Najdi forum

Splash Forum Arhiv Računalništvo, telefonija, internet in televizija Prenosnik na elektriki – baterija 0%???

Prenosnik na elektriki – baterija 0%???

Moj IBM centrino z ohišjem R50 je sicer star že par let, a do danes je vedno delal pridno in brez problemov. Zdajle pa mi javlja, da je baterija prazna in da se naj čim prej priklopim na elektriko. Očitno se iz nekega razloga baterija ne polni, čeprav je ralunalnik ves čas priključen na omrežje.

Seveda vem, da je možno, da je crknila baterija. Ali morda kdo ve, koliko okvirno stane nova baterija oziroma kje se jih dobi, razen na servisu? Kaj pa, če ni problem v bateriji, ampak v mehanizmu za polnjenje?? ali obstaja na računalniku kakšna diagnostika?

Ta hip zelo pomembno vprašanje: ali računalnik, priklopljen na elektriko, lahko dela tudi, če je baterija popolnoma prazna oziroma v okvari, ali si moram obvezno takoj nabaviti delujočo baterijo?

Najlepša hvala za odgovore in pomoč.

Najlažje boš zamenjavo našel tu:

************************************************************ # Enaka mnenja so dovoljena...nasprotna tudi ;~) #

Baterija ima garancijo 12 mesecev, kar je več je le tvoja sreča. Če imaš prazno baterijo v računalniku najbrž ni nič narobe, jaz bi jo ven dala. Pred 2. leti sem spraševala za novo baterijo, pa je takrat bila 30.000 sit. Polne pa se najbrž ne, ker je preveč stara.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close