Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Pretepena zaradi ljubice?!

Pretepena zaradi ljubice?!

TiNKO,naslednjic ko me bos videl tukaj na forumu,se pa le javi.Zakaj bi ti pa bilo nerodno? Sej pravim,da bi morala jaz iti za svetovni rekord…
Zakaj si si pa kupil novi tv,ce ga sedaj ne mislis niti prizigati,niti gledati?Ali ni to potrata denarja,ce ti ni v interesu? No,ti sam najbolje ves,naslednjic se pa le javi,ce bom tukaj…

Lahko noc.

Miselinka,glede na to,da se pocutis kot bi brala svojo zgodbo,te sprasujem,kako se je vse skupaj koncalo za tebe? Ali si si nasla kasneje moskega svojih sanj? Saj verjetno nisi sama sedaj? Ali si?
Tudi pri meni je bila ljubezen,sedaj pa moram iti cez vse skozi se enkrat.Toliko casa,truda…

Saskia*,vidim razliko,saj vem da bi moralo biti tako,pac…
Za spoznavanje novih ljudi nimam problema,problem je samo ta,da se ne morem zaupati kar vsakemu,ki ga spoznam cez noc.Vse moje besede bi ze tako rada spravila iz sebe,nekomu,ki bi me poslusal,ne samo majal z glavo.Za starse pa,brez besed.

Tudi jaz ti zelim mirno noc.

Miselinka,

***Trenutek, ki je vse, kar je bilo grajeno z ljubeznijo, podrl do temeljev.**

Povej malo vec,me res zanima.In verjamem,da se je koncalo grdo.In,ali ga imas se vedno rada? Ga se videvas?

Lepo noc tudi tebi,draga Miselinka.

Lahko noc…

Hmm, tv pac za to, ker sem mislil, da ga bom gledal 🙂

Lahko noc

Spremljam tvojo zgodbo, draga Šokirana. Vesela sem zate, da ti je uspelo narediti ta korak. Verjemi, zelo dobro vem, koliko poguma je potrebnega.
Ampak…. Kar ti bom sedaj napisala ti ne bo všeč, pa verjetno me bo spljuvalo še kup ostalih. Zdaj pa se mi zdi, da že malo pretiravaš v svoji patetiki, žalosti, mučeništvu…. Spravi se že k sebi. Na trenutke imam celo občutek, da uživaš v svoji nesreči. Toliko premlevanja….. Pa kako, hudiča, ga boš lahko pozabila??!! Moraš preboleti, odpustiti in iti naprej. In s takšnim premlevanjem tega še ne boš kmalu dosegla.
Nehaj se ukvarjati z njim, naredi kaj zase…. Vem, da je lahko govoriti, ampak se da. Tudi brez zunanje pomoči. Ti govorim iz svojih izkušenj. Ampak punca draga, življenje gre naprej, to poglavje je za tabo, zapri že končno knjigo!
Želim ti vso srečo in vedno se zavedaj, da so vse tvoje odločitve odvisne samo od tebe in samo ti veš, kaj dejansko čutiš in želiš, zmoreš pa veliko več, kot si misliš….

tudi jaz bom rekla, Šokirana, dajmo brni že list. Pusti bivšega in se ali sprijazni, da je konec, ali pa se vrni in trpi dalje.

Če si se sprijaznila, začni živeti. Pojdi na sprehod, na aerobiko, tečaj španščine, alpinizma, smučanja, zančni teči …. ljudje bodo prišli sami od sebe.

Novega partnerja pa boš spoznala, ko ga boš nehala iskat.

Se strinjm.Veš tudi jaz sem imela podobno izkušnjo kot ti. Ampak po pravici tako v nedogled pa nisem premlevala ene in iste stvari. Pogovorila sem se s starši , bratom,prijateljico. Potem sem si rekla, dosti tega premlevanja v glavi. Saj ne rečem je zelo hudo in težko se nekako postaviš hitro na noge ampak,kar ti počneš pa ubistvu ničuješ samo sebe. Kako se bo potem tvojemu bivšemu fajn zdelo:a ste jo videl zaradi mene je zbolela. Največji udarec mu boš naredila,če se boš spravila na noge in samozavestno šla skozi življenje. (lepa,zdrava in elegantna).

Ametist, če bi RES spremljal, potem bi opazil da smo ji to že davno svetovali.

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Ja, Marko, vem…. Sem prebralA, ampak bo treba očitno še velikokrat ponoviti.

TiNKO,ce si tako mislil in ce ga sedaj ne gledas,ga pa lahko prodas naprej.Pa lahko potem denar porabis za kaj koristnejsega.Kaj delas na nedeljo zvecer,ze spis?

