Prenova kopalnice
vprasanjce, 23.10.2021 ob 19:08
Cena na m2?
Zivljenjska doba?
Vpliv vlage?
najdražja zadeva te pride 75 € po m2
živ doba..večno
za take prostore kot je kuhinja kopalnica se dajejo bolj trdožive zadeve. nam sedaj polagajo Geotexture od HD Surface..odporen na vlago, kislo, bazično, mehanko odporen na udarce….
tule maš primer kopalnice https://goriskahiska.si/sl/2017/11/20/mikrocement/
pa fajn je ker ga lahk napopaš čez ploščice. Mi smo v kuhinji zadevo rešili (kar je blo zoba) s cementnim lepilom, tako da so stene poravnane (ker niso ploščice povsod, nastane t.i. zob…tam kjer jih ni blo je šlo cementno lepilo)
whitecow, 23.10.2021 ob 19:15
najdražja zadeva te pride 75 € po m2
živ doba..večno
za take prostore kot je kuhinja kopalnica se dajejo bolj trdožive zadeve. nam sedaj polagajo Geotexture od HD Surface..odporen na vlago, kislo, bazično, mehanko odporen na udarce….
tule maš primer kopalnice https://goriskahiska.si/sl/2017/11/20/mikrocement/
pa fajn je ker ga lahk napopaš čez ploščice. Mi smo v kuhinji zadevo rešili (kar je blo zoba) s cementnim lepilom, tako da so stene poravnane (ker niso ploščice povsod, nastane t.i. zob…tam kjer jih ni blo je šlo cementno lepilo)
Kopalnica me je pritegnila zaradi tega ker kot vidim ni fug tako kot pri ploščicah…
Kako pa je z čiščenjem (sedaj ploščice približno 4 letno spucam v nulo od vrha do dna kar je zlo zamudno če greš z krtačo po fugah)…
razmišljam, 23.10.2021 ob 21:37
Kopalnica me je pritegnila zaradi tega ker kot vidim ni fug tako kot pri ploščicah…
Kako pa je z čiščenjem (sedaj ploščice približno 4 letno spucam v nulo od vrha do dna kar je zlo zamudno če greš z krtačo po fugah)…
ja fug ni…mi smo ravno iz tega vzroka dali tole v kuhinjo (no se še daje)
čiščenje…preveč vprašaš. Samo glede na to, da ma en kup zaščite bi rekel da nekje kot keramika, celo bolj enostavno ker ni fug, ker je vse ena sama površina.
čemu to, 23.10.2021 ob 22:00
Tole je grozno grdo. Sorry.
Drugam kot v garažo (pa še to le zaradi lastnosti in ne zaradi izgleda), niti ne spada.
dej ne ga lomt…to je top šit zadeva…
res je da so nekateri produkti barvno podhraneni zaradi lastnosti materiala, ampak zna biti špica
poglej si še recimo od phoenix edilizia decore sense, pa decoro microcemento
Forum je zaprt za komentiranje.