Presenečena
V petek sem sredi Celovške v največji gužvi treščila v enega Celjana. Vozili smo v koloni 20 na uro…in tik pred semaforjem, on po gasu, jaz za njim po gasu, on je zabremzal, jaz sem zatrenutek drugam pogledala in že je grozno zaropotalo. Od šoka sem kar v avtu obsedela. Iz modrega Cliota je skočil poskončen mladenič, si v trenutku ogledal situacijo….jaz sem mojo šipo odprla in prav prijazno predlagala, če se odmakneva na pločnik, da ne bova naredila še hujših prometnih zastojev. Tipček se mi je samo nasmehnil in zamahal z roko” Ah.. sej ni nič videt, vse je OK” se vsedel in odpeljal. Aaaaaa???
No, jaz sem pričakovala vse prej kot tak zaključek. Pričakovala sem policijo, pa pisanje evropskega poročila za zavarovalnico, pa da me bo nazijal, pa da me bo cela Celovška videla….Počasi sem odpeljala proti domu in si doma pogledala moj avto. Nič posebnega razen tega, da mam nosilec za reg.tablico zlomljen…pa ene fleke in praske na odbijaču….
Hmmm…..še se vozijo prijazni in kulturni šoferji po naših cestah, ki ne skačejo za prazen nič v luft! Bila sem res prijetno presenečena:)
Forum je zaprt za komentiranje.