Najdi forum

PRENOSNIK-NUJNO

KAJ PRAVITE O PRENOSNIKU KI GA PONUJA TELEKOM NA SPLETNI STRANI ZA 270.000.- SIT

Kot pri običajnem PC je tudi tukaj vprašanje – zakaj ga boš potreboval, za kako delo, za igranje špilov..

Jaz sem kupla prenosnika na EnaA prejšnji teden (HP za 205.000). Tam imajo zame najugodnejše cene. Poglej še po drugih spletnih ali domačih trgovinah in primerjaj ceno s tistim, kar ponujajo.

Prenosnika sem kupila pa samo zato, ker imam malega otroka, ki mi nenehno stika okoli starega računalnika. Poleg tega pa mi tisti kvadratni meter in pol, kolikor je zasedala računalniška mizica, v le 37m2 velikem stanovanju, veliko pomeni. Pa še na poti sem veliko, bratu lahko brez prevelikih migracij prinesem na servis… Pa še za v službo ga bom imela drugo leto – ko diplomiram. Se ne zanašam na hitrost šolskih računalnikov.

za igrice ga ne rabim, za internet, pošto, za spečt kako glasbo, potegnit dol kakšen film, pol pa rabim word pa exel za pisat, pa za delat kakšne tabele, kjer se datud računat pa grafe delat…
pa za digitalne fotke spraulat-foto album delat…

Potem nisi zahteven uporabnik in boš bržkone zadovoljen z vsakim notesnikom. O Siolovi ponudbi je bilo tule že nekaj komentarjev, le preberi si jih:

Kalkulator v roke pa preračunaj, kaj dobiš za ta denar pri Siolu in kaj drugje. Dve leti je dolga doba… zlepa ne bo plačan. Res pa je da dobiš nekaj programja zraven. Nekaterim to ustreza, drugim spet ne… si pomagajo po svoje.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close