Najdi forum

Splash Forum Style.Over.Net Nega, ličenje in style preparati za posvetljevanje

preparati za posvetljevanje

Ali ima katera s tem izkušnje?
Po jemanju KT imam po obrazu kar nekaj rjavih peg oz. flekov, predvsem na čelu in nad zgornjo ustnico. Odkrila sem, da obstajajo nekakšni preparati (kreme, emulzije, dodatki …), ki so namenjeni tem stvarem. Zanima me, če ima katera izkuššnje s tem in ali se stvar splača nabaviti ali ne. Poleg me zanima, katero bl. znamko priporočate.
Zdaj ta problem rešujem tako, da se že zelo zgodaj začnem mazati s kremami za sončenje.

Pozdrav!

Jaz uporabljam kremo FADE OUT in se mi zdi, da kar pomaga.
Mi je pa ginekologinja tudi predlagala, da zamenjam tablete. Od Diane k logest. so baje boljše. bomo videli.

Ej, Katja, tudi jaz jemljem Diane 35. Mogoče bi šla tudi jaz na Logest. Mogoče veš, ali tudi Logest ugodno vplivajo na kožo?

logest ma od vseh najnizjo dozo hormonov,zato je tudi manj stranskih ucinkov,je pa tudi mozno,da bo ta doza premajhna.
Obstaja tudi svetlilna krema od cliniansa,pa ne vem kaksna je,za to od fade outa pa sem tudi jaz slisala,da dela.

Kako vpliva Logest na kožo pa ne vem. Če se bodo spet pojavili mazolji, bo treba nazaj k Diane. Upam, da ne.

Katja, a so tebi Diane zelo pomagale kar se kože tiče? Po kolikem času so se pokazali učinki le-teh?

Sem rabila kar kakšne pol leta, da so se mi nehale akne pojavljat. Saj imam še kakšen mazolj, ampak prej sem imela tudi po 20 podkožnih naenkrat. mi je dal dermatolog troje antibiotike in pa Diane, da se je vse skupaj pozdravilo.

Glede KT Diane 35 bi rada napisala, da ne vplivajo ugodno le na kožo temveč tudi na lase in nohte.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close