Najdi forum

prenosnik v bof-u

lep pozdrav!
Imam namen kupiti prenosnik v bofu v BTC-ju. Zanimam me, ali je kaka razlika kje kupiš računalnik.
Pomoje so povsod isti, pač HPNX YYYYy je povsod isto kvalitetno sestavljen.
Ve kdo kaj več, kako je s temi stvarmi?
Aja mislim dokupit care pack, 3 letno garancijo. Imate kaj izkušenj, kako je z uveljavljanjem te garancije?

hvala, lp

Pri nas v podjetju (tukaj sem računalničar) že nekaj le kupujemo HP Compaq osebne računalnike(imajo 3-1-1 garancijo – 3 leta na dele, prvo leto na dele in delo), nekaj imamo tudi monitorjev, ostalo so Samsungovi, a je postopek enak. Z HPjevm izdelkom vred dobiš garancijski list, ki ti ga prodajalec izpolni. Garancijo potem uveljavljaš pri katerem v koli pooblaščenem HP servisu(v Mb so to Alarix, Birotehna in Lancom, pa mogoče še kdo) z računom IN garancijskim listom. In pa pazi na garancijski list, ker to je le HP in korporacije imajo svoje fore. Jaz sem enkrat že uveljavil garancijo brez listka(DLT tračno enoto, svoje čase smo plačali pol miljona za njo, se mi zdi), a mi je kasneje dobavitelj dejal, da ti mirno zavrnejo garancijsko popravilo brez listka. Ker, namreč tudi sevis od HPja potem nič ne dobi in ti delajo na svoje stroške. Kdo pa je to pripravljen, pa se ve … samo budale …

sorry, ampak kaj pomeni garancija na delo? prvo leto

lp

Da je servis oz. zamenjava okvarjenega dela prvo leto všteta v garancijo. Kasneje servis zaračuna delo tebi(ne, ne moreš kar vzet novega dela in nasvidenje) po svojem veljavnem ceniku, nadomestni del pa HPju oz. uvozniku. Kako pa je z notesniki, pa ne vem.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close