Pretepena zaradi ljubice?!
To, da te pretepe 1x samkrat je dovolj dober znak, da s tabo kakšnih večjih načrtov nima. Vem, da se je težko raziti samo, če to ne boš storila sedaj, ti bo v prihodnje še slabše in težje. Je pa zelo verjetno, da je to njegova ljubica, ker sicer nebi reagiral tako živčno in brez glave. Z nasilnežem žal ni kaj dosti početi!
Že to, da si je privlekel drugo, ti lahko pove, da mu nakaj manjka v zvezi. In to si bo verjetno poiskal, če si že ni. Ne bom ti govoril, da ga pusti, ker te besede tukaj ti tak nič ne pomenijo. Mi je pa malo smešno, da si napadla ubogo žensko, ki ni bila verjetno nič kriva. Že tu si ga branila. Očitno se ne spoštuješ dovolj. No, samo to sem imel.
Sokirana, ti pa pokomentiraj kaj, no.
Seks v troje nato pa še pretep? Mislim, da se ti kaj hujšega skoraj ne more več zgoditi. Četudi se stvar ni uresničila ti je menda sedaj čisto jasno kakšen je v resnici tvoj fant. Čeprav se je to zgodilo prvič ti jasno pove kakšen je v resnici! Če lahko živiš z moškim, ki te bo pretepal in imel ljubice ostani! Če ne pojdi. Zamisli si približno pedeset let življenja z moškim, ki te bo mahnil, ko mu ne bo kaj prav ali, ko se ne boš strinjala z njegovimi ljubicam.
Tko, kot je rekel Spider… Jaz ne bi rabila postavt vprašanje na forum…. Nastavi mu še drugo lice…
Pa še to – očitno je res nekaj narobe (s tabo), da dosedaj nisi opazila kakšen je… Teško verjamem, da bi se en zgleden, priden in zvest moški, ki ima namen ustvariti družino in dom s tabo, kar čez noč prelevil v kurbirja in pretepača žensk. Sigurno je že prej kazal znake, le da si bila ti slepa in gluha. In to boš še naprej…. Si že en mesec, a ne? A sta se mogoče pogovorila na štiri oči? Al so ble še dvojne zraven…
MOjca,seveda sprasujem za mnenje,morda se je to komu ze zgodilo,pa me zanima kako je ravnala punca naprej?! Meni se je cel svet podrl v sekundi,ko me je udaril,potem pa se dvakrat! Sploh ne morem verjeti,zdi se mi,kot da bi prisel v njega sam hudic v teh parih minutah?! Sploh ne vem zakaj sem si zasluzila udarce?
Najhuje je pa to,da sva skupaj zgradila hiso,skupaj imava kredit…Ampak vseeno mislim,da bom temu naredila konec,ker tako ne gre.Vsak moski bi moral spostovati zensko!!! In tudi jaz sem vredna spostovanja.
brezka,ta mesec sem prezivela kot v peklu in se vedno zivim v strahu.Ne pogovarjava se toliko,vsakdan mi prinese kaksno rozo,a je ne sprejmem,ker se mi zdi to pomilovanja vredno za kar mi je storil.Sploh ni opravicila!!! Niti nisva se imela spolnih odnosov od takrat,verjetno ima on spolne odnose s svojo ljubico?! Ne vem in mi je vseeno,ker mislim,da bom itak odsla stran od njega!
Kot pravite:kar se je zgodilo v prve,se lahko zgodi tudi v druge…
Simona,prvic sem dobila klofute od moskega sploh,kaj naj bi pa naredila,ce sem dobila nepricakovano klofuto,padla po tleh,se pobrala,nato pa se dvakrat pa sploh ne vem od kje pa kako? Bila sem sokirana,ker tega enostavno nisem pricakovala,da me bo udaril?!
Danes pa imam samo se strah,ne cutim nic vec do njega,zato mislim,da me najhujse se caka.
Ljudje ostajajajo iz najrazličnejših razlogov v zvezi. Lagodje, občutek varnosti, strah, da bi z ločitvijo prizadeli partnerja in njegovo žlahto, ugled,… Če se ne zgodi, kaj takega, kar se je tebi, grejo malokrat narazen, tudi če jih zakon po malem ubija.
Sama pri sebi razčisti, če boš tako kot ostali Slovenci, ki so nesrečni v zakonu, lahko živela še naprej z njim. Ne zamerim ti, če boš ostala. Tričetrt zakonov je itak nesrečnih, ostali so pa srečni, ker jim okolica govori, da je možno imeti ljubezen celo življenje, tako temu verjamejo. Kako že gre: 100 krat izrečena laž postane resnica.
Samo, kar je naravno je lahko srečno. Jaz vedno gledam živali. Mislim, da le par vrst pajkov in drugih živali živi tako kot krščanske kulture. Muslimani, necivilizirana ljudstva,… se ne trudijo z laganjem ljudem, da je naravno, da mož in žena živita skupaj in se ljubita celo življenje.
Forum je zaprt za komentiranje.