prenosnik
Ja, vsi prenosniki so dobri in MSI znamka ni nobena izjema.
Imel sem prenosnik MSI (Pentium 120, 800×600 LCD in drugo) pa mi je delal do nekaj let nazaj brez težav. Žal zdaj ne dela vač, ker je šel sicer delujoč na smetišče med druge odslužene računalnike. Ampak gor so laufali Win 95 in Office 97 brez težav. Za drugega MSI kupit ne bi dvakrat razmišljal.
Imamo pa v naši trgovini enega v akciji. Najbrž zato sprašuješ, če so dobri. Za to kar ponuja ima enkratno ceno, hkrati pa dobiš še eno letno licenco za AVG antivirus, ki se od brezplačne različice razlikuje po tem, da omogoča prenose in izmenjavo datotek brez nevarnosti okužbe med klepetanjem po omrežju in tehnično podporo.
Prenosnik ima, če temu lahko rečemo, standardni (15,6”) ekran, tipkovnico z numeričnim delom, je tanek in nevpadljivo oblikovan. Oglej si ga tukaj.
MSI soliden – če primerjamo z avtomobili kot ŠKODA ali seat ni pa audi ali VW če razumeš kaj sem mislil.isti proizvajalec motorja , šasije in vsega ostalega – samo design je malce drugačen.
Tudi notesniki imajo procesor ram in diske – LCD panele skratka komponente od istega proizvajalca so pa detajli malce različni.
Jaz bi vsekakor priporočal kakšno drugo znamko.
Primer:
http://www.computercenter.si/www-computercenter-si/prenosniki/hp-625-ws833ea-darilo/
Podobna prenosnika. Človek se lahko že odloča na podlagi vizuelnega občutka.
Strojno je boljši MSI, vendar HP bistveno skoraj nič ne zaostaja za njim. Sam bi izbral MSI, pa ne zato, ker ga ponujamo, vendar ima zame funkcionalno prednost v tipkovnici (numerični del) in 2 leti garancije. Za tiste, ki več pišejo s prenosnikom kakšne tekste je po mojem mnenju v redu tudi HP.
Me pa zanima, kako bi se dekleta odločila?
Forum je zaprt za komentiranje.