Pretepena zaradi ljubice?!
Sokirana,
no saj ce ne mores spati, glede na vse, pomoje ni cisto nic narobe.
Druga pesem je pri meni, ki naj bi imel vse poslihtano, zraven pa
se skoraj vsak dan en tezek trening, pa sedaj tri dni nisem mogel
zaspati pred tretjo; s tem, da se ze ob enih spravim v posteljo, na
racunalnik po tej uri sploh ne smem pomisliti…
Ker sem dalec od svojega doma, zvecer dostikrat nimam kaj poceti,
kot pa preganjati dolgcas internetu; ob branju vseh raznih stvari in
pa forumov imam potem polno glavo vsega. Najbrz res zaradi tega
potem se nekaj casa ne morem zaspati.
Jutri si grem kupit TV. Najbrz bom ob gledanju teh raznih neumnih
nadaljevank, lazje mirno zaspal…
Mogoce forum ni najbolj namenjen dopisovanju, pa se tazko se je
uskladiti… bom vesel, ce se oglasis na mail (tija27@yahoo.com)…
Lahko noc vsem skupaj.
Grem danes spat ob 23ih.
TiNKO
Saj se sprva nisem mislil oglašati pod to temo, pa ste me punce sprovocirale.
Tile vaši odgovori in svetovanja, (z izjemo sare* in Lizike) so Sokirano pogreznile še globje v problem, in ni videt nobene rešitve po tem času. Se mi včasih zazdi, da prav uživate, ko nekomu svetujete prav obratno, kot bi bilo treba.
Če je fant udaril enkrat (da je umiril histerično žensko) še zdaleč ni rečeno, da jo bo tudi drugič in tretjič, še posebno ker mu je za vse žal in se je opravičil. Vem, da če jo bo udaril 5-tič, da jo bo tudi 50-tič, vendar za prvič se pa fantu lahko oprosti. Sokirana ima fanta še rada, rad jo ima tudi njen bivši fant, zakaj ne bi poiskusila še enkrat. S Obnašanjem ki ga sedaj prakticira Sokirana in ji ga tidi vi svetujete pa ona fanta prav poriva v naročje k drugi. Tudi jaz sem prepričan tako kot Lizika, da je fant hotel njej samo privoščit prijetno presenečenje, ki jo bo razveselilo, vendar se je v predvidevanjih zmotil. Sokirana pa mu tega noče odpustiti, čeprav je tudi sama na slabšem.
Tokrat se strinjam z saro*, ki je po mojem prav svetovala.
Megaboy, se mi zdi kot da podzavestno provociraš tukaj na forumu. Kake neumnosti govoriš. A če se je opravičil in ker mu je žal, potem mu lahko verjame da tega ne bo več?! Pa si ti dobro prebral, kako se je vse dogajalo. Udaril jo je in ko se je pobrala, jo je še dvakrat udaril. Nato ji pride v službo grozit, da se MORA vrnit nazaj k njemu in to pred vsemi sodelavci. Prosim vzami kake knjige v roke, če ti sam občutek ne pove, kaj vse je tukaj narobe. Se bojim, da imaš ti ene hude težave, ki te bojo še drago stale nekoč.
P.S. Pa si že slišal, da se možje, ki žene neprestano pretepajo, vedno opravičijo po tem in vedno jim je tudi dejansko žal za to. Ampak kaj, ko naivne ženske vedno verjamejo sladkim besedam, mož pa nadaljuje v svojem ritmu. To je začaran krog, ki ga lahko prekine samo ženska ali pa moški, tako da se svojega problema zaveda in se gre “zdravit”.
Ja, Marko, ker je blo prvič, nikoli prej ni bil nasilen, pa tudi je le miril histerično žensko, je blo v afektu , bi mu jaz oprostil in verjamem, da mu je bilo žal in da je sprevidel, da je naredil napako. Pa tudi verjamem, da je šokirani mislil pripraviti le prijetno presenečenje, ki pa se je žal sprevrglo v nasprotje, ki ga ni predvideval.
Prvo napako je res storil fant, potem pa je napačno in nespametno reagirala tudi Sokirana, kar je posledično pripeljalo do tega, da ji je grozil v službi. Je pač reagirala nespametno (tako kot ste ji svetovali) in prepir in problem se je samo še poglabljal. Saj sprva je fant še nosil rože a ne?
Slišal sem, da se možje, ki žene neprestano pretepajo vedno opravičijo in jim je žal. vendar je razlika med “enkrat po sedmih letih v afektu” in “neprestano”.
Vendar prvič bi mu Sokirana lahko opravicila, (tudi sama se ni prav mirno obnašala v tistem trenutku) , nikakor pa ne mislim, da bi mu morala tudi petič.
Govorim neumnosti? Ne bi rekel, sem bolj praktičen človek, ki misli, da bi se lahko po enem tednu lahko pobotala in pozabila na vse skupaj in živela naprej po starem, brez podobnih ekscesov. Vsak lahko kdaj naredi napako in lahko se izkaže, da je ne bo nikoli več. Kar tako vrat na nos spokat, ne da bi se prej pogovorila in razčistila stvari je tudi nezrelo.
