Najdi forum

prenova PC-ja

svoj stari PC sem poskušal malo preurediti…odstranil sem stari ventilator in montiral Tower-hladilnik. Pri tem sem moral dati plato dol, da sem pritrdi hladilnik. Po ponovni sestavi pa mi prej delujoči PC ne dela! Razen hladilnika, ni drugega nič novega, Proc sem sicer vzel ven, a ga tudi dal nazaj…

Ko zaženem PC, štartajo vsi ventilatorji na full….in to je vse. PC ne pride niti do BIOSa (lučke niti blinknejo ne)…

Kakor razmišljam, je možno:
– da je odletel PROC
– da je pri montaži hladilnika opraskana matična na kakem vezju

Je še kakšna druga varianta?

LP, M.

Sicer malo verjetno, pa vseeno – resetiraj bios

------------------------------------------------------------------------------------------- Na svetu so tri ( 3 ) vrste ljudi. Tisti, ki znajo šteti in tisti, ki ne znajo šteti

Zamenjaj napajalnik?

a si namazal termalno pasto na proc pred montažo hladilnika, drgač pa ja, vzam baterijo za bios iz plate, pa daj nazaj, če ne je pa mogoče šla plata adijo. a piska ti pa nč?

¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨ ·uʍop əpısdn əɥʇ Obožujem rdečo zvezdo, pijem Heineken. Iä! Iä! Cthulhu fhtagn! Gosturnca u solat še ni konc sveta.

zaradi pomanjkanja časa (je treba odklopit/priklopit kable) še nisem utregnil testirati.
PC ne spusti nobenega zvoka sploh! Edino ventilatorji (vključno z napajalnikom) štartajo na polno.
s termalno pasto sem namazal…

Ko poskusim, javim!

HVALA!

Moj pc je imel enkrat tudi take simptome, vzrok: pozabil sem priključit 4polni konektor napajalnika na MB.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close