Najdi forum

Že pred nekaj časa sem tule pisal okrog našega HP prenosnika, ki je utrpel poškodbo ekrana v prometni nesreči. Zadeva je z zunanjim ekranom preko VGA izhoda delovala, le disk je že od prej vseboval slabe sektorje in ga je bilo treba zamenjati. Torej, sem noter vtaknil nov disk in se pojavlja sumljiva težava. Namreč, vsake toliko časa prenosnik zateži, da določene datoteke ne more prebrati (to govorim o prvi fazi instalacija XS-SP2, kjer namestitveni sistem dejansko kopira datoteke – še textovni način) in potem je seveda nadaljna instalacija nemogoča, saj je teh datotek, ki jih ne more prekopirat kar precej. Disk sem potem zamenjal, isto. Potem sem obsodil CD medij. K sreči imam kupljene licenčne winse prav za ta prenosnik, torej je tudi CD brezhiben, a ista zgodba. Torej sem obtožil optični pogon. Ker menjava CD pogona na prenosniku ni ravno mačji kašelj, sem ubral malo drugače. Imam IDE na USB pretvornik, pa sem nanj priklopil Pioneer 106S DVD pogon in sem namestitveni CD pognal preko njega. A neverjetno, iste težave, pa čeprav sem s tem pogonom že ničkolikokrat instaliral winse na razne silicijeve škatle, saj je zgledno hiter in zanesljiv.

Torej, kdo v mašini je zdaj kriv, da se nekatere datoteke preprosto ne dajo prekopirat? Je mogoče kak IDE krmilnik izdihnil?

Hvala vsem!

Pri tebi je problem z ram-i.
Ali ti je kateri ram spomin crknil, ali se je pa v prometni
nesreči kaj premaknilo v ležiščih..
Malce jih “daj ven in nazaj noter”.

(\__/) Copy and paste bunny (='.'=) to help him gain (")_(") world domination

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close