Prepucavanja
Pretiravaš. 🙂
Bojiš se zato, ker je tako drugače od tebi poznanega. Jaz sem tudi, ko sem začela spoznavat in razumet drugačen način pogleda, drugo perspektivo razmišljanja, življenja, imela en utrinek, eno bojazen, če se mi bo zmešalo (ker sem začela drugače gledat na stvari)… :-))) Kakšna neumnost.
Nič se mi ni zmešalo. Še vedno sem tu, lahko pa se pogovarjam z Markotom in z njim razmišljam, se poglabljam v napisano in posledično bolj ali manj razumem ali pa se pogovarjam s kom, ki bi me gledal poln nejevere in dvoma, če sem to sploh jaz, jaz, kot me pač tisti pozna, če be mi videl, slišal/bral govoriti/pisati tako, kot govorim/pišem. Se prilagodim razumevanju sogovornika. Kakšen sodelavec v službi ali znanec, kolega, nima pojma da zmorem še kaj več, kot lahkotne pogovore, prijazne klepete in prikimavanja v smislu razumevanja, da zmorem videt več, razumet več, globlje, iz druge perspektive. Če bi ta slučajno zašel na ta forum in bral kar sem pisala oz. bral razmišljanja drugih, in bi bil moj komentar da razumem, še več, da se strinjam z napisanim, bi me tudi samo gledal (in si verjetno mislil, da se mi je zmešalo). 🙂
Ne se prosim dvobojevati, na tak način je pri osemindvajsetih letih umrl moj najljubši pesnik, ki je mimogrede itak imel namen streljati v zrak… jaz pa utopično menda iščem njegovo reinkarnirano dušo… “…življenje, če le si ogleda ga hladna zavest, je klavrna burka in bedasta šala–” M.J.Lermontov
[code]"Nekoč bo lepo,
ko blazni bomo ob ognjih čepeli
in bomo odprte rane imeli-
takrat bo lepo..."[/i][/code]
[sup]france balantič [/sup] Pa dej nehi, no. Ti to imenuješ filozifiranje???[/quote]
It, si res pričakovala drugačen odziv, poglobljen? 🙂 🙂
To je pač zaščita pred nerazumevanjem nečesa. Vzemi kot kompliment. Jaz bi. 🙂
Idiot mogoče nisi, je pa tvoje pisanje res idiotsko, vsaj zame. 😉 Če bi še sam prebral kakšno resno knjigo, namesto DeAngela (ki sicer ima dobre nasvete, ampak če ne sprejmeš sebe, moraš bit pač glumac, kar pa ne bo šlo), bi tudi ti imel več uspeha ne področju z dekleti, kot ga imaš do sedaj. Razen, če si s tem zadovoljen. Potem pa res raje nič ne beri. 🙂
Idiot mogoče nisi, je pa tvoje pisanje res idiotsko, vsaj zame. 😉 Če bi še sam prebral kakšno resno knjigo, namesto DeAngela (ki sicer ima dobre nasvete, ampak če ne sprejmeš sebe, moraš bit pač glumac, kar pa ne bo šlo), bi tudi ti imel več uspeha ne področju z dekleti, kot ga imaš do sedaj. Razen, če si s tem zadovoljen. Potem pa res raje nič ne beri. :)[/quote]
Iz knjig se ne moreš naučiti o (ljubezenskem) odnosu z ljudmi! Zgolj z izkušnjami.
Idiot mogoče nisi, je pa tvoje pisanje res idiotsko, vsaj zame. 😉 Če bi še sam prebral kakšno resno knjigo, namesto DeAngela (ki sicer ima dobre nasvete, ampak če ne sprejmeš sebe, moraš bit pač glumac, kar pa ne bo šlo), bi tudi ti imel več uspeha ne področju z dekleti, kot ga imaš do sedaj. Razen, če si s tem zadovoljen. Potem pa res raje nič ne beri. :)[/quote]
Hahahaha ! S tem si mi povedal vse. Pa ne berem / poslušam De Angela, od njega se nimam nič pametnega za naučit, ker samo govori in govori ( nekaj kar ti zelo rad delaš ) pokaže pa bolj malo. Ukvarji se raje z drugimi, moj cajt je predragocen da bi odgovarjal na tvoje butaste komentarje cel dan. Eni mamo še hobije veš, nekaj kar je zate nepredstavljivo 😉
Pa preberi si komentar od Matjazka, you pathetic computer freak 🙂
Matjazko, imaš prav. Ampak knjige, dragi Matjazko so izkušnje nekoga drugega, se pravi gre prav tako gre za izkušnje. Mimogrede, zakaj pa ti bereš Junga? Ker te spolno privlači ali ker bi se rad naučil nekaj? 🙂
Pa dej nehi, no. Ti to imenuješ filozifiranje???[/quote]
Kako pa reči temu brezpredmetnemu nakladanju?[/quote]
Brezpredmetno za koga?
Saj ni brezpredmetno. Kadarkoli se “ustavimo”, napišemo kaj, še več, o čem razmislimo, pa čeprav z namenom, da čemu oporekamo, takrat ni brezpredmetno. Ali nesmiselno.
Kako pa reči temu brezpredmetnemu nakladanju?[/quote]
Brezpredmetno za koga?
