Pretepena zaradi ljubice?!
dehc ni dehc, ki se spravi z batinami na žensko!!!!
vsi tisti, ki pretepate svoje (pa tut če gre za eno samo klofuto, pa tut če je ta klofuta falila, pa je zaradi prepiha staknila pljučnico), naj se vam roke posušijo.
če vam je, da bi jo mlatnili, naj se vam takoj ustavi življenje in premislite, dobro premislite, kako bi se vi počutili v njeni vlogi, če se bi na vas spravila surovina od stopetdesetih kil, pa bi jih samo kasirali!
ti SOKIRANA, pa tvojmu za adijo pokaži ta mnenja na forumu, spakiraj kufre, zobno ščetko and never come back or gone 4 good. pa naj zdaj tepe.
Mami se je opravičeval tudi stotič, ko jo je udaril in je šele pri 50. letu odšla. Mu je potem žal – pa to nič ne pomaga. In ko sem napisla, da beži zdaj, ko še nimaš otrok – ja jasno, naj nihče ne ostane v zvezi zaradi otrok. Sama zagovarjam mnenje, naj ravno zaradi otrok čim prej gre. Preverjeno na lastni koži. Še zdaj zamerim mami, ker je ostala z idiotom, ki ni vreden, da ga kličem oče.
Ne razmišljaj preveč, šokirana, boš našla preveč “kaj pa če”-jev. Enostavno spokaj, poišči si pravno pomoč pri delitvi premoženja (če je potrebno) in pojdi. Nikoli ni samo enkrat! Ne neha se! In vedno, ko bo dvignil glas, se boš vprašala – a bo tokrat tudi?
Lep dan in veliko poguma,
Neda
Sokirana napisal:
S fantom sva skupaj 7 let,vse stima kot je treba.
Jaz sem seveda totalno znorela
> in to zensko nagnala ven iz najine hise,moj pa me je trikrat
> udaril cez obraz.
……
Jaz ti ne svetujem ničesar. Bom samo prevedla, kar si napisala.
In postavila kako vprašanje.
S fantom sta skupaj 7 let in zdelo se ti je, da vse štima. Koliko stvari si spregledala? Verjetno je kazal kak znak že prej.
Sta se pogovarjala o vajinem odnosu kdaj?
On bi popestril vajino sexualno življenje z drugo žensko, ne z domišljijo med vama. Sta se sploh pogovarjala o tem, da bi popestrila vajino življenje? Sta se sploh pogovarjala o sexu?
Ker si to žensko spodila z vajinega doma, te je 3x udaril po obrazu. Si se vprašala zakaj te je udaril? Si pomislila, da je pričakoval, da mu boš ugodila? Si pomislila, da je pričakoval, da boš sprejela to ponudbo in da je poblaznel zato, ker si pokazala svojo odločnost in nestrinjanje.
Bi ti lahko kdaj njemu storila kaj takega, da bi pripeljala enega tipkča že kar domov in mu predlagala sex v troje? Kaj misliš, da bi tvoj dragi storil?
(Mislim, da bi spodil iz hiše tebe in tretjega)
Pojdi, pa naj sam kredit plačuje, ali pa naj mu ga plačuje tista smrklja (prav je, da si jo, nemarnico iz hiše napodila). Če pa ne, pa naj mu hišo rubijo. Kar si vložila vanjo, boš sicer pušila, ampak pušila bi tudi, če bi vsa ta leta za najemnino stran metala in bi bila na istem. Tako pa boš imela vsaj mir in priložnost najti nekoga, ki te bo zares cenil.
MOjca,hvala za vzpodbudo,to mi sedaj veliko pomeni! Nikoli mi ni bilo do materialnih stvari,dom mi samo predstavlja zavetje,sej si konec koncev najdem lahko tudi kaj drugega,zacasno.
Mislim,da je dovolj dobrih moskih na svetu,ki bi me imel resnicno rad,ker si zasluzim ljubezen,ne pa pretepanja nad neznesjim spolom!
Neda,vcasih res upamo na bolje,kaj ce se je to res zgodilo samo prvic in zadnjic.Res je kot si napisala,lahko najdem samo prevec ce-jev,pa mi ni niti do tega,ker sama pri sebi vem,kako bom ravnala in kako bom naredila!
Ta mesec je peklenski,shujsala sem,prizadeta,da ne govorim psihicno.Vseeno mi je(ta trenutek),za premozenje,to pride kasneje za mano,ce se no bo dalo pogovarjati,samo da grem ven iz tukaj.Je tezko,ampak sama vem,da nima smisla poganjati se naprej,ker so se vsa moja custva do njega ohladila,po udarcih!
Na koncu sem prisla do tega,da od “njegove ljubice” niti ne razmisljam toliko,kot o tem,ko je dvignil roko nad mano!!! Kot je rekel “poln idej”,takom naj se roke posusijo! Ko bi ga vsaj bog uslisal
Matuza,ja skupaj sva sedem let,v vseh teh letih sva se razumela zelo dobro tako prijateljsko,kot tudi seksualno.Zivela sva kot v pravljici,nikoli ni bilo nic kaj takega,da ne bi skupaj poskusila,cez vse sva sla skupaj.
Mislim,da ga je najbolj zatrlo to,da sem vprico njega nagnala ven”njegovo ljubico” in da je odreagiral tako,da me je mahnil.
Kako bi bilo,ce bi jaz pripeljala moskega,ne vem,ker nikoli nisem pomislila na kaj takega,sploh pa da bi pripeljala kaksnega domov???
uma,je to namenjeno meni,ali Matuzi?
Fant te je hotel le prijetno presenetit. Ti pa namesto, da bi bila vesela presenečenja, si pa totalno znorela in žensko nagnala skoz vrata.
