAHKO GRE!

Vso srečo in ZEEELLLLOOO premisli!

BB

Jaz bi samo rada rekla da se mi res smiliš da se ti je kaj takega zgodilo Šokirana. Upam da boš naredila tako, da bo najboljše zate. Saj veš kako pravijo “Bog nikoli ne zapre vrat, ne da bi odpr okna!” Mogoče je bilo to vse še dobro za kaj!(mogoče zdaj spoznaš pravega)

Drž’ se

Le jaz nisem doslej našel svojo princeso na belem konju :)))

Pa sej ne morm verjet!!!! Spokaj in se poberi, in ne obotavljaj se!!!!
Konec koncev, kaj ti pa sploh bo tak tip????

Pa srečno

Šokirana,odkod si ? Te povabim na kavo,si za ?!

Nekoc na istem,zalostno je res to,da zivijo ljudje v takih crnih pogledih do zensk.Mislim,da si sama naredila prav svojemu bivsemu,ker si mu pac hotela dopovedati kako je to,ce te nekdo zali,ali ce skusa kaj doseci,na svoj poseben nacin?! Ne morem se danes verjeti,da me je udaril,ne vem kaj se je tisti trenutek prelevilo v njega,ampak slo je predalec!

Kako bo sedaj naprej z mano,ne vem,ampak rana se slej ko prej zaceli,vem,da vcasih rabi kar nekaj casa.Prijateljica mi je svetovala,naj grem sedaj vsak vikend ven zurirat,da ne smem biti sama,da moram biti v druzbi ljudi.Mislim,da ima po eni strani prav,ker prej sem bila navajena na svojega fanta,sedaj pa…

Kot pravite forumasi,spokaj in pejt,to sem storila,bilo pa je potrebno veliko volje in poguma! Kot pravijo,tam kjer je volja,tam je pot…

ella,vsaka sola je za nekaj dobra,vcasih te prevec stane,ampak nekaj se pa le naucis! Jaz vem,da takega moskega ne bo vec pri meni! Sem raje sama,toda zelim si druzino.Kot pravi prijateljica,vikende je sedaj treba zamenjati za druzbo 🙂 Dobro za zacetek,misli so pa vseeno se drugje…

Vesela sem tvoje odločitve, in tvojih karakov in misli, ki jih imaš sedaj, po tem dogodku. To stori tudi za vse nas, ki se še vedno pobiramo in živimo ob takšnih moških., ker so nas učili in naučili misliti drugače.
za tiste pa, ki si mislijo, da je ljubica le popestritev v postelji, naj jo omenijo svojemu najdražjemu, da jih bo znal zadovoljiti, kajti svoje želje in potrebe je treba najprej ubesedit, in potem, če bo to tudi njegova volje in želja, udejaniti.
lp

jl,imas prav.Sicer mora pa vsak posameznik misliti samo na sebe,kdo drug pa bo,ce ne ti sam?! Jaz sem drobno in dobrosrcno bitje,pa moski zacnejo to dobro izkoriscati,kaj hitro se to zgodi! Toda tudi temu mora biti enkrat konec! In vesela sem tega kar sem naredila,se bom ze pobrala,za enkrat se ne obzalujem nicesar.Je pa tako,da si navajen na en in isti ritem,potem je pa v trenutku vsega konec.Cas zaceli rane,bo ze.

Lep pozdrav

Šokirana, kar so ti svetovale prijateljice, drži. Pojdi med ljudi. Pa ne nekam, kjer bi se nekomu zjokala na rami, ampak nekam, kjer je glasno in živo, da ne boš mogla niti razmišljati o preteklem dogajanju.

Iz tega, da si shujšala, lahko narediš celo malo skrivnost. Saj veš, reče se: nič posebnega nisem delala, samo malo volje je treba. Nič zato, če si zdaj mogoče malo presuha, dandanes so merila itak čisto zmešana. Bolje je, da ti ljudje zavidajo, kot da se jim smiliš. Pa nikar se zapustit. Pazi na videz, vzdržuj kondicijo, še bolj kot prej.

In ne pogrevaj predolgo. Ne razlagaj vsem in vsakomur, kaj se ti je zgodilo, ker bojo ljudje to privlekli iz rokava ob najmanj primerni priložnosti in te spet vrnili v razmišljanje… Enostavno, nista se razumela in sta šla narazen. Kaj pa koga briga, kaj je bilo v resnici! Čas je res najboljši zdravnik, ampak če te vsakokrat znova nekdo zbode, je pot do ozdravitve veliko daljša.