Saj ni brezpredmetno. Kadarkoli se “ustavimo”, napišemo kaj, še več, o čem razmislimo, pa čeprav z namenom, da čemu oporekamo, takrat ni brezpredmetno. Ali nesmiselno.[/quote]
Vidiš, že spet filozofiraš. Bla bla bla 😀
Brezpredmetno za koga?
Saj ni brezpredmetno. Kadarkoli se “ustavimo”, napišemo kaj, še več, o čem razmislimo, pa čeprav z namenom, da čemu oporekamo, takrat ni brezpredmetno. Ali nesmiselno.[/quote]
Vidiš, že spet filozofiraš. Bla bla bla :D[/quote]
Ok.
Kaj pa če tako napišem…
Brezpredmetno za koga?
Saj ni brezpredmetno. Kadarkoli kaj preberem in potem na to kaj napišem, ni več brezpredmetno, saj mi je to vsaj toliko “predmetno”, da sem to prebrala, še več, da sem na to nekaj napisala. Kot punce za tebe, Sadni. Če bi bile tako “brezpredmetne”, ko bi jih videl, bi samo pogledal, pa šel mimo. Če pa so toliko “predmetne” da 2x pogledaš, še več, greš do nje in začneš pogovor, pa to več ni “brezpredmetno” kajne… Isto kot z dekleti je z besedami, posti. Vsi posti, ob katerih je odgovor napisan, so kot dekleta, ob katerih začneš pogovor.
Je to tudi filozofiranje?
Vidiš, že spet filozofiraš. Bla bla bla :D[/quote]
Ok.
Kaj pa če tako napišem…
Brezpredmetno za koga?
Saj ni brezpredmetno. Kadarkoli kaj preberem in potem na to kaj napišem, ni več brezpredmetno, saj mi je to vsaj toliko “predmetno”, da sem to prebrala, še več, da sem na to nekaj napisala. Kot punce za tebe, Sadni. Če bi bile tako “brezpredmetne”, ko bi jih videl, bi samo pogledal, pa šel mimo. Če pa so toliko “predmetne” da 2x pogledaš, še več, greš do nje in začneš pogovor, pa to več ni “brezpredmetno” kajne… Isto kot z dekleti je z besedami, posti. Vsi posti, ob katerih je odgovor napisan, so kot dekleta, ob katerih začneš pogovor.
Je to tudi filozofiranje?[/quote]
Aha :D. Sej možno, da si čist kjut, ko razlagaš te stvari v živo. Drugače pa spet slaba primerjava na koncu. V živo vsaj vem, da stojim pred žensko, tu pa bogve s kom se pogovarjam. Rečmo Marko mi deluje tko kr dost poženščen, pa čeprav nam pravi da je moškega spola.
Mogoče se je spet pogledal v ogledalo. Zdaj mu bo pa nerodno povedat svoja prava leta. 🙂
Recimo od tebe?
Jaz recimo vem kako poteka PMS, kaki so občutki med menstruacijo recimo, kako in kaj glede mensttruacije, recimo tudi kaj o vnetjih. Ali pa si mogoče tak korenjak, da kljub temu, da je moški pozna te občutke? jaz imam prakso, tebi pa še teorija peša :).
Glede na to, da si toliko časa na MONu, sem prepričana, da veš bolj malo o ženskah. Razen, če samski veste navejč o ženskah :). Da si pa samski je pa precej očitno, če pa mogoče nisi samski pa si v totalno bedni zvezi. Se strinjam s sadnim glede tega.
Ekhm, seveda si napisala, lej jo. Ok, nisi napisala, da veš veš od moških, ampak kaj pa potem pomeni tole:
Veš več… od koga torej? 🙂
Cranberry, ne vidim nobene rokavice, kvečjemu belo brisačo. ;)[/quote]
Točno tako. Še ženske, ki nismo bile nikoli noseče, smo raje tiho v nosečniških debatah :).
Odkrito povedano, da smo večinoma tudi glede menstruacije in PMS rade previdne, ker so te zadeve od ženske do ženske zelo drugačne. Ene zelo trpijo med PMS, druge pa skoraj ne opazijo PMSja. Jaz osebno nikoli nimam težav recimo s PMSjevskimi glavoboli ali celo migrenami, zato ne pametujem ženskam, ki imajo te težave. Pa čeprav sem ženska, sem raje tiho, ker zadeve ne poznam.
Malo me je zaneslo, ker mi ni jasno zakaj se Sadni ukvarja s tem, ali imaš ti punco ali ne. Kot da je to važno. En nasvet ti pa lahko dam takole med nama 🙂 – ne drezaj v “tipično ženske zadeve” – kot so nosečnost, PMS, menstruacija, ker si v nevarnosti, da boš napaden z vsemi topovi :). Še tiste ženske, ki niso bile nikoli noseče kdajpakdaj dobijo po nosu v smislu “kaj pa ti veš” in tiste, ki očitajo v tem primeru imajo celo prav. Če tega nisi dal skozi, potem si določene stvari težko predstavljaš. Jaz si namreč težko predstavljam kakšno je bilo služenje vojaškega roka v bivši JLA.[/quote]
Forum je zaprt za komentiranje.