Najdi forum

Splash Forum Avto.Over.Net Avtomobilizem Prepris in overovitev kupoprodajne pogodbe

Prepris in overovitev kupoprodajne pogodbe

Da še jaz dodam svojo izkušnjo, morda komu prav pride.

prodal sem avto, napisala sva z kupcem kupoprodajno pogodbo, ki stane v DZS 110 sit, pustil sem mu nalepko in šel s tablicami na občino overovit pogodbo, plačal sem 250 sit. Ko sem šel nato na registracijo, da ga odjavim, mi je prijazno razložila Avtotehnični pregledi Žgajnar na Škofljici. Da naj samo overovljeno pogodbo, skupaj z tablicami in prometno, da m kupcu naj gre na občinol prijavit avto, kjer bo plačal davek od cene nakupa, nato pa bo podaljšal registracijo do datuma registracije pod svojim imenom. Tako je obdržal tablice in nalepko do konca registracije.

No to je najcenejši postopek.

lahko pa bi šel naredit kupoprodajno pogodbo k nekemu prodajalcu 2000 sit,
Overovitev notarju 4000 sit.

vzel nalepko, in deponiral tablice, in tako naprej.

Sedaj šele vidimo zakaj je 5 notarjev najbogatejših Slovencev, ker smo morali plačevati, ali je bilo vredno ali ne.

primož

************************************************************************************* www.mgc-bistrica.si Nihče ni tako bogat, da ne bi koga potreboval in nihče tako reven, da ne bi bil nekomu potreben. [url]https://www.facebook.com/med.over.net[/url]

New Report

Close