V bistvu je bil fant šokiran, ker si tako reagirala in mu naredila tudi veliko sramoto pred tisto punco. Zato ti je v šoku tudi tri klofute primazal…
Zberi se malo, saj ni nič slabega mislil….le udariti te ne bi smel…
Joj kaj bi jest bla vesela, da bi mi mož enkrat zvečer pripravil tako presenečenje :)))
Lizika vsaka ženska si tega ne želi, ……. zato tudi ni veselo presenečena ….
tako kot če bi ti tvojemu za posebno priložnost napravila veselje s tem da bi pripeljala še enega tipa s katerim bi se rada dala dol … verjetno bi bil full vesel samo v primeru če ima že dalj časa tudi istospolne težnje pa bi bila to šansa da jih uresniči – razumeš?
če teh idej ne bi imel pa če te ima res rad … te tudi deliti ne more pri seksu še z nekom … pa naj bo tisto moški ali ženska je mučenje to da gledaš nekoga ki ga ljubiš z nekom drugim … sploh nima veze
Lizika, napisala si zelo nezrel odgovor na resno pisanje Sokirane.
Veš, nekaj je domišljija, drugo pa je realnost. Če se vidva s tipom pogovarjata o trojčku, verjamem, da bi bilo zate prijetno presenečenje (jaz se s takim presenečenjem ne bi strinjala), če bi ti eno pripeljal. Če pa ni nikoli besede o tem, pa ti eno pripelje, je pa to hud šok. Mimogrede, sem že poskusila trojčka, da ne boš mislila, da sem proti.
Pa vendar, nisem za nobena presenečenja take vrste. Midva sva se o tem najprej pogovarjala in se skupaj strinjala, da greva v to (pa tudi kdaj in s kom).
Sploh pa je kriza, da te po šoku, ki ti ga po lastni volji pripravi, prilepi še tri klofute. Oboje je NEDOPUSTNO!!!!
Draga Šokirana, po vsem tem, kar sem prebrala, menim, da so se tvoja čustva že močno ohladila. Sama se boš morala odločiti, kako naprej, želim pa ti veliko trdne volje in lepo življenje!
Postavi se enkrat v kožo njenega fanta in ne samo na stran šokirane.
vsaka zgodba ima dve plati. In do sedaj je bilo govora samo o eni plati, jaz pa sem samo hotela predstavila še drugo plat!
Kakšni so pa dejanski odnosi pa itak noben izmed nas ne ve…
Torej… so bili vsi prejšnji posti nezreli vključno s tvojim, ker so predstavljali samo eno stran (šokirane). Vedno je treba predstaviti obe plati in ne samo eno.
Lizika, ti se sigurno nisi postavila v fantovo kožo, ker če se jaz postavim v njo… Najprej, kar bi storil, enih par let nazaj, je to da bi se pozanimal, kaj moja punca (žena) sploh misli o trojčku in podobno. Šele tu naprej bi začel s kakimi pomisleki. Še preden bi ji kar predlagal trojčka, bi ji to ljubico (žensko) predstavil da jo spozna in šele na to vprašal, če je ZA. A ti bi kar na ho-ruk?!
Sokirana pa tudi mislim da ni kaj dosti povedala, ali sta se s fantom o tem kdaj pogovarjala, razen tega:” Najbolj me moti to,da mi ni prej nic omenil…”
jah, no, kr hecno vse skupej.taka stvar pač ne rabi en mesec premisleka.bi morala lepo it na licu mesta, ne pa da jokcaš še zmerej zraven njega.pač je en kreten , k te sploh ne ljubi.tko je to.res ne vem , zakaj tolk besed okrog tega. pejt, pa zdravo.jesus, no.sej si še mlada.hvala bogu , da nimata še froca in lahko mirno začenš nov lajf.sama , al pa še s kom.
nia
Kot sem ze povedala,ni vse tako lahko,kot se na prvi nacin zdi.
Marko,s fantom se nikoli nisva pogovarjala o trojcku,vedno sva govorila samo o naju dveh in o najinih fantazijah,kaj bi delala in kako.Nikoli ni bilo besede o tretji osebi! Se pa strinjam kot si povedal ti.Sama niti nisem imela priloznosti spoznati te osebe ze prej,da bi sli kam na kavico,se pogovarjali.Potem pa samo sok in mislim,da sem normalno reagirala,ker sem jo nagnala ven iz hise,potem pa me presenetijo se klofute…
Najbolj ponizno kar lahko pricakujes od mocnejsega spola,da udari zensko.
Zalostno.
Lizika,resnicno rada bi te videla,kako bi reagirala,ce bi ti moz kaksno pripeljal?! Me res zanima,ce bi bilo tako,kot se napihujes tukaj,ko pa si enkrat na realnih tleh,ko se soocis z realnostjo,mi verjemi,skoraj zadane kap! Mene so pa zal zadele klofute…
nia,sploh ne jokcam zraven njega,kam pa naj bi sla kar takoj tisti vecer? Sedaj so se stvari zrihtale,tako kot sem sama zelela,dragi forumasi,mislim,da vas bo to osrecilo,NISVA VEC SKUPAJ!!! Zato tudi ni bilo sedaj par dni glasu od mene,ker je bilo se toliko huje.
Kako bo pa sedaj naprej,ne vem…
Lizika verjetno boš ti zelo prisrčno in z veseljem sprejela ljubico,ki jo bo na vajin dom nenapovedano pripeljal tvoj dragi in boste šli takoj z navdihom v akcijo trojčka.Zelo odprto tvoje razmišljanje za nenapovedano vročo gostjo in način njene predstavitve glede tvojega partnerja.Zelo novodobno razmišljanje.Malo je takih.?
Forum je zaprt za komentiranje.