Najdi forum

Splash Forum Potovanja.Over.Net Kam in kako na počitnice Presenetila bi moža za Novo leto – vabilo na silvestrovanje

Presenetila bi moža za Novo leto – vabilo na silvestrovanje

Mone ciao,
Prosila bi za kakšen nasvet, kam naj moža povabim na silvestrovanje, kje na obali, Izola, Koper se ve, da bo organizirano kakšno silvestrovanje, tudi z glasbo in novoletno večerjo.
Darilo bo dobil v obliki koverte za božič pod jelko, tako da greva pol lahko sama silvestrovat 🙂 juhu

avotirca, če želiš možeka presenetit, pozitivno seveda, imam naslednje predloge.
kupi mu playstation4 in 10 igirc. dalnogled, da bo lahko gledal malde punce. kupi mu lepi avto, recimo bmw x6. če je to preveč, mu nabavi eno postavno mlado lušno bejbo. to bo tako najbolj vesel. če ne to, vsaj enko tvojo kolegico. da jo nasadi pošteno. če še to ne, vsaj kakšno vožnjo z kakim dobrim gliserjem. da bo lahko tudi sam vozil. babe se res delate neumne še bolj kot ste.

Ali si tako silvestrovanje želi on ali ti?????
Če bi jaz to podarila mojemu bi bila to zanj kazen in ne darilo.

Tebi se pa ni treba delat neumnega, ti si neumen!

Ti pa doma sigurno salutiraš, a? Ne rata vse tako kot si ti zamisliš pri tvoji, ne? Morepš kar ubogat.Se vidi po tvojih bolanih komentarjih, ki jih tu trosiš. Raje pojdi po tleh pomit, da ne bo žena huda, ko domov pride. Pa drva pejt nasekat, če ne bo ona tebe nasekala! Gumpec!

Zame bi bila to muka ne pa darilo. Silvestrovanje v neki restavraciji, kjer nikogar ne poznaš, se delati”finega”…. Katastrofa

Predstavi mu ljubimca.

NE RABIM POTRDILA, DA SEM NEUMEN, IMAM POTRDILO O DRŽAVLJANSTVU!

pogruntala. ampak vse popolnoma vse si mimo usekala!!!! mislim ti si res ena tuntika!!!!!
kva bo moški delal v neki restavraciji?? koga, kva?? pa vsaj kako frendico naj pripelje. da jo nasadi pošteno. ali pa te vsaj nek par. da bosta malo menjala!!!
jaz pa bom imel super silvestrvoo. če ne bo kaj nadnaravnega prislo vmes!!

Baba sploh ne razume bistva novega leta ! bistvo je kot si napisal naj mu zrihta eno fest pa mlado za nasadit si bo desc za zmeraj zapomnil novoletno fešto ne pa neko snobovsko večerjo kjer še spit ne sme ničesar pa nekaj se mora silit z nekim plesom, nasmehi….

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close