Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek prestavitev menstre – koliko časa

prestavitev menstre – koliko časa

Zanima me, za koliko časa ste najdlje prestavile menstruacijo? A je mogoče, da bi si jo prestavil kar za en mesec? Jaz grem za mesec dni na morje in razmišljam o tem, da bi tabletke kar naprej jedla – a je že katera probala a toliko časa prestavit?!

najlepša hvala za pomoč

Potem je bolje da zdaj nehaš jemati tabletke, dobiš M in potem začneš znova.
Ker še si pred M in to podaljšuješ za kakšne tri tedne, se ne boš dobro počutila:
napet trebuh, boleče dojke … in zaradi tega splošno slabo počutje.
Probaj če se da, da dobiš sedaj M preden greš.

Če imaš monofazne (vse iste barve) potem jo lahko prestaviš tudi za dva meseca. Jaz jih jemljem vedno po dve škatlici skupaj in šele nato pavza. Mi je tako rekla ginekologinja, da se lahko tako jemlje (tudi po 3 škatlice skupaj lahko).

LP!

Aja

Se strinjam z Ajo. Pollona pa saj ne smeš prej nehati jemat tabletke preden ne poješ vseh 21! Al sem js kaj narobe razumela? Sploh ni kaj narobe, če vmes ne narediš pavze.

Hvala bejbe!
A pol lahko jemlješ tablete kar naprej – pol bi pojedla dve škatlici do menstruacije.
Pa ni nobenega pms in napetosti v trebuhu? Ker raje potrpim par dni, kot da bi bila napeta cel mesec – zato me zanimajo praktične konkretne izkušnje.
Aja, jemljem Femoden tabletke.

Jaz sem to storila prejšni mesec. Prestavila sem si M za 3 tedne. Sicer mi je ginekologinja svetovala da dobro pojesti več kot 14 tablet iz druge škatlice. Pa sem vseeno to storila. So pa stranski učinki kot so izcedki, slabost, slabo počutje… Več si preberi v navodilih, ki jih dobiš zraven tablet. Tam tudi piše kako je s prestavitvijo M.

Pa lp.

Ja, lahko ješ kt še en mesec dlje. Sploh ni problem. Jaz vedno tako naredim, kadar si prestavljam menstr. Lahko sicer končasš tudi prej – po želji. Sicer pa bi menda teoretično lahko jemal kt po 3 mesece skupaj in tako imel menstr. 4x na leto. Ampak to se meni ne zdi pametno.

Hvala vam vsem skupaj!
A stranski učinki so se pa pri vseh pojavljali – izcedek, slabo počutje????
p.s. sej vem, da težim, a res bi se rada najprej prepričala

Meni se ne pojavljajo nikakršni stranski učinki. Vse je isto kot prve tri tedne. Edino enkrat sem en dan imela malo rjavkast izcedek, drugače pa nič. Jemljem pa Cilest.

Aja

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close