Ok, vem kaj hočeš povedat ampak v tem primeru se ne strinjam. Preveč narobe je reagiral in že sploh to kar ji je predlagal je bilo “bolano”. In ne, če bi se pobotala, ne bi več živela po starem-daleč od tega. Vprašaj Šokirano. Ves čas bi živela v strahu, kdaj bo spet “priletelo”, bala bi si podobno reagirat (razburit se) ob podobnih situacijah in počutila bi se nemočno. Se ti zdi vredno s takimi občutki in strahom živeti z nekom? Kaj je huje? Res, da zdajle trpi, ker ji nič ni jasno in ker so se ji podrli kakšni načrti. Vendar njen čas bo še prišel in tam bo morala začet od začetka.
Ne vem če je glih “bolano” saj ima velika večina fantov takšne fantazije, ki bi jih tudi uresničili, če bi imeli priliko. Vsekakor pa se je stvari lotil napačno, lahko bi pripravil in potipal teren, vprašal, kaj punca misli o tem, tako pa je punci pripravil pravi ŠOK, od katerega si še ni opmogla. vsekakor pa bi mu punca lahko opravičila za njegovo nespretnost.
misliš oprostila?
Tudi, če bi mu oprostila, se čuti izigrano in nima več zaupanja vanj. Prav je naredila, da ga je pustila. In če bo čez leto ali dve naneslo, da bosta zopet skupaj, bo to nekje v ozadju. Sedaj pa je vse preveč živo in kriv je le on. Ne le zaradi klofut, tudi zaradi varanja. In če bi mu eno oprostila, drugo pač ne more. Dovolj je pametna, da ve, da je storila prav. Ne pa je provocirat in se naslajati ob njeni bolečini.
Premalo je takih žensk,kot je Šokirana, ki prvič ko se zgodi kako dejanje, ki si ga ženska ne zasluži (varanje, nasilje…)poberejo šila in kopita in gredo, oziroma sterajo moškega da se pobere….Če prvič oprostiš, je isto kot da bi rekel, saj je ok, ti kar počni, kar ti paše….
Šokirana, kot sem že rekla…vsa čast, da si kar si….
Bolano sem rekel za to, ker se o tem nikoli nista pogovarjala (po 7 letih) in kot si rekel “ni pripravil teren”. In če bi imel ded vsaj malo kurje pameti, bi ravno zato tak odziv tudi moral pričakovati. On frajer pa kr po njej, ker pač ni bilo po njegovem. Kot so rekli, premalo je takih žensk.
megaboy.,imas morda prav,da je problem se vedno isti po vsem tem casu.Vendar tudi sama nocem,da bi bilo se naprej tako,nocem vedeti ali bi me se kdaj udaril in zakaj.Morda mu je res zal,morda igra in bo kmalu spet isto.
Sama pri sebi vem,da cetudi bi poiskusila z znova,z moje strani ne bi bilo vec custev,pozelenja,samo strah! Vem,da pogovor naredi marsikaj,enostavno pa ne morem gledati svojega bivsega vec v oci.Ker vidim samo zalost! In ja,privoscim mu novo punco,rada bi samo to,da mene pusti pri miru,rada bi zacela novo zivljenje.Vsak pa ima po svoji strani prav.
Ce jaz ne cutim vec nobene kemije med nama,nima smisla riniti naprej.Imam ga se vedno rada,vendar na drugacen nacin,to je res.Nimam pa ga toliko rada,da bi poiskusila znova,ker si ne zasluzim takega cloveka imeti ob sebi.
Rada bi samo nekoga,ki bi se pocutila varno v njegovem objemu,ne pa da bi se pocutila vsakic ogrozeno,ko bi se mi priblizal.
**ZVEZDICA**,za mene to ne bi bila sreca,da bi zivela v strahu se naprej,nocem tega.Morda sem vzela vse pregrobo,morda bi katera druga ravnala drugace in fantu ustregla s tretjo osebo,jaz pac nisem taka in ne morem biti,da pa me potem se kdo sili v to,pa sploh odpade!
Mislim,da sem kar dobro premislila o vsem,bivsi fant si je pa tudi ze nasel novo druzbo,mene pa lahko sedaj pusti pri miru,ali kaj bi rad???
Marko,na koncu si prav napisal,da se mora moski ali zenska iti zdravit,vendar tega noben od partnerjev ne bo priznal.
Jaz ne bom nasedla sladkim besedam,ker se to lahko ponovi zelo kmalu,morda takrat v zakonu,ce ne prej? In ker je zakon nekaj resnega,naj bi bila se naprej s takim grobijanom? Ne hvala! Raje si bom nasla nekega normalnega moskega,ki me bo spostoval,da bom lahko zivela v svobodi,ne pa v strahu.Nihce si tega ne zasluzi!
Forum je zaprt za komentiranje.