Prepucavanja
Ja če je pa tako potem pa oprosti no….[/quote]
Sej ena se te bo že usmilla. Pri tej si pač “zasral”. Si pač uporabil napačno strategijo, je kar je zdaj :)[/quote]Ja res sem jo narobe ocenil, odprla je temo in sem mislil, da tej se pa da razpredat. Pa sem se zmotil. Hitro odneha, ni vztrajna… 😉
Tudi taki smo, težko je to sadju razumet…. :)))
Slaba kopija, ekr je stara 40.000 let. Ta je malo boljša: :)))
[img]http://wikdchix.com/image.axd?picture=2009%2F10%2Fgreat_ass.jpg[/img]
Jaz tudi ne poznam moškega, ki bi mu bilo všeč kaj takega na sliki, mogoče razen gejev. 😀 phahaha[/quote]
Na tej sliki je meni osebno postava prelepa … Ampak prsi pa niso več kot C … bo to dovolj za dojenje in za fetišiste?
sicer pa matjažko, glavno, da si TI uradno MERILO za lepoto in okus in da imaš celo uradni, overjen standard. Iskreno upam, da ne padem v tvoj standard.
Oprezat naprej za princi na forumu? Ne obupaj, se bo že kak našel zate, saj smo sami simpatični fantje tukaj. :)))
Ej, ej, počasi, kje sem pa jaz “uvajal” svoje merilo in komu vsiljeval lasten estetski okus?
Nimam jaz nobenih standardov, saj lahko je vsaka ženska umetnina zase. :)))
Udri jace manijace 🙂
http://www.youtube.com/watch?v=70mZUBzA-HE&feature=related
Hahahahaha……ste dobri. Kaj tolk skačete v zrak? Ste se prepoznali v mojem vprašanju? A mogoče kaj ni res? Ja jaz tudi visim kar naprej tu gor, sam nikomur ne očitam če dela isto. Samo vprašal sem, kakšna je razlika med visenjem na forumu in visenjem na forumu. Matjažko in Sadni imata zelo različna mnenja, ampak da sta oba stalno tu gor, to vama je skupno.
A ne, tole Robiju kar verjamem. To se od “punc” pogosto sliši. Ja, od “punc” po “duši”. 🙂
Ja, se strinjam z Robijem, taki stavki so pogosti. Tudi ženske jih slišimo. Večkrat sem slišala pripombe v stilu, da sem kot skelet, da ropota za mano, da sem čisto presuha, da nisem prava baba in tako naprej pa nikoli v resnici nisem bila presuha (vedno jedla vse po vrsti od kruha, mesa, sladakrij, vse tudi redilno hrano), izjave pa vedno iz ust krepko predebelih sosed in tetk. Če po pravici povem se mi je na tiho kar fajn zdelo, čeprav so me v resnici kritizirale, ker sem to razumela, da nisem taka kot one (in to seveda nisem želela biti, saj glede postave ne).
Ko se je na mojo jezo nabralo tudi meni nekaj preveč kg (pa ne tolikokot tistim tetkam) pa so sledile izjave ja prava baba si in takoj naprej. Bljak, sem bila jezna, čeprav so me hvalile.
Je pa zanimivo, da so te izjave, da je en/ena presuh/a ponavadi v domeni predebelih žensk, ne predebelih moških :).
Jaz priznam: sem zavistna suhicam, ne tistim anoreksičnim, ampak tistim 90-60-90 :), ampak to svojo zavist skrijem, jim ne govorim, da so presuhe ali kaj takega :).
Pa onim z lepimi, bujnimi lasmi sem tudi nevoščljiva kdaj pa kdaj 🙂 pa zato ne govorim, da imajo predolge lase za svoja leta ali kaj takega.
Pa še več stvari bi se našlo za katere sem tako na tiho kdaj pa kdaj nevošljiva, ampak jaz si to priznam in zato ne morim teh, ki so lepše in jih ne omalovažujem.
Zgleda, da le nisem tako fovšljiva kot tiste, ki se spotikajo bo bolj suhe/bolje vitke/lepše lase/bolj čisto kožo…
Po mojem bi lahko moč zavisti merili s temi opazkami. Več takih neprimernih opazk v stilu si presuh, večja je zadaj zavist :).
Pa ne me napadat zaradi moje zavisti. Vsi smo kdaj pa kdaj zavistni. Ne verjamem, da je kdo, ki nikoli ni malce zelen od zavisti :), respa je, da vsi ne pokažemo tega.
To je prvi korak so sprejemanja. Da si priznaš “zavist” do drugih. Drugi korak je, da sprejmeš sebe in si priznaš tudi to, da si takšna kot si, idealna. Seveda, to ne pomeni, da svoje telo zanemajaš. Storiš, kar je v tvoji moči in postopoma sprejemaš, spoznavaš, da smo si ljudje različni, da imamo različne okuse in da nikoli ne moreš ugajat vsem.
Imam iste izkušnje.
Verjamem, da nihče ne mara, če ga ljudje kritizirajo..Vendar je pomembno razumeti ozadje tega kritiziranja. Največkrat je to le zavist, kot pravi Marko.
Če se zrediš, so seveda veseli, ker jih več ne spominjaš na tisto, kar so v sebi potlačili. A ob tem postaneš sam zagrenjen in nezadoovljen s sabo in tako razumeš, kaj žene tiste, da te kritizirajo.
Forum je zaprt za komentiranje.