Prenosnik
Enako – Vsak bo svojo malho hvalil…
Acer , oblikovno lep, vzdržljiv … vendar imajo tudi drugi proizvajalci dobre izdelke.
Kakšno dober seda namig se da dobiti tudi na kateri od spletnih trgovin, posebej če pobrskaš med mnenji tistih ki so izdelek že kupili
Moj predlog pa je tak ( če si seveda desničar):
– na desni strani naj bo cd enota , ker je na desni prostor za miško.
drsna ploščica je čist dobra stvar, vendar je miška čisto druga stvar
– usb, mrežni priklučki – zadaj ali na levi strani
– priklučki za slušalke in mikrofon – spredaj ali na levi strani
– kakšen čitalec za spominske kartice na levi strani če imaš digitalni fotoaparat pride kar prav.
– brezžična mreža – z njo prenosnik res postane prenosnikpa obvezno poglej
– pa pred nakupom bi si izdelek pogledal v kateri od večjih trgovin , tako da vidiš kakšno sliko ima zaslon prenosnika(isto velja za vsak lcd monitor).
če si levičarka , samo zamenjaj strani vseh priključkov.
To je druga pesem ja, če je od firme, ki je kao ‘vezana’ na IBM izdelke – morda se zadaj skriva kakšna provizijica nabavnikov 🙂
Ampak Lenove kupujejo tudi navadni smrtniki, pa še poceni niso. Takrat se pa vprašam, ali je bil to dober nakup? Pa še omeniti jim tega ne upam, saj so zanj kar dobro razprli mošnjiček. Kako se prenosniki Lenovo obnašajo v praksi, ne vem – a zadnji kupec, ki sem mu prenašal podatke s starega na novega, že javka, da ima težave z ugašanjem… To je najbrž šele začetek težav?
Ah ne meni dela že dolgo brez problemov, je pa še čisto nov delal težave z mrežno kartico, kar zmrznil je, nihče ne ve zakaj, pa tudi vsem ostalim sodelavcem je enako te stvari zganjal. Brez mreže je pa delal kot singerica, ampak smo jih spravili v red in sedaj dajo mir, samo ne vprašat, kaj smo naredili z njimi, ker smo toliko, da nihče ne ve natančnega razloga. V glavnem mir, kakšen blue screeen se še včasih pojavi, včasih se mu tudi zazdi in zmrzne, ampak to se dogaja tudi boljšim.
Forum je zaprt za komentiranje.