Pretep pred Alejo v petek
Woltovci so nasilni, nesramni ljudje,ki izzazivajo pretep. Mene je en wolt voznik skoraj zbil, ker je rdečo spregledal, ko sem ga opozoril na nevarnist me je začel žalit, poklical je prijatelja, oba sta me začela verbalno napadat in da me bosta ubila. Sem rekel pa naj poskusita, da z lahkoto oba premagam. Ko sta videla, da se ju ne bojim sta spizdila, čeprav sem se jima drl da naj prideta in pokažeta svojo moškost. Dve pičkici woltovski.
Glede nato koliko je woltovcev poškodovanih se vidi da so to retardirani ljudje, vozijo čez rdečo, izsiljujejo prednost, vedno gledajo v telefon,…
Anonimno 3010, 07.09.2025 ob 07:06
Woltovci so nasilni, nesramni ljudje,ki izzazivajo pretep. Mene je en wolt voznik skoraj zbil, ker je rdečo spregledal, ko sem ga opozoril na nevarnist me je začel žalit, poklical je prijatelja, oba sta me začela verbalno napadat in da me bosta ubila. Sem rekel pa naj poskusita, da z lahkoto oba premagam. Ko sta videla, da se ju ne bojim sta spizdila, čeprav sem se jima drl da naj prideta in pokažeta svojo moškost. Dve pičkici woltovski.
Glede nato koliko je woltovcev poškodovanih se vidi da so to retardirani ljudje, vozijo čez rdečo, izsiljujejo prednost, vedno gledajo v telefon,…
No, o tem govorim. Ko si se zaradi prometnih pravil želel pretepati. Tebi tudi testosteron dela na polno. No, tale v beli škodi je očitno naletel na nekoga, ki je ta izziv tudi sprejel …
Mene je jeseni 2019 ob živce spravil idiot na bencinskem servisu Petrol ob Tržaški cesti v Ljubljani v smeri Dolgega mosta, zadnji Petrol pred križiščem za AC. Malo je manjkalo, pa bi z gozdarsko sekiro pokončal 4-člansko družino (starša in dva otroka), ki je sedela v avtu. Približno 20 metrov stran je stal hrust s partnerko. Niti pisnil ni.
Forum je zaprt za komentiranje.