Najdi forum

Splash Forum Style.Over.Net Nega, ličenje in style preozki škornji

preozki škornji

Doma imam lepe usnjene škornje, ki pa jih zaradi močnih nog ne morem zapeti do konca.
Ali mi lahko kakšen čevljar pomaga to raztegnit?

tudi mene to zanima ://

zakaj sploh delajo tako ozke škornje??
kot da so na svetu samo ženske ala barbika

si jih takrat lahko zapela?

Hm, ni nekdo enkrat rekel, da napolniš vrečko z vodo in daš to vrečko v čevelj, potem pa v zmrzovalnik. Ker led ima potem večjo prostornino in raztegne čevelj. Ampak kako pa to dejansko izvesti, da se raztegne tako, kot si želiš, pa mi ni jasno oz. nisem nikoli poskusila.

sodelavka je nesla škornje čevljarju, ki ji je na zadnjem delu dodal pas elastike. Zgleda čist o. k.

Jaz pa se sprašujem zakaj hudiča delajo tako široke škornje, da meni skoraj nikoli ne ustrezajo. Pa nisem suha kot barbika.

Sicer pa… jaz škornjev, ki so mi preširoki nikoline kupim. Zakaj pravzaprav ti kupuješ škorje, ki so preizki za tvojo nogo?

Jaz sem ravno prejšnji teden problem s škornji rešila. Nesla sem jih k čevljarju in pravi, da ogromno škornjev oži in širi. Meni je razširil pri enem zgornji del na način, da je sparal ob zadrgi, vstavil enako-podobno usnje. Se skoraj ne opazi. Plačala pa 5 eur. Šlo pa je za kvalitetne in kar drage škornje. Tudi mene vsi škornji zgoraj tišijo oziroma so pretesni, pa nisem debela, noge normalne.
b.

[code]
b+

Jaz sem ravno prejšnji teden problem s škornji rešila. Nesla sem jih k čevljarju in pravi, da ogromno škornjev oži in širi. Meni je razširil pri enem zgornji del na način, da je sparal ob zadrgi, vstavil enako-podobno usnje. Se skoraj ne opazi. Plačala pa 5 eur. Šlo pa je za kvalitetne in kar drage škornje. Tudi mene vsi škornji zgoraj tišijo oziroma so pretesni, pa nisem debela, noge normalne.
b.
[/code]

me pa zelo zanima kje si dobila tega čevljarja … zato ker ko je kolegica kupila alpinine preširoke škornje, so ji v trgovini zatrdili da to naredi prav vsak čevljar, drugače pa da bodo oni poslali svojim čevljarjem … ko pa je takega čevljarja iskala ga pa ni dobila … trgovki pa je nato alpinin čevljar rekel da tudi on tega pač ne dela …

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close