Najdi forum

Splash Forum Arhiv Računalništvo, telefonija, internet in televizija presnemavanje videokaset, Pinnacle, Dr.divx …

presnemavanje videokaset, Pinnacle, Dr.divx …

Iz videorekorderja presnemavam kasete v programu Pinnacle v 9.3.Ker mi program naredi ogromno avi datoteko, jo nato poženem skozi program dr. divx, ki mi jo zmanjša za cca 10x.Na posnetku pa se po tem občasno pojavijo napake, slika se za delčke sekund spreminja v fluoroscentno.Ali obstaja kakšna boljša varianta programov za to delo, kajti dr. divx porabi za 16GB veliko datoteko cca 5-6 ur.Morda se da že v Pinnacle kaj drugače nastavit?

Hvala!

Probaj v programu nastaviti v kakšen format naj ti shrani oziroma kakšno kvaliteto… Kar se pa tiče tega programa, Dr. DivX je zame zelo super. Pa še free je. Slika/film ki ti ga naredi Pinnacle je pa brez napake? Ali napaka nastave ko spustiš film skozi Dr…? Imaš zadnjo verzijo Dr.Divx-a in codecov?

Lp, Max

Ja napake nastanejo ko spustim skozi Dr. divx-a.Imam verzijo 1.06.Tudi kodeke posodabljam.Mogoče je problem v veliki datoteki.V Pinnacle imam nastavljeno na srednjo kvaliteto avi format.Sem mislil, če ostaja še kakšna hitrejša varianta, da dobim posnetke z viodeokasete v divx format?

Zadnja verzija je 2.0.0: Probaj to, mogoče bo problem rešen. Probaj še s tem programom:

Lp, Max

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close