Prepricane, da vas ne vara
Jaz sem pa ena ki nikoli ni prevarala. Moje mnenje je, da imajo ljudje preveč časa. Nekdo ki dela cel dan, nima časa afne guncat. Jaz nimam časa niti na kavo iti, k sreči so otroci pridni, delam v svojem s.p., se borim da sem nad vodo. Ni mi jasno kako imate toliko časa? Kakšne službe so to, da vse to zmorete? Doma otroci, delo, služba, mož, vi pa se zmorete imeti avanture, se usklajevati, skrivati… Svaka čast…
Zase vem, da nisem kdaj katerega prevarala, za moje ex fante seveda 100{04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465} ne morem vedet. Ampak bi bil že skoraj čudež, če bi me kdo od njih prevaral in tega ne bi opazila, saj se mi že vse življenje dogaja, da vprašam/pogledam/odprem/stopim,… točno tja, kjer nekdo nekaj skriva, pa naj si bo to kakšno darilo ali bilokaj drugega. Že samo ena čist nedolžna laž in jo odkrijem, pa to se ne gre zdaj samo za partnerje, ampak preprosto za vse, s katerimi imam opravka.Službeno ali privat. Vedno me neka intuicija čist nezavedno popelje točno tja, v odkritje prave resnice.
Poleg tega sem 100{04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465}, da nekdo, ki vara, se nekaj na njem spremeni, pa če še tako skriva. Če ne drugega, se spremeni njegova energija, njegov “vibe”. Spremembo na nivoju energije pa pri ljudeh tako ali tako takoj zaznam.
Desci smo bolj enostavni. Lahko mamo isti zrezek non-stop. Ampak mora bit ta zrezek serviran ustrezno pogosto, pa ne samo “no pa porin če že hočeš”, ampak dec rabi videt, da je ženski res do tega, da seksa z njim. Če to dobi doma, bo samo psihopat šel varat….
Če pa tega doma ni, bo našel drugje… Kurbe, varanje, nima veze. Vsak po svoje.
Noben dec, ki doma dobi dovolj kvalitetnega seksa ne gre drugam iskat. Preveč energije gre. Ženske so bolj komplicirane in v varanju pogosto iščejo neko čustveno plat, ki je pa lahko nevarna…
Kolikokrat sem slišala krepostne gospe in gospode, da oni pa ne bi varali. Pa se tolcejo srdito po prsih.”Jaz pa že ne”. Ti so najhujši. Potem pa pridejo službene žurke, poslovna potovanja, dodaj malo alkohola… O mati moja, potem imate kaj videt. Kaj dela alkohol in priložnosti iz njih – prasice in prasce spuščeni iz štale. Od na pol razgaljenih gospa, s strganimi najlonkami in vzdignjeno kiklo, ki se vlačijo po še bolj pijanimi slinastimi gospodi…do butanja postelj ob zid hotelskih sob. Naslednji dan pa kot da ni nič. Eden bolj karakter kot drug.
Sem moski srednjih let. Sem blizu 30 in mam terensko delo oz pridem vcasih domov ob 12 ali pa 20 ure. Prevaral se nisem kljub veliko moznosti ker popravljam stvari v trgovinah… Enostavno ce mam nekoga rad tega nebom naredil. Mam tudi 2 otroka in skupaj z mojo sma skoraj 10 let. Ce me je oba prevarala nevem in iskreno dokler doma vse stima (pogovor, cartanje, igra, smeh,…) Mi je cist vseeno. (Nebi mi blo ce bi zvedel…)
Priznam da sem ze zelel razmislat malo drugace in to samo zato ker doma ni blo komunikacije… Se mi zdi da je v 90% kriva komunikacija med partnerji zakaj se varanja zacnejo…
S trenutno partnerco pa lahko sexama tud po 5x na dan ali pa 1x na teden me tud ne moti ce kot pravim stima vse v komunikaciji, da vidis da vse stima da se poklopimo in da je pogovor, smeh in jok…
Forum je zaprt za komentiranje.