Ne morem verjeti, kako nekateri tule razmišljate, predvsem s tem mislim Liziko. Verjamem, da ima ona tak dogovor s svojim partnerjem, vendar pa jo to ne upravičuje, da tu odkriva drugo plat, če ji je več kot jasno, da v tem primeru ni šlo za noben tak dogovor ali skupno, prej izraženo željo. Sigurna sem, da šokirana, če bi se s fantom že prej dogovorila za tovrstno dogodivščino, te ženske ne bi vrgla ven iz hiše.
Po mojem mnenju za tako ravnanje ni opravičila. Šokirana je samostojna in edinstvena oseba, ki ima pravico do takšnega življenja in posledično partnerstva, ki si ga želi. Če je njenemu do tega, da ima v postelji dve hkrati, bi moral najprej za tovrstno željo pridobiti Šokirano, šele nato pa bi si lahko dovolil pripeljati drugo. Drugače pa ima vso svobodo si najti dve povsem drugi, kajne??
Da o udarcih sploh ne govorim. Primitivnežu ni uspelo kar si je vbil v glavo, potem se je pa maščeval z udarci. Šokirana, tale tvoj je daleč, daleč od normalnega. Če bo takole nadaljeval, bo njegova naslednja kmalu pristala v kaki varni hiši. Vsakič, ko ne bo po njegovo, bo padlo…

je bil takrat trezen????? Če ja, potem ADIJO fant!!!

Miran, a alhokol je pa po tvoje opravičilo??? Ne morem verjeti, ce si trezen in pretepaš si psihopat, če pa rabiš za to še alkohol, je pa to normalno????????

Jozica,imas prav! Saj tudi sama vem,da je najbolje tako,da grem sedaj ven s prijateli,da se umirim.Shujsala sem ze zadosti,saj me je dotolklo psihicno,nato pa se fizicno.Zapustiti se nikakor ne mislim,saj bi to lahko resno ogrozilo moje zdravje.

Kot sem ze enkrat napisala:tam,kjer je volja,tam je pot 🙂

HALOOOO,kot sem ze prej napisala,nikoli mi ni povedal,ali rekel,da bi sel trojcka,ali kaj podobnega. Vse skupaj je bilo pretresljivo,sploh nisem mogla verjeti,da vidim neko tretjo osebo v lastni hisi???!!! Nikoli ni bil taksen,nikoli prej me ni udaril,vendar v tistem trenutku,ko me je udaril,se mi je podrl cel svet.Takoj za tem,sploh nisem vec vedela zakaj se je to zgodilo,zakaj sem si to zasluzila.V trenutku pa sem seveda tudi zacutila strah do njega in tako sem sama pri sebi razcistila,da tako pac ne bo slo.Ne z mano!!! Vem,da si lahko najdem moskega,ki me bo spostoval.Saj vem,da sem to ze nekajkrat napisala,se opravicujem.

Miran,kot je napisala HALOOOO.
Pravijo,da ko je clovek pijan,takrat pove po resnici,da pa udari zensko pa se toliko huje.Ne,ni bil pijan,cetudi bi bil,to za mene ne bi bil izgovor,kvecjemu strah,ko bi znova kaj popil in bi bilo zopet isto.
Ze to,da me je udaril,je bilo zadosti,da sva prekinila zvezo! Seveda je pa zal tako,da s tem tudi izgubljas zaupanje v cloveka,kako naj vem kaksen bo naslednji fant? Kaj ce se bo ponovilo?

Prav nic se ne dogaja,prav zalostno je vse skupaj.

Kje, a ob 5-ih zjutraj se nič ne dogaja? Res čudno. 😉

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Sokirana, seveda je fajn, da hodiš čim več ven v družbo. Predlagam ti pa, da si poiščeš tudi kakšne aktivnosti, ki te veselijo in jih lahko počneš sama zase, takrat, ko nimaš družbe. Morda da greš v knjižnico in si najdeš kakšne knjige za branje – pa ne mislim zdaj kakšnih nasvetov ali leporečenja za boljše življenje, ampak kakšno zaresno literaturo. Prijatelji so fajn in jih potrebujemo, vendar nam življenja ne morejo samo oni zapolniti.

draga Sokirana!

Nekoc sem bila v podobni situaciji. Ampak prestopila tisti prag pri sebi, ko mi je bilo enkrat vsega dovolj in ni mi bilo nikoli zal. Je res, da se bila takrat kar na tleh, ampk potem je slo se kar navzgor.
Nikoli in nikdar pa ne smes pomisliti, da se je spremnil, ali da bi se vrnila.

NIKOLI in NIKDAR se ne bo spremenil, vedno bo en ČE in t.i. tempirana bomba…

Drugace pa malenkost v uteho:
Priporočam branje knjige Martin KOJC: Učbenik življenja
in dr.Scott Peck: Ljubezen in duhovna rast 1.del

Mogoce bos videla, da v življenju včasih vidimo stvari bistveno drugače in si zaslužimo mnogo boljše.

Sicer pa kot sama pravim: V življenju dobiš samo to, kar sam sebi privoščiš.

Glavo imaš na pravem mestu in zaslužiš si najboljše!

Srečno in glavo pokonci!

Kar1

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close