Lahko noc.

ametist,prav imas in mi je vsec kar si napisala.Saj mi je to svetovalo ze veliko forumasev,pa res ne vem zakaj se vedno premlevam eno in isto?
Vseeno pa hvala tudi za tvoje vzpodbudne besede 🙂

Saskia*,saj za novega partnerja ni tak problem,problem je sedaj zaunaje in se vedno je strah,kaj bom sedaj dobila?! Ampak kot je nekdo napisal,niso vsi isti.Moram se znebiti straha,potem bo pa bolje.Drugace sem pa tudi sama ze malo pomirjena.Vzela sem si malo casa samo zase in mi je kar pomagalo.

Irena26,tudi ti imas prav! Saj imate vsi vse prav,sama pa moram priti do tja!

Lahko noc.

Sokirana, hmm glede na to, da najbrz enkrat v zivljenju je treba kupit TV, naj kar ostane pri bajti. Ce ne drugega, jo bodo otroci enkrat mel za risanke gledat :)) Ali pa za PlayStation :)) Sicer sem danes resno nameraval pogledati en film, pa me je poklicala ena prijateljica, ce imam kaj casa, pa sem sel raje ven. Aja cisto tko za hec me zanima, za kaj bi bilo po tvojem mnenju boljse porabiti denar namesto za nakup televzije? :)) S spanjem nic boljse, sem pa vceraj prvic poskusil caj od Ricole (Schweizer Gut´Nacht Tee pise gor) in sem ze skoraj zaspal, se preden se je caj ohladil, saj ze tako dobro disi :)) Danes probam spet 🙂 Lepo se imej. (ce bi imela MSN; t.j. en program za klepetanje, bi lahko kdaj takole klepetali zvecer; kar bi blo za narediti je, da bi si samo v ta namen odprli mail na hotmailu, pa tukaj objavili naslove… uporaba cisto preprosta, vedno ti pokaze, kdo se priklopi, ce ti kdo ni vsec, ga das se na blok listo) Sicer nimam ne vem kok casa klepetat, pa tudi mogoce bi mogel tole napisati na forumu: spoznajmo se, kjer je nekaterim kdaj pa kdaj malce dolgcas, pa tako ali drugace klepetajo, ali pa se dobijo… ampak vseeno, sem ze napisal, kaj cem brisati :))) Prijeten pozdrav 😉 Aja, pa ze ful casa nazaj sem ti dal mail, pa se nisi nic oglasila… povabilo se vedno velja :)) TiNKO

Haha, caj ne pomaga, ce ga spijes toliko, da moras vsake tok casa potem na WC :)))

TiNKO,moram ti priznati,da sem se prav nasmejala tvojim dogodivscinam s cajem :))))) Hvala ti,prav v dobro voljo si me spravil,res!

***(Schweizer Gut´Nacht Tee pise gor) in sem ze skoraj zaspal, se preden se je caj ohladil, saj ze tako dobro disi :)) ***

Kaksna klepetalnica bi pa tudi prav prisla,ja.Ker clovek bi kar kej takega napisal,pa te potem takoj “spluv*jo” tukaj,a ni res?!
Drugace se ti pa se nisem uspela oglasiti,se ti pa bom kmalu 🙂 Prav tako bi tudi rada pisala megaboyu,pa kar ni casa…Sej vem,da prezivim vecino casa tukaj,ampak za meil si moram pa kar mal vec casa vzeti.Samo,da se malo se zrihtam,sej kar gre 🙂 Je ze bolje,kot pa pred casom.

Hmm,kaj pa vem zakaj bi bilo bolje porabiti denar? Osebno te ne poznam,vendar pa mislim,da znas razpolagati z denarjem,da ves zakaj ga bos porabil..
Ce ni prevec osebno vprasanje,ali si locen?

No,prav,naj bo to vse za danes.

TiNKO,ti pa le bolje poglej skatlico od caja,ce te ze sam caj ne uspava :)))

Lahko noc.

Ce sem locen. :)))))))))))))))))))) Ti si tudi mene nasmejala ze navsezgodaj :)))) Ah kje, se studiram :))))) Maile je pa velibo bolj enostavno pisati, ce jih pises kratke :)) Prijeten dan & vecer se naprej :)))

TiNKO,me veseli,da sem tudi jaz tebe spravila v smeh in to ze navsezgodaj :))) A ni nekaj najlepsega,ce se zjutraj zbudis,ves sproscen,pripravljen na nove dogodivscine,za povrhu pa se malo smeha?
Kaj pa studiras? Oglasi se kaj…

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close