Najdi forum

Splash Forum Potovanja.Over.Net Kam in kako na počitnice prestavljen polet

prestavljen polet

Pred 14 dnevi sva z možem potovala na Gran Canario.
Let je bil z Dunaja v Nueremberg, od tam pa v Las Palmas.
Ob sedmih zjutraj smo se vkrcali in pričakovali let v Nueremberg. Nato smo 3 ure sedeli na letalu, ne da bi vzleteli. Pilot je večkrat napovedal vzlet, po treh urah pa ga je odpovedal. Ker nemško ne znam dovolj, da bi natančno razumela razlog odpovedi, sem v angleščini vprašala stevardeso, zakaj ne poletimo. Odgovorila mi je, da je dunajsko letališče zaprto zaradi slabega vremena. To se je izkazalo za laž, saj smo videli druga letala normalno vzletati in pristajati.

Na šalterju prevoznika ( Air Berlin ) nam sprva niso znali povedati ničesar, po kakih dveh urah pa so nam dali bon za kosilo v vrednosti 15 eur in nas obvestili, da letimo v Nueremberg popoldan, kar se je tudi zgodilo. V Nuerembergu so nas namestili v hotel Moevenpick, nam dali bone za večerjo in zajtrk.

Naslednje jutro smo poleteli na Gran Canario. V Nuerembergu so nam zatrdili (večkrat), da je naša prtljaga že na letališču v Las Palmasu, vendar je seveda ni bilo. Dostavili so nama jo šele naslednji dan.

Zanima pa me tole: sva po frankfurtski tabeli upravičena do kake odškodnine, kljub temu, da so za nas kar dobro poskrbeli ( v Nuerembergu), bila pa sva ob 1 dan počitnic?

Če morda kdo ve?

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close