Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Prestavljanje ure

Prestavljanje ure

Imaš tudi izpit za čoln… torej sva že bliže temu otoku 😉

******** [i]Ne govoriš ničesar, o čemer je vredno govoriti, če s tem nikogar ne vznemiriš. (Galvin K.)[/i]

V redu mi je, da je sedaj več svetlobe, daljši dan. Morda prvič po mnogih letih opažam, da mi prestavljena ura ustreza, zelo.

V redu mi je, da je sedaj več svetlobe, daljši dan. Morda prvič po mnogih letih opažam, da mi prestavljena ura ustreza, zelo.[/quote]
Če je ne bi prestavljali, bi pa imela daljši dan že pred to prestavitvijo. 🙂

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

V redu mi je, da je sedaj več svetlobe, daljši dan. Morda prvič po mnogih letih opažam, da mi prestavljena ura ustreza, zelo.[/quote]
Če je ne bi prestavljali, bi pa imela daljši dan že pred to prestavitvijo. :)[/quote]

Zimski čas je ”standard” čas…. ravno prestavljanje ure prinese ”poletni” čas oz. več svetlobe…..

Razen če predpostavljaš, da bi permanentno ostali v ”poletnem” času oz. GMT+1

Če ure več ne bomo prestavljali to pomeni da bomo imeli celo leto ”zimski” čas.

.............................................................................................. [b]''Your time is the greatest gift you can give to someone.'' - Rick Warren[/b]

Če je ne bi prestavljali, bi pa imela daljši dan že pred to prestavitvijo. :)[/quote]

Zimski čas je ”standard” čas…. ravno prestavljanje ure prinese ”poletni” čas oz. več svetlobe…..

Razen če predpostavljaš, da bi permanentno ostali v ”poletnem” času oz. GMT+1

Če ure več ne bomo prestavljali to pomeni da bomo imeli celo leto ”zimski” čas.[/quote]
A tako? No potem pa super, da še prestavljamo uro. 🙂

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Se opravičujem naredo sem napako… GMT+2 je ”daylight” saving time GMT+1 pa je naš ”standard” čas… sicer vse ostane enako samo te številke se spremenijo….

Odkar smo ”izumli” CET (central Europe time) je to vse skup ena vlka drkarija….

GMT +0 je Angleški Španski standard čas, medtem ko je GMT+1 (CET+0) standard zimski čas za veliko večino osrednje Evrope…..

GMT+2 pa je od zdaj naprej od predstavitve ure na poletni čas.

Zdaj mislim da bo vse jasno 😀

.............................................................................................. [b]''Your time is the greatest gift you can give to someone.'' - Rick Warren[/b